Marshallsin toinen haaste: värillinen alaosa

tunnetila: jännitys

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPicToinen Marshallsin haaste oli löytää värillinen alaosa. Värikkäät farkut ovat tämän syksyn hitti ja kaikki liikkeet täällä pursuilevat värikkäitä housuja. Kuten tiedätte, olen älyttömän huono käyttämään värejä. Niinpä selailin hieman kauhuissani sateenkaaren väreissä loistavia housuja ja yritin miettiä mihin mukana oleviin vaatteisiini voisin värilliset pöksyt yhdistää. Lopulta silmiini osui aika kivan sävyistä vaaleaa viininpunaista kangasta ja kun kankaasta tehdyt housut maksoivat vain $19,99 päätin koota asun noiden housujen ympärille. Päätin samalla testata pystynkö löytämään koko asun Marshallsilta edullisesti.

Muutaman tunnin etsiskely ja sovittelu tuotti tulosta ja onnistuin löytämään koko asun Marshallsilta. Housut maksoivat $19,99 (ovh $40), valkoinen puuvillainen kauluspaita $16,99 (ovh $50) ja luonnonvalkoinen lyhyt palmikkoneule $39,99 (ovh $80). Koko asulle tuli hintaa $76,97 ja sain vaatekaappiini siistin valkoisen peruskauluspaidan sekä ihana pehmoisen neuleen jossa on kashmiria.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPicKun asukokonaisuus oli valmis päätin vielä tsekata kertaalleen Marshallsin kenkäosaston. Halusin yhdistää kokoamani asun mustiin peruskorkkareihin mutta valitettavasti minulla ei ollut sellaisia. Kuinka ollakaan, löysin tarkoitukseeni juuri sopivat nahkaiset Elie Taharin mustat avokkaat. Avokkaiden normaali hinta oli $198 mutta sain ne nyt hintaan $99,99. Jee, nyt minulla on mustat peruskorot jotka käyvät kaikkien asujeni kanssa!

Kuvien asu on hyvä esimerkki siitä, miten edullisia ja vähän kalliimpia juttuja yhdistelemällä voi saada asuun ihan erilaista fiilistä. Laadukkailla avokkailla saa edullisemmankin asun nostettua seuraavalle tasolle, kun taas vaikkapa kympin kangastossuilla asu olisi silti kiva, mutta henki olisi ihan erilainen.

Mitäs tykkäätte? Itse olen kampanja-asuun ja kuviin ihan tyytyväinen, mutta kuvia katsellessa tuntuu että luen jonkun toisen blogia. En vain näe itseäni punaisissa housuissa, en sitten millään!   


Ps. Olotilassa suosikkimaisemani, klik!

Ps.2 Alkuperäinen Marshalls -kisapostaus löytyy täältä.

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  MouMou
  08/10/2012 at 15:39

  Sama tunne! Ihanat kuvat, mieletön asu ja kaunis malli, mutta missä on Nina? 🙂 Onneksi aina voi palata tuttuun ja turvalliseen omaan tyyliin. <3

  • Reply
   Nina
   08/10/2012 at 15:54

   Hih, ihana että säkin näet että tuo on tosi kaukana minusta itsestäni, vaikka siis kiva asu onkin. Duunin eteen sitä vaan on tehtävä kaikenlaista, esim. hankittava punaiset housut. 🙂

 • Reply
  AnneVee
  08/10/2012 at 16:33

  Siis myönnä pois, että sulla on tuolla salkussa lenkkarit, eikä mitään kirjoja ja muuta viksua…;)

  • Reply
   Nina
   08/10/2012 at 17:13

   Anne, you know me! Laukussa todellakin oli vaihtokengät, mutta se jos mikä oli viksua. 🙂 Musta on tullut niin mukavuudenhaluinen että koroilla kävellään vain silloin kun on pakko, ja silloinkin yritetään viimeiseen asti keksiä muita vaihtoehtoja vrt. ”nää balleriinathan on tosi juhlavat, eikö?”

 • Reply
  HeidiV
  08/10/2012 at 17:30

  WAU! Mahtava asukokonaisuus! Upeeta, pidä toi 😉

  Sattumaako: ostin juuri Ellokselta punaiset housut, tiilensävyiset ne vissiin on. Tykkään 🙂 Vaihtelua mustille ja sinisille farkuille…

  • Reply
   Nina
   08/10/2012 at 23:17

   Kiitos Heidi! Punaiset housut on kyllä tällä hetkellä aika kova juttu. 🙂 Omat housuni eivät ole livenä noin punaiset mitä kuvissa. Kirkkaassa ulkoilmassa ne näyttävät punaisemmilta mitä ovatkaan.

 • Reply
  Ilona
  08/10/2012 at 20:41

  Vaikka Nina oletkin elegantti musta-harmaa-valkoinen-tyttö, niin nuo punaiset housut sopii sinulle myös tosi hyvin. Tummat hiukset ja punainen väri vaan mätsää yhteen (kunhan ei tee yhdistelmästä sellaista Lumikki-lookkia 🙂 )

  Joten joten uskallat joskus toistekin pukea nuo pöksyt yllesi, niin saat kyllä ainakin minulta rohkaisua siihen!

  • Reply
   Nina
   08/10/2012 at 23:18

   Kiitos rohkaisusta Ilona! 🙂 Punainen sopii kyllä tummahiuksiselle mutta oma minäkuvani ei sisällä punaisia housuja. Olo oli kuvauspäivänä ihan super outo. 🙂

 • Reply
  Nasu
  09/10/2012 at 05:10

  Upealta näyttää! Todella onnistunut asukokonaisuus. Värikkäät housut näyttää tosi hyvältä. En taida silti uskaltaa palata itse vuoden 1992 muotiin. Vaikka mulla oli silloin vihreät farkut, viininpunaiset on siis vielä kokeilematta.

  • Reply
   Nina
   09/10/2012 at 13:13

   Kiitos Nasu! Tykkään kyllä asusta itsekin, mutta ehkä enemmmän jonkun muun päällä. 🙂 Etsin itselleni tähän haasteeseen aluksi vihreitä housuja mutta kun niitä ei omassa koossa löytynyt niin nappasin sitten punaiset. Olisi ehkä kannattanut etsiä vihreitä urakalla, jokaisella haasteeseen osallistuneella on nimittäin punasävyiset housut. 🙂

 • Reply
  wikke
  09/10/2012 at 12:02

  wau miten ihana asu ja ihanat kuvat! Upeaa!

  • Reply
   Nina
   09/10/2012 at 13:14

   Voi kiitos wikke! On kiva kuulla että kelpaa. 🙂

 • Reply
  Katja of Skimbaco
  10/10/2012 at 10:54

  Tosi upea asu 🙂 Ja juuri se ehkä koko muotitehtävässä olikin jujuna… koittaa jotain uutta ja erilaista, ja saavutit sen just siis niin mahtavasti!! Mutta olen kyllä samaa mieltä.. ei ole Nina-mainen asu, mutta siis vitsit kun silti sopii kuin aivan nappiin sulle! Aivan mahtavaa työtä taas, ja kyllä sä vaan ammattilainen olet 🙂

  • Reply
   Nina
   11/10/2012 at 17:25

   Kiitos Katja! Uuden kokeilu tuossa kamppiksessa tosiaan oli jujuna joten siksi mennään oman mukavuusalueen ulkopuolella. 🙂 Haasteet on kyllä olleet yllättävän hankalia. Nytkin löysin ihan mahtavia kenkiä ensimmäiseen booties -haasteeseen mutta siis liian myöhään. Harmi, niillä popoilla olisi tullut niin makea booties -postaus että oksat pois!

 • Reply
  Christina
  10/10/2012 at 19:07

  Ihan mielettömän ihana asu ja ihana sinä! 🙂

  Rohkeasti kokeilit ilmettä oman mukavuusalueesi ja omimman tyylisi ulkopuolelta ja asu näyttää ylläsi kyllä tosi kauniilta. Tuli mieleen, että pitäisiköhän sitä itsekin joskus uskaltautua moisiin kokeiluihin. Varmaan hämmennyksen ohella myös piristäisi asuarkea. 🙂

  • Reply
   Nina
   11/10/2012 at 17:26

   Kiitos Christina! Tuo asu punaisine pöksyineen kyllä piristi omaa asuarkea vähäksi aikaa ihan kunnolla. 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.