Syksyinen päivä

tunnetila: innostus
071012 kolmas

Vielä viime perjantaina istuskelin paljasvarpain tuubitopissa nurmikentällä East Riverin rannalla. Nautin auringosta, valokuvasin oravia ja lämmintä oli +27. Sunnuntaina lämpötila oli +13 ja sadekuuroja saatiin päivän aikana useampia. Noin suuri lämpötilan muutos tuntui ihan järjettömältä ja hetkessä olo muuttui kesäisestä syksyiseksi. Mutta eipä hätää, olin muutoksesta ihan hyvilläni. Sain nimittäin pukeutua täällä ensimmäistä kertaa maailman ihanimpaan uuteen syystakkiini!

Ostin Katri Niskasen Moss-takin juuri ennen reissuun lähtöäni Katrin uudesta liikkeestä ja olen malttamattomanan odottanut syksyisiä säitä jotta pääsisin pukeutumaan uuteen takkiini. Pidän takista ihan valtavasti!!! Takki soveltuu korkojen kanssa mihin tahansa juhlaan vaikka iltapuvun päälle vetäistäväksi, mutta kun sen yhdistää lenkkareihin niin tunnelma on ihanan rento. Takki sopii tismalleen lenkkareitteni sävyyn ja fiilikseen.

071012 toka

071012 eka

takki Katri/n, huivi Marimekko,
housut Vila, lenkkarit Karhu Fulcrum Star

Ensi viikoksi on luvattu lämmön nousevan takaisin kahteenkymmeneen, mutta toistaiseksi olemme saaneet muutaman päivän nauttia kirpeistä syysilmoista. Toisaalta toivoisin lämpimän sään jatkuvan koko täällä olomme ajan, jäätyä ehtii sitten Suomessa tammikuussa, mutta toisaalta raikkaat syyspäivät sopivat myös ihanasti tähän kaupunkiin. Ja mitä enemmän syksyistä sitä useammin pääsen ulkoilemaan lempparitakkini kanssa. Molempi parempi, kunhan ihan joka päivä vaan ei sataisi.

0

(5) Kommentit

 1. takki in action, toi on kyllä tosi söpö 🙂

  Ps. en ole vieläkään tottunut että sun nätti nassu näkyy asukuvissa, hätkähdän joka kerta 😀

  1. Kiitti Nelliina, takki on kyllä söpö. 🙂

   Ja hei, arvaa miten mäkin aina hätkähdän kun näen kasvoni postauksissa.. Aina iskee hätä ”APUA mä unohdin blurrata naaman pois!!”

 2. Ihan mielettömän ihana kyllä tuo takki! 🙂

  1. Kiitos Christina. Tykkään takista aivan hurjasti!

 3. […] käytin kenkiä melkein joka päivä ja kävelin Karhuillani kymmeniä ja kymmeniä kilometrejä Manhattania ees taas, mutta kengät hajosivat mielestäni silti liian nopeasti. Tykkäsin lenkkareistani kuitenkin niin […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.