Korresit matkalla

tunnetila: tykkäys

korres nailpolish
Otin Berliiniin mukaan kaksi kynsilakkaa. Ajattelin, että pärjään kuukauden hyvin kahdella klassikkosävyllä: tummanpunaisella ja nudella. Oikeassa olin. Olen lakannut kynteni koko reissun aikana vain pari kertaa. Onneksi en lähtenyt kantamaan mukanani lakka-arsenaalia.

Varpaankynsissä olen käyttänyt Korresin kaunista syvänpunaista lakkaa (Dark Red 59) ja käsiäni on kaunistanut hento nude (Candy Scallop 08)*. Kaunista, juuri ihoni väriin sopivaa nudea kynsilakkaa on hyvin vaikea löytää. Candy Scallop on hyvin lähellä täydellistä sävyä, ja se tekee kynsistä kauniin huolitellun näköiset.

korres1korres lipbalm

Bongasin tästä ihan kotikulmilta heti ensimmäisenä päivänä kivan kauneushoitolan nimeltä Gingerbar. Hoitolan yläkerran myymälätilassa myydään vaikka mitä ihanaa luonnonkosmetiikkaa. Ensimmäiset viikot ihailin valikoimaa ainoastaan näyteikkunan läpi, sillä en tarvinnut uusia tuotteita.

Toisen viikon lopussa huulirasvani putosi (aukinaisena) maahan. Suunnistin välittömästi bongaamaani kauneushoitolaan ja ostin kaksi Korresin huulirasvaa. Olin nähnyt hoitolan ikkunassa kaksi hienointa huulirasvaa ikinä! Mandarin -huulirasvoista harmaaseen pakkaukseen pakatussa huulivoiteessa on suojakerroin 15. Vaaleassa on muuten sama koostumus, mutta ilman aurinkosuojaa.

Olen noista huulirasvoista ihan innoissani! Tuotteet on toimivia, hyviä perusrasvoja ilman epäilyttäviä lisäaineita (kuten Korresin luonnonmukaiset tuotteet yleensäkin), mutta etenkin nuo pakkaukset on minusta ihan superhienot!

Pakkauksella on todellakin väliä, vaikka kyseessä on niinkin pieni ja arkinen juttu kuin huulirasva.

0

(3) Kommentit

  1. Nina says:

   No niinpä tietysti!!! 😀

   Olin näemmä missannut kokonaan tuon postauksesi, sillä en muista nähneeni noita huulirasvoja aikaisemmin. Minun oli pakko ostaa molemmat sävyt, vaikken välttämättä kahta huulirasvaa olisi tarvinnutkaan. 🙂

   1. Onhan se tuolla vähän piilossa noiden muiden takana. 😀

    Mä ostin tuon ihan puhtaasti purnukan takia mutta itseasiassa tämähän onkin aika hyvää tavaraa muutenkin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.