Suomuapplikaatioita

tunnetila: hauskuus

211215_03211215_01

mekko*, jakku* ja nilkkurit* H&M,
huivi Balmuir*, laukku Lumi*

211215_02211215_04

Olen viime aikoina törmännyt erikoisiin eläinaiheisiin vaate- ja asusterintamalla. Nyt ei siis puhuta perinteisistä eläinkuoseista, vaan ihan uusista jutuista. Yksi eläinaiheista näkyy kuvien asussa.

Sain H&M:ltä joululahjaksi kimaltelevan pikkumekon lisäksi shaalikauluksisen mustan jakun*. Jakku on muuten yksinkertaisen tyylikäs, mutta jakun helmassa on mielenkiintoinen yksityiskohta. Etukappaleissa taskujen kohdilla on pieniä organza-applikaatioita, jotka näyttävät läheltä katsottuna kalan suomuilta.

Aika kiinnostava tapa saada jakkuun uutta ilmettä ja vähän juhlan tuntua.

Tällä kertaa yhdistin jakun juhlavampaan asuun, mutta se toimii kivasti myös farkkujen ja kauluspaidan tai ihan vaikkapa valkoisen t-paidan kaverina. Arkinenkin asu kaipaa silloin tällöin juhlavaa nostetta, ja tällä jakulla juhlavuutta saa helposti aikaan!

Kiitos kuvista Johanna!

0

(4) Kommentit

  1. Todella kaunis kokonaisuus ja sopii sinulle täydellisesti.

    Itse tykkään vaatteissa juuri näyttävistä yksityiskohdista niinkuin tuon jakun alaosa.

    1. Nina says:

      Kiitos Kaisu! Tykkään asun kaikista osasista yhdessä ja erikseen. Ihania uusia juttuja, ja vähän jotain erilaista aina samanlaiseen vaatekaappiini!

  2. Kiva asu – ei niin perinteinen joulumekko! H&M tietenkin nyrpistyttää, mutta senhän tiesitkin jo! Sitä en kuitenkaan kiellä, etteikö jakku olisi todella tyylikäs. Itseänikin puhuttelee kovasti monessa paikassa näkyvä suomu-efekti. 2OR+BYYAT myy tällä hetkellä mustia ”lohikäärmeensuomu”kankaasta tehtyjä vaatteita ja ai että taidan joulun jälkeen käydä ostoksilla – ainakin osa ko. vaatteista ommellaan Lahdessa 😉

    Oman blogini puolella olisi nyt mahdollisuus voittaa lahjakortti suosikki second hand-vaatteiden verkkokauppaani 🙂

    1. Nina says:

      Kiitos Emma! 2OR+BYYATilla on tänä juhlakautena vaikka mitä ihanaa tarjolla. Ja erityisen paljon juuri kaikkia kiinnostavia kuoseja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.