Ihoa hoitavat farkut

tunnetila: ihmetys

Image and video hosting by TinyPicKerroin eilen saaneeni pari kiinnostavaa lehdistötiedotetta hiuksiin liittyen ja olin innoissani uusista jutuista. Mutta mitäpä sanotte tästä innovaatiosta?

Denim kohtaa kylpylähoidot 

Wranglerin uusi, ennennäkemätön naisten farkkumallisto, Denim Spa Therapy For Legs kosteuttaa ihoa samalla kun farkut ovat päällä. Suosikkimalli Molly slim fit sekä pillilahkeiset farkkumallit Courtney ja Corynn löytyvät nyt mallistosta kolmessa pehmeässä ja hoitavassa pesussa. Malliston denim-materiaaliin on sekoitettu luonnollisesti kosteuttavia ainesosia, kuten Aloe Veraa ja JoJobaa jotka rauhoittavat ja hoitavat ihoa. ”Smooth Legs” -hoito puolestaan vilkastuttaa verenkiertoa ja vähentää selluliittia samalla kosteuttaen ihoa.”

Hoitavat ja kosteuttavat tuotteet kuuluvat Wranglerin kevät/kesä 2013 mallistoon. Uusia tuotteita on testattu 160 naisen voimin. Naiset käyttivät farkkuja päivittäin neljän viikon ajan. Kaksi kolmesta käyttäjästä totesi kokeilujakson jälkeen reisiensä näyttävän ja tuntuvan miellyttävämmiltä.  

Mitäs sanotte? Uskotteko että tuotteet toimivat? Kyllä melkein tekisi mieli testata näitäkin. Kaikkea sitä…

Kuva Wrangler


Ps. Tyylitilassa lahjavinkki hänelle jolla on jo kaikkea.

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  maissi
  19/12/2012 at 07:41

  Hämärästi muistelisin omistaneeni jotain aloe vera sukkahousuja, jotka ainakin olivat mun korppukoiville yhtä tyhjän kanssa. Samoin yhdet vanhat Rönnichin jumppapöksyt taisivat olla jotain aloe tms juttua. Lähinnä niissä se ilmeni tuoksulla ja kankaan älyttömällä pehmeydellä. Ja sillä että housuista piti luopua muutaman vuoden ahkeran käytön jälkeen kun mukava tuoksu muuttuikin ei niin mukavaksi… 😀

  • Reply
   Nina
   19/12/2012 at 16:47

   Hahahaa! 🙂 🙂 Vai että aloe -juttuja on olltu markkinoilla jo pidempään. Kiva kuulla käyttökokemuksistasi.

 • Reply
  Nina
  19/12/2012 at 08:05

  Oho! Kuulostaa hyvältä mutta näinköhän toimii… Ja ei kai ne loputtomiin voi kosteuttaa, vai voiko? Pikkiriikkisen olen nyt skeptinen 😀

  • Reply
   Nina
   19/12/2012 at 16:49

   Pientä skeptisyyttä on ilmassa täälläkin, pakko myöntää. Ja jos farkut sattuukin toimimaan kahdella kolmesta, niin mä olisin ihan varmasti se kolmas jolla mikään ei toimi. 🙂

 • Reply
  Anonymous
  19/12/2012 at 12:28

  hmmmm… kuulostaa huijakselta 😀 voisin veikata, että ekan pesun jälkeen on aloe verat viemärissä!

  • Reply
   Nina
   19/12/2012 at 16:50

   🙂 Farkkujahan ei periaatteessa saisi pestä. Tai siis farkkujen hc-käyttäjät on sitä mieltä että farkut muuttuvat täydellisiksi vasta olikohan se puolen vuoden jatkuvan käytön ja pesemättömyyden jälkeen. Mutta vähän epäilen kyllä samaa kuin sinä, että ei aloe taida kuidussa ikuisesti pysyä..

  • Reply
   Anonymous
   19/12/2012 at 20:49

   Farkkukankaan kuituun on kuulemma ”upotettu” mikrokapseleita,joissa mm aprikoosin kiviöljyä, ruusunmarja öljyä jne..Uskon kyllä, että toimivat. Maailmalla ovat ainakin huippusuositut:)Itse olen niin laiska rasvaamaan kinttujeni ihoa suihkun jälkeen..Taidan hankkia nämä ihmepöksyt kun ne tulee kauppoihin:) Luin muuten jostakin, että farkut olisivat saman hintaiset kuin normifarkut..about 85-99 €

  • Reply
   Nina
   19/12/2012 at 21:41

   Kiitos tiedosta Anonyymi!! Olisi kullä kiva testata farkkuja varsinkin näin talvella kun säärien iho on välillä niin kuiva että pöllyää. 🙂 Täytynee käydä tutustumassa pöksyihin kun tulevat kauppoihin. Ihmepöksyiltä ne tosiaan kuulostaa, ja jos vielä toimii niin vau!!

  • Reply
   jenny
   23/12/2012 at 16:09

   Hmm, mä en käytä uusia farkkuja ennen kuin olen ne pessyt, koska kankaissa on niin paljon torjunta-aineita/väriaineita/homeenestoaineita/muuten vaan myrkkyjä. Noh, enivei, olen niin skeptinen kaiken tällaisen suhteen että taitaa jäädä ostamatta nämä 😀

  • Reply
   Nina
   24/12/2012 at 09:45

   Jenny olet kyllä oikeassa noiden kankaassa olevien myrkkyjen kanssa. Petivaatteet ja pyyhkeet yms. pesen aina ennen käyttöönottoa, mutta vaatteiden kanssa en ole ihan yhtä varovainen.

 • Reply
  Salka
  20/12/2012 at 17:07

  Mäkin olen kyllä vähän skeptinen tuon konseptin suhteen, tuntuu kyllä vähän..omituiselta 😀

  • Reply
   Nina
   20/12/2012 at 17:34

   No juu, ja tuo mahdollinen housujen hajun muuttuminen epämiellyttäväksi kuulostaa aika hurjalta. 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.