Kurkistus korealaiseen kosmetiikkaan etanoiden kautta

tunnetila: kiinnostus

*Yhteistyössä Bearel, postaus sisältää affiliate-linkkejä*

Kävin vuonna 2016 Hongkongissa. Tarkoituksenani oli tuolla reissulla tutustua tarkemmin koko maailman valloittaneeseen korealaiseen kosmetiikkaan, ja ostaa kiinnostavimpia tuotteita itselleni tuliaisiksi kotiin. Koreakosmetiikan valikoima Hongkongissa oli kuitenkin niin järjettömän suuri, että menin aivan pyörälle päästäni, enkä lopulta ostanut koko reissulta yhtään mitään.

Mistä tietää mikä sadoista tarjolla olevista brändeistä on oikeasti hyvä? Mitkä tuotteet ovat luotettavia, tai miten voi olla varma mitä tuotteet sisältävät, kun kaikki tuoteselosteet ovat kiinaksi eikä niistä ymmärrä mitään?

Onneksi kaikesta ei tarvitse selvitä yksin. Meillä on nimittäin nykyään Bearel, korealaista laatukosmetiikkaa myyvä tamperelainen verkkokauppa!

Bearel syntyi vuonna 2016 kun tamperelaiset siskokset huomasivat korealaisten ihonhoitotuotteiden puutteen Suomessa. Nykyään Bearelia pyörittävät Janika, Nina ja Emma ovat todellisia koreakosmetiikan faneja, ja he ottavat myyntiin vain tuotteita, jotka he ovat itse testanneet.

Tuotteet tilataan suoraan eurooppalaisilta sisaryhtiöiltä ja virallisilta maahantuojilta, ja kaikille kosmetiikkatuotteille on tehty kattavat EU-lainsäädännön mukaiset turvallisuusarvioinnit. Voit siis olla varma, että bearel.fi verkkokaupassa myytävät tuotteet ovat aitoja ja turvallisia.

Sain valita testiin Bearelin valikoimasta minua kiinnostavia koreakosmetiikkatuotteita, ja tuotteiden valinnassa minua auttoi Bearelin Emma. Sain Emmalta superhyvää palvelua, kun pähkäilin testiin valitsemieni tuotteiden kanssa.

Eräs koreakosmetiikan kulmakivistä on nimittäin etanakosmetiikka, joka on kiinnostanut, mutta samalla myös epäilyttänyt, minua jo pidempään. Etanakosmetiikka sisältää etanoiden erittämää nestettä, etanalimaa.

Etanaliman ihoa parantava ja eheyttävä vaikutus huomattiin, kun etanafarmeilla työskentelevien kädet olivat aina poikkeuksellisen hyvässä kunnossa. Niinpä etanatuotteita alettiin kehittää, ja nykyään ne ovat maailmalla todella suosittuja.

Olen halunnut testata etanatuotteita, mutta minua on aina mietityttänyt millaisissa oloissa etanoita pidetään, ja miten lima kerätään. Onko prosessi eettisesti hyväksyttävä? Sain asiaa ääneen pohtiessani Bearelin Emmalta tietopaketin etanaliman keräämisestä, ja tuon paketin myötä uskalsin ottaa testiin neljä Bearelilla myynnissä olevaa etanalimaa sisältävää tuotetta.

Etanoita ei vahingoiteta prosessissa millään tavalla. ”Etanat viihtyvät luonnollisesti pimeässä, joten etanafarmeilla ne viettävät osan päivästään hämärässä huoneessa, vapaana verkon päällä liikkuen. Verkkoon jää etanoiden erittämää nestettä, joka sitten kerätään ja puhdistetaan ihonhoitotuotteiden valmistusta varten. Prosessissa kunnioitetaan myös etanoiden luonnollista elämänrytmiä, kuten talvihorrosaikaa.”

Tämän lisäksi eläinkokeet ovat laittomia Koreassa, ja parhaat tulokset saadaan, kun etanat ovat terveitä ja voivat hyvin.

Näiden tietojen myötä testiin pääsee siis neljä etanatuotetta: Mizonin Snail Repair Intensive Toner -kasvovesi*, Snail Repair Intensive Ampoule -seerumi*, All In One Snail Repair Cream -kasvovoide* ja Snail Repair Eye Cream -silmänympärysvoide.*

Ajattelin, että tällä tuotesetillä saa aika hyvän käsityksen etanatuotteiden toimivuudesta. Vähän jännittää ottaa tuotteet käyttöön, sillä hei, etanalima. Hyiiiii, ETANALIMA! Katsotaan miten käy. Talvea vasten erittäin kosteuttavat tuotteet pääsevät todella näyttämään kyntensä.

Jos myös Teitä kiinnostaa koreakosmetiikka, mutta ette ole rohjenneet tilata tuotteita ulkomaisista verkkokaupoista, niin tamperelainen Bearel on täällä juuri Teitä varten!

Jos taas olette tulossa ensi viikonloppuna (18.-20.10.) I love me -messuille, niin suosittelen pistäytymään Bearelin osastolla 6a80. Luvassa on huikeita tarjouksia korealaisesta kosmetiikasta. Tarjouksessa on esimerkiksi suosituimpia etanatuotteita, sekä kangasnaamioita 10kpl kympillä!

Tervemenoa messuille! Törmätäänköhän siellä perjantaina?! Ja se tärkein kysymys, oletteko Te uskaltautuneet testaamaan etanakosmetiikkaa?

5

(6) Kommentit

  1. Olen, jos kerran syön etanoita, miksi en laittaisi niitä sitten kasvoilleni? 😀 Seerumi on noista ihan huippu ja olen käyttänyt sitä useamman pullollisen. Sopii myös miehen atooppiselle iholle, jonka etanaseerumi saa rauhoittumaan ja punoituksen ja karheat kohdat pois jo yhdessä yössä.

    En ole messuihmisiä, joten ei törmätä, ehkä jossain muualla sitten. :/

    1. Hei mahtava kuulla että tuote on tehokas! Meillä nimittäin mies innostui myös valtavasti näistä etanajutuista. Hän ei juuri kosmetiikasta perusta, mutta kun kuuli näistä, niin kommentti oli ”Me halutaan niitä testiin! Jos sä et käytä, niin mä ainakin kokeilen!” 😀

      Toivottavasti nähdään jossain muualla pian. Ei olla aikoihin törmätty!

  2. Siis mun äiti vannoo etanaliman nineen! Hän on 60, mutta edelleen menisi alle 50-vuotiaasta.??

    1. Oikeesti?! Jes, otan heti käyttöön ja toivon, että alan näyttää kohta alle kolmekymppiseltä… 😀

  3. En ole etanoita syönyt, mutta etananaamioita olen käyttänyt ja tukänyt, vaikka kyllähän etanalima kuulostaakin vähän inhittavalta.

    1. Hei etananaamio olisikin kiva tapa tutustua etanakosmetiikkaan! Kiitos vinkistä Tuuli!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.