Muutuin matkalla mummoksi

tunnetila: ilo

Image and video hosting by TinyPic

Hopeiset korut ovat olleet muodissa jo vuosikymmenen eikä keltakultaa trendikoruissa ole juuri näkynyt. Tykkään hopeasta ja käytänkin hopeakoruja mielelläni. Olen kuitenkin sen verran yliherkkä muille metalleille kuin kullalle, että en voi käyttää hopeisia korvakoruja yhtä päivää enempää saamatta ihottumaa ja ikävää kutinaa korvanlehtiini. Siksipä suurin osa hopeanvärisistä koruistani onkin valkokultaa. Vaihtelisin mielelläni korviksia muodin- ja tilaisuuksien mukaan, mutta valkokultaiset korut ovat niin hintavia että olen jumittanut samoissa korviksissa tylsänä vuosikaudet.

Image and video hosting by TinyPic

Parin viime vuoden aikana keltakultaisia tuotteita on alkanut löytyä liikkeiden valikoimista jo vähän nuorempaankin makuun ja olen ottanut muutoksen ilolla vastaan. Kauniita keltakultaisia koruja kun löytää usein edullisemmin kuin valkokultaa. Myös valikoima keltakullassa on huomattavasti laajempi valkokultaan nähden.

Ostin syksyn aikana muutaman korun newyorkilaisilta suunnittelijoilta ja nuo kaikki hankinnat olivat keltakultaa, tai ainakin keltakullan värisiä. Tykkään yli kaiken BRVTVS -merkin kultakoruista (sormus ja ranneketju näkyvät asukuvassa mm. täällä) ja käytän niitä päivittäin. Uudet lempikorvikset löysin Erica Weinerin valikoimista.

Image and video hosting by TinyPic

Kultakorujen kaveriksi hankin Marc by Marc Jacobsin kultasomisteisen kellon nahkarannekkeella. Sain alkusyksyn helteissä vanhasta DKNY -kellostani ihottumaa ranteeseen ja siksi uuden kellon ranne on nahkainen. Epäilin vähän nahkaista ranneketta kun en ole sellaista vuosiin käyttänyt, mutta vaihtelu kyllä virkistää! On tosi kiva vilkaista paljonko kello on kun ranteessa on täysin erilainen ajannäyttäjä kuin ennen.

Mieheni sanoi että muutuin matkalla mummoksi. Keltakultakoruja käyttävät kuulema vain vanhat ihmiset, nuoret valitsevat valkokullan tai hopean. Onnellinen mummo keltakultakasansa kanssa kuittaa ja kysyy mielipidettänne. Onko keltakulta mummoille vai käytättekö myös itse keltakultaa?

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Anonymous
  14/12/2012 at 16:33

  🙂 Ei kulta ole mummo vaan klassinen ja arvokas. Ihana kello ja muutkin korut ottaisin itselleni milloin vaan.

  • Reply
   Nina
   14/12/2012 at 18:20

   Kiitos, ihana kuulla että joku on kanssani samaa mieltä. Mallailin reissussa myös nyt niin kovin muodikkaita statement koruja. Olisin halunnut hankkia yhden Marshallin kampanjaa varten. Mies toimi koruissa makutuomarina ja kaikki olivat hänestä ihna järkyttävän kamalia. 🙂 Hmmmm, olisikohan se mummo sittenkin tuo mies joka ei ymmärrä trendien päälle… 😉

 • Reply
  Ilona
  14/12/2012 at 23:13

  Mä käytän silloin tällöin kultaisia koruja, ja yleensä se valinta koituu muun vaatetuksen mukaan. Mutta vaikka kulta on toisinaan ihan kiva, (etenkin semmoisissa nuorekkaan näyttävissä statement-koruissa 😉 ), niin silti on usein jonkinlainen huojennus palata hopeisiin seuraavana päivänä.
  En ole siis vielä oppinut ihan kokonaan kullan äärelle… 😀

  • Reply
   Nina
   15/12/2012 at 11:36

   Vaikka palaa aina siihen turvallisempaan ja tutumpaan vaihtoehtoon, niin on silti kiva että voi käyttää kumpaakin ”väriä”, kultaa ja hopeaa. Äitini esim. on sitä mieltä ettei hän voi käyttää yhtään mitään missä on hopeaa. Kylmä hopea kun ei sovi hänen ihonsa väriin. Ja saattaapa olla äiti oikeassa. Kiva siis että itse voimme vaihdella sävyjä mieltymysten mukaan.

   • Reply
    Anne
    26/09/2013 at 03:08

    Juuri noin…hopea tai keltakulta ne sopivat paremminkin ihonväriin kuin tiettyyn ikään. Minulle sopii keltakulta paremmin ja tyttärelleni taas hopea ja valkokulta.

 • Reply
  Anonymous
  15/12/2012 at 08:32

  Näin on, miehesi ei vain tajuu. Ei munkaan mies, mut sain silti toivomani keltakultaisen kihlasormuksen:)

  • Reply
   Nina
   15/12/2012 at 11:33

   Hah, mahtava kommentti!! Olen ihan samaa mieltä kanssasi. 😀 Onnea kihlauksesta ja onnea keltakultaisesta sormuksesta! 🙂

 • Reply
  Heidi
  15/12/2012 at 13:50

  Minullakin sekä kihla- että vihkisormukset ovat keltakultaa… Rakkaimmat koruni <3 Muita koruja en sitten käytäkään… että siinä statementtia 😉

  • Reply
   Nina
   15/12/2012 at 14:31

   Hahahaahha, totta puhut! Nuo sormukset ja niiden merkitys on kyllä paras statement minkä voi tehdä! 😀

 • Reply
  Vimps
  19/12/2012 at 10:57

  Kulta eri muodoissa, myös muuten kuin koruissa, on kiinnostanut pidempään yhä enemmän. Viime syksynä hankin kullanvärisen neuleen ja glitterkultaista kynsilakkaa, sittemmin olen alkanut käyttää yli vuosi sitten kirpparilta löytämääni kullanväristä kaulakorua ja alkukesästä edesmenneen mummoni vanhaa kultaista sormusta. Se on ollut siitä asti sormessa.

  Kultaiset korut ja asiat ovat ihania!

  • Reply
   Nina
   19/12/2012 at 20:10

   Oi, miksei minulla ole mummolta saatuja koruaarteita? Mummojen aarteet ovat ihan huikeita juttuja ja pitäisin mielelläni omien mummojeni koruja muistuttamassa heistä ja heidän upeudestaan joka päivä. <3

 • Reply
  Karma | Tunnetila
  16/09/2013 at 08:31

  […] korumerkkiin BRVTVS ja sen valmistajaan, ihanaan Carolineen, ja ostinkin lopulta Carolinelta ranneketjun ja varta vasten minulle taotun sormuksen. Noiden ostosten jälkeen en enää raaskinut ostaa Dogearedin kaulakorua […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.