Levarit ja mekko

tunnetila: ilo

mekko* ja housut* Nordic Tricot by IvanaHelsinki,
sandaalit Michael Kors

Tänään on se päivä, kun IvanaHelsinki esittelee Pariisin Haute Couture -muotiviikolla 20-vuotis juhlamallistonsa. En malta odottaa millaisia luomuksia Paola Suhonen catwalkille kävelyttää!

Olisi niin kiva olla Pariisissa ja päästä katsomaan livenä tuota näytöstä. Muistan aina, miten ylpeä olin koko IvanaHelsingin porukasta, kun olin New Yorkin muotiviikoilla katsomassa heidän näytöstään. Tuntui että halkean tyytyväisyydestä!

Harmittaa kyllä muutenkin etten ole Pariisissa tällä viikolla. Sain taas kutsuja Haute Couture muotiviikkojen näytöksiin kolmelle eri päivälle, mutta missasin ne kaikki kun olen vielä tämän viikon töissä. Mälsää!

Mutta hei, aina ei tarvitse lähteä muotiviikoille asti inspiroituakseen tai nähdäkseen, että muoti voi olla myös hauskaa. Esimerkiksi näissä kuvissa näette oman suosikkitapani pukea kaksi Nordic Tricot by IvanaHelsinki -malliston vaatetta. Asussa on mekko ja levarihousut päällekäin!

Tiesin heti mallistokuvat nähdessäni, että tämä mekko ja nämä housut kuuluvat yhteen. Vaikka vaatteiden materiaalit on erilaiset, niin silti niiden muotokieli sopii saumattomasti toisiinsa.

Tämä ei ole ehkä se yleisin yhdistelmä mihin ihmiset pukeutuisivat, mutta kun minä olen huono käyttämään mekkoja arjessa, ja kuitenkin tykkään tästä mekosta, niin tämä asu muotoutui lemppariksi välittömästi. Asu on mielestäni kaunis, leikkisä ja ihanan rento. Mitä muuta kivalta kesäasulta voi toivoa?

Nordic Tricot by Ivana Helsinki -mallisto nyt saatavilla Tokmannilta. Tuotteiden suositushinnat 14,95 € – 39,95 €.

Kuvat: Vilma

8

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.