Treffit Tampereella

tunnetila: tykkäys

koskenranta2080116_02

untuvatakki Colmar*, pipo Balmuir*, kaulahuivi Faliero Sarti,
reppu Haglöfs*, rukkaset joululahja, housut Primark, kengät Sorel*

080116_03 080116_04koskenranta1080116_01

Piipahdin viikonloppuna Tampereella viettämässä tyttöjen iltaa. Onnistuin maksimoimaan ihanien ystävien seuran, kun sain sovittua yökyläilyn lisäksi lounastreffit samalle reissulle myös ystäväni Niinan kanssa.

Niina vei minut sushi-lounaalle Kyttälänkadulla (Stockan takana) sijaitsevaan Nomuun, ja huh miten hyvää sushia Nomusta saikaan! Todella lämmin suositus kaikille sushista pitäville, Tampereen suunnalla liikkujille.

Kiertelimme Niinan kanssa lounaan jälkeen hetken kaupungilla, ja oli mukava nähdä mitä kaikkea uutta keskustaan oli tullut. Viihtyisiä kahviloita, uusia ravintoloita ja pieniä kivannäköisiä butiikkeja oli ilmestynyt katukuvaan runsain mitoin. Myös Stocka oli uudistunut edukseen.

Jokaisen pikaisen Tampere-visiitin jälkeen mietin aina, että sinne olisi tehtävä joskus ihan pidempi reissu. Tekisi mieli käydä teatterissa, istuskella kahviloissa ja illallistaa uusissa ravintoloissa. Herkuttelun lomassa voisin tavata kaikkia tamperelaisia ystäviäni, joita näen ihan liian harvoin. Olisi kiva myös piipahtaa munkkikahvilla Pyynikin näkötornissa.

Vaikka talvinen Tampere oli kaunis, niin ehkäpä se pidempi reissu täytyy tehdä kuitenkin kesällä. Silloin pääsisi samalla Särkänniemeenkin.

Kuvat minusta Niina / Nelliina, kiitos!

0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.