M&S muotiviikko: keväinen trenssi

tunnetila: tykkäys

DMK_4202_small

*yhteistyössä Marks & Spencer*

Alkukevät on muotiviikkojen juhla-aikaa. Jokainen muodin  merkittävimmistä suurkaupungeista järjestää näihin aikoihin oman muotiviikkonsa.

Maailman muotiviikoilla kurkistellaan jo ensi syksyyn. Itse odotan kuitenkin aurinkoisia kevätpäiviä ja kuivia katuja niin paljon, että päätin järjestää Teille muotiviikon, jossa kurkistetaan ajankohtaisempiin juttuihin, eli tämän kevään kivoimpiin uutuuksiin.

Yhteistyökumppanini muotiviikolla on Marks & Spencer, jonka kevään valikoimista pääsin valitsemaan omat suosikkini.

Kokosin tällä hetkellä liikkeissä jo olevista Marks & Spencerin kevätihanuuksista suosikkiasujani, joista Te saatte äänestää suosikkinne. Kevätasupostauksia on tarjolla maanantaista torstaihin ja loppuviikosta vedetään muotiviikko yhteen.

Tervetuloa tutustumaan Tunnetilan kanssa Marks & Spencerin kevätmalliston aarteisiin!

DMK_4163_small DMK_4179_smallDMK_4172_small

trenssi, pellavapaita, girlfriend farkut,
kaulakoru ja avokkaat Marks & Spencer
(kaikki kuvauslainassa)

DMK_4229_small DMK_4192_small DMK_4200_smallDMK_4234_small DMK_4223_small DMK_4217_small DMK_4220_small
Ensimmäisen asun kokosin keväisen vaaleista sävyistä ja tuoteklassikoista pienellä twistillä.

Pääosaa asussa esittää kevättakkien klassikko, beige trenssi. Trenssi lämmittää tarvittaessa, mutta vaalea väri vie mielen jo kevääseen. Kevään paras hetki on mielestäni se, kun aurinko paistaa ensimmäisen kerran niin lämpimästi, että takin saa riisua käsivarrelle. Tuota hetkeä odotellessa…

Löysin M&S:n kevätuutuuksien joukosta myös todella hyvin istuvat girlfriend -farkut. Girlfriend -farkut ovat siis rentojen boyfriend -farkkujen jalostettu versio, joka istuu useille naisille lantiolta paremmin, kuin kokonaan löysät farkut. Keskisinisillä farkuilla ja valkoisella pellavapaidalla ei voi mennä keväisessä asuvalinnassa pieleen!

Pellavapaitaan tuo lisää kesän odotusta pari rennosti auki jätettyä nappia, ja kevyt mutta runsas kolmikerroksinen kullansävyinen koru.

Yhdistin jokaiseen muotiviikon asuista samat mustat klassiset mokka-avokkaat. Halusin näyttää, että yksillä kenkäklassikoilla pärjää tarvittaessa tilanteessa kuin tilanteessa.

Kuvat DMK Photography

0

(6) Kommentit

 1. Tarja says:

  Vau! Näytät upealta! Rennon tyylikkäältä, tykkään! Tuo trenssi on aivan huippu: olen jonkun aikaa jo himoinnut linjakasta trenssiä. Mustana tosin (kuinka yllättävää), mutta kun tuntuu, että laadukkaat maksavat sen verran paljon, niin en ole jaksanut alkaa edes katsella takkeja sillä silmällä. Toinen juttu on se, että noissa takeissa vyö ei useinkaan oikein osu oikealle kohdalleen näin rintavalle, joten useimmiten petyn malliin päälläni vaikka se henkarissa hyvältä näyttäisikin. Ehkä se oikea tulee vastaan jossain vaiheessa yllättäen 🙂

  1. Nina says:

   Kiitos Tarja! Marks & Spencerillä oli trenssejä useampaakin mallia. Taisi olla jopa erilaisin napituksin (yksi- ja kaksirivinen). Kannattaa käydä testaamassa. Hinnatkin kun olivat vain satasen molemmin puolin. Toivottavasti löydät oman kevättrenssisi pian! ?

 2. Näytät upealta ja ihana klassikkoasu, joka taipuu moneen. Trenssi on kevään ehdoton takki ja tuo on pakko käydä katsastamassa. Ostinpa kaksi viikkoa sitten takin Marks&Spenceriltä ja herkkuja kotiin.

  Mukavaa uutta viikkoa!

  1. Nina says:

   Kiitos Tiia! Vaalea trenssi on kyllä kivan raikas kevääseen. Minulla on jo musta trenssi ja luulin pärjääväni sillä. Kaikkea sitä luulee… ?

 3. Nasu says:

  Tänä keväänä on onneksi klassikot muotia. Omasta kaapista löytyy luonnonvalkoinen trenssi (Banana Republicin), raidallisia paitoja useampikin j amustat ballerinat tietysti. Hiuksetkin leikkasin juuri ”out-grown bob” mittaan ja vähän otsatukkaakin 🙂 Sun hiukset näyttää tosi hyvältä!

  1. Nina says:

   Oi Nasu, sun lookkisi tälle keväälle kuulostaa upealta! Otsis olisi ihana, mutta sitä ei tähän kuontaloon oikein saa. Kiitos hiuskehuista, niitä ei tämä hiusongelmainen saa koskaan liikaa.<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.