Viisi faktaa auringossa

tunnetila: hauskuus

Instagramissa kiertää parhaillaan haaste, jossa pyydetään ihmisiä kertomaan itsestään viisi faktaa, joita ei ole ehkä aiemmin tullut seuraajilleen kertoneeksi.

Blogimaailmassa taas kiersi hetki sitten haaste, jossa bloggaajan puolison piti vastata bloggaajaa koskeviin kysymyksiin. Mieheni vastasi tuolloin kysymyksiin (niitä oli 33 kpl!), mutta hän toivoi, etten julkaisisi hänen vastauksiaan blogissani.

Kunnioitan mieheni pyyntöä, mutta ajattelin kuitenkin ottaa muutaman hänen vastauksistaan, ja yhdistää nämä kaksi haastetta. Tässä tulee siis viisi faktaa minusta mieheni sanoin!

Jos voittaisin lotossa, mitä tekisin rahoilla?

 • Jakaisit niitä holtittomasti niin, että kaikki tutut ja sukulaiset alkaisivat riitelemään siitä kuinka paljon kukin sai

Oma kommenttini miehen vastaukseen: Heh, olen jo jakanut mahdollisesti joskus tulossa olevan lottopottini! Mm. kampaajalleni olen luvannut mukavan siivun, eli kyllä, mieheni vastaus on oikein.

Mikä minua ärsyttää eniten muissa ihmisissä? 

 • Ehkä se, ettei ne tee omalle paskalle elämälleen mitään

Oma kommenttini miehen vastaukseen: Totta taitaa olla tämäkin. Olen itse joskus päättänyt, että en valita turhasta. Jos eteeni tulee asioita jotka saavat valittamaan, niin jos vain mitenkään pystyn itse vaikuttamaan asiaan, niin en valita, vaan teen niille asioille jotain.

Mikä saa minut todella vihastumaan?

 • Eläimiin kohdistuva huono kohtelu

Oma kommenttini miehen vastaukseen: Tätä ei varmaan tarvitse avata tämän enempää, eli mieheni osui jälleen oikeaan. Tosin sen vielä sanon, että kaikkien, niin ihmisten kuin eläintenkin huono ja epäoikeudenmukainen kohtelu saa vereni kiehumaan. Eli huono kohtelu saa vihaiseksi, oli kohde kuka tai mikä tahansa.

Mitä pelkään?

 • Ehkä sinulle tärkeiden ihmisten menettämistä

Oma kommenttini miehen vastaukseen: Amen! Olen onnistunut ympäröimään itseni niin mielettömän upeilla ihmisillä, etten edes halua ajatella menettäväni ketään heistä.

Mieheni vastauksia lukiessa en voinut kuin todeta, että hän taitaa tuntea minut kyllä todella hyvin!

Mikä on paras luonteenpiirteeni?

 • Moni, mutta siellä pohjalla on sellainen tietty tasapainoisuus

Oma kommenttini miehen vastaukseen: Tästä vastauksesta olin todella onnellinen! Tämä ei siis ole fakta, vain ainoastaan mieheni ajatus minusta, mutta jos minusta (välillä ympäriinsä sekoilevasta tyypistä!!) huokuu tasapainoisuus, niin olen kyllä valtavan onnellinen!

Tasapaino on nimittäin asia, jonka olen aina ajatellut olevan elämässä ehkä se tavoiteltavin asia. Sitä paitsi tasapaino on mielestäni myös avain onneen.

Vielä näin loppuun bonuksena yksi fakta kotioloista mieheni vastauksen muodossa.

Millaisia vaatteita käytän kotona?

 • Mukavia ja rumia

Oma kommenttini miehen vastaukseen: Anteeksi nyt vaan herra, mutta minun kotiasuni on kashmiria ja aivan ihana! Tai no, myönnetään, että kashmirhousuissani on polvipussit ja ne lököttävät pepusta, ja että kashmirkotitakistani on toinen vyönlenkki revennyt ja takki on aina päällä vähän miten sattuu…

Sitä paitsi kotona saa minusta näyttää ihan siltä miltä haluaa. Tärkeintä on, että vaatteet eivät kiristä eikä purista, ja että ne ovat lämpimät ja pehmoiset. Ei kai sitä kotona nyt missään jäykistelyvaatteissa olla!

Tässä siis viisi plus yksi asiaa minusta mieheni suulla. Onko Teillä näihin jotain kommentoitavaa? Yllättikö joku, tai oletteko jostain samaa mieltä mieheni kanssa?

Ihanaa naistenäivää kaikille Teille, ja maailman parhaalle isälleni hyvää syntymäpäivää!

Kuvat: Vilma

8
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Saara
  08/03/2019 at 14:36

  Hyvää naistenpäivää Nina! Olipa muuten ihanaa lukea useampi postaus kerralla, kun en ollut pitkään aikaan ehtinyt istumaan koneella. Ja aivan ihania kuvia hei!

  • Reply
   Nina
   10/03/2019 at 12:51

   Kiitos Saara, ihana että ehdit taas blogini pariin. Ja ihan yhtä ihanaa, että jaksoit kommentoida. Oot ihana! <3

 • Reply
  Tarja
  08/03/2019 at 15:26

  Ihanaa Naistenpäivää Nina! <3
  Selvästi miehesi tuntee sinut oikein hyvin 🙂 Nauratti tuo viimeinen vastaus 😀 Omakin puolisoni joskus valitti, että miksi tälläydyn töihin, mutta kotona vaihdan heti rumiin vaatteisiin 😀 😀 Minusta ihan luonnollista: töihin pitää tälläytyä, kotona saa mennä mukavuus edellä.

  Tuohon tasapainoisuuteen sanoisin, että myös blogisi kautta välittyy sinusta kuva tasapainoisena ja elämäänsä tyytyväisenä ihmisenä. Jaan ajatuksesi siitä, että valittaminen ei auta, vaan asioille pitää tehdä jotakin ja olen ajatellut, että sitä kautta yleensä myös tuntee (useimmiten) tyytyväisyyttä omaan elämäänsä ja voi olla onnellinen myös toisten puolesta.

  Levollista viikonloppua! 🙂

  • Reply
   Nina
   10/03/2019 at 12:50

   Viisaita sanoja Tarja! <3 Hei mulla on ihan sama juttu: heti kun pääsen kotiin, vaihdan siistit vaatteet lökäreihin. Mutta kotona saa ja pitää olla niin rennosti kuin mahdollista. 🙂

   Kivaa sunnuntain jatkoa sinulle Tarja!

 • Reply
  Pauliina
  08/03/2019 at 17:05

  Mukavat ja rumat on parhaita!
  Ihanaa viikonloppua sulle ja miehelle. ?

  • Reply
   Nina
   10/03/2019 at 12:49

   Hah, näin se kyllä on. 😀 Toivottavasti myös sinun viikonloppusi oli mukavuutta ja aurinkoa täynnä! 🙂

 • Reply
  Maija
  08/03/2019 at 17:19

  Peukku valittamiskommentille – se, että joku toinen tekisi muutoksesi sun puolesta on samaa kategoriaa kuin lottovoiton saaminen. Ihanaa naistenpäivää ?

  • Reply
   Nina
   10/03/2019 at 12:48

   Just näin Maija! <3 Toivottavasti sinä sait viettää naistenpäivää ja koko viikonloppua kivoissa merkeissä!

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.