Joulun viettoon

tunnetila: tyytyväisyys

joulupaketit2

Olen tänään vielä aamupäivän tiukasti työn touhussa, mutta iltapäivällä kerään mukaani kimpsut ja kampsut ja suuntaan joulun viettoon vanhempieni hellään huomaan.

Viimeiset pari kuukautta on tullut tehtyä töitä (ja ylitöitä) aikalailla, joten pyrin ottamaan joulunajan niin rauhallisesti kuin mahdollista. Tiedän, että muutama työasia on pakko hoitaa välipäivinä, mutta pyrin silti irroittautumaan tietokoneen läheisyydestä parhaani mukaan.

joulupaketit3

Palaan blogin pariin luultavasti vasta pyhien jälkeen. Toivottavasti hyvin levänneenä ja täynnä uutta intoa.

Ihanaa, rentoa, tunnelmallista, onnentäyteistä, mukavaa ja rauhallista joulunaikaa Teille kaikille! Olette tärkeitä! <3

(Kuvat räpsin PR-toimisto Spaltin huikeissa bling bling pikkujouluissa)

0

(16) Kommentit

 1. koshka says:

  Täälläkin odotellaan jo kovasti jouluasioita, kuten leppoisaa yhdessäoloa ja äidin jouluruokia:) Kohta yritän paketoida vielä viimeisetkin kääreitä vailla olevat lahjat – eli todennäköisesti kannan parikymmentä kertaa kissakaverin pois lahjanarujen ja rapisevien papereiden kimpusta 😀 Rentouttavaa joulua!

  1. Nina says:

   Äidin jouluruoat on PARASTA!!! Ja hei, pakkaaminen kissan kanssa on mahdotonta! 😀 Tosin minulla ei ole kissaa, ja lahjat on silti paketoimatta. En ole ehtinyt edes kauppaan joulupaperiostoksille. Luotan myös tässä äitiini ja hänen joulupaperivarastoihinsa. Sieltä löytyy paperia ja naruja vaikka muille jakaa. 🙂

   Rentoa joulua sinullekin! Toivottavasti saat voittokerrastosi pian. 🙂

 2. Tarja says:

  Kulunut vuosi on täälläkin päässä ollut aika kuormittava ja lomailut on jääneet vähiin. Nyt olisi edessä eka joululoma kolmeen vuoteen, ettei tarvitse miettiä kurssisuorituksia! Jippii!! Otan kyllä tästä kaiken ilon irti 🙂

  Ihastuttavaa, rentouttavaa ja levollista joulun aikaa sinulle rakas Nina! <3 Olet tärkeä!

  1. Nina says:

   Ai miten ihana että pääset nyt Tarja pitkästä aikaa nauttimaan joulusta ilman huolia opinnoista!! Nyt aivot narikkaan, rakkaat kainaloon ja herkut pöytään. Siitä se joulu lähtee rullaamaan omalla painollaan! 🙂

 3. Ihanaa päästä lepäämään – ja niin, niiden äitin joulupatojen ääreen! Itsekin pakkaan vielä viimeisen lahjan ja sitten viime silaus joulusiivoukseen 🙂

  Jos mielii kerryttää omaa pukinkonttiaan, blogini puolella on eräs hyvin tiedostava vaatelahjakorttiarvonta! Ruuan ja yhdessäolon jälkeen lahjat taitavat kieltämättä olla yksi kivoimmista asioista joulussa – varsinkin niiden antaminen.

  http://thewildethings.com

  1. Nina says:

   Toivottavasti sait Emma levättyä joulun aikaan kunnolla ja ladattua akkuja tulevaan vuoteen! Itsellä joulu meni täydellisen leppoisissa merkeissä. Ihanaa!

 4. Johanna says:

  Hyvää joulua Nina ja terveiset myös kotiin! ? Voin kuvitella sieltä löytyvät herkut sun muut ? Rentoa meininkiä! Me ajellaan juuri vaarille ja aattona sitten anoppilaan. Sielläkin herkut odottaa.. ?

  1. Nina says:

   Kiitos Johanna, terveiset menivät perille! Kiitos myös ihanasta kortista! <3 Toivottavasti joulunne oli onnistunut ja mukava.

 5. pauliina says:

  rauhallista, rentouttavaa, mitä ihaninta joulua Ninalle! 🙂

  1. Nina says:

   Kiitos pauliina! Toivottavasti joulusi oli juuri sellainen kuin toivoit sen olevan. <3

 6. sanna says:

  Ihanaa ja rentouttavaa joulua! Kiitos tämän vuoden blogipostauksistasi, niistä on ollut niin paljon iloa! 🙂 🙂

  1. Nina says:

   Ihana kuulla Sanna! Kiitos kun luet blogiani. <3

 7. Salka says:

  Ihanaa ja rentouttavaa joulua, Nina! 🙂

  1. Nina says:

   Kiitos Samoin Salka, toivottavasti joulusi oli yhtä rento ja mukava kuin minulla. <3

 8. Virpi says:

  Suuren suuret kiitokset sinulle Nina, tästä(kin) yhteisestä vuodesta! <3 Nauti täysillä tästä ihanasta joulunajasta, nyt on levon aika. Onnellista joulua ja ihanaa uutta vuotta 2016! 🙂

  1. Nina says:

   Kiitos Virpi sinulle, kun olet jaksanut viihtyä blogini parissa jo vuosia. Toivottavasti yhteisiä vuosia on vielä edessä runsaasti! <3 Ihanaa tulevaa vuotta 2016!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.