Keväinen asu

tunnetila: huvitus

neule ja housut Samuji,
huivi Philosophy Blues Original, kengät Repetto

Pukeuduin tänään töihin mielestäni aika värikkäästi. En meinannut millään malttaa odottaa että pääsen töistä kotiin kuvaamaan värikkään asuni ja lykkäämään sen blogiin. Ajattelin, että olisitte minusta ylpeitä. ”Kappas, onpa Ninalla kevättä rinnassa ja värikästä päällä!”

Tuossa yllä se värikäs asuni nyt sitten on. Hoh hoijaa, asusta ei taida löytää mitään värikästä vaikka suurennuslasilla katsoisi. Vaalea ja ohut kesähuivi, ruskean-harmaa neule ja tummanvioletit kengät olivat minulle, ikimustalle tyypille, jotenkin niin reipas värien yhdistelmä että kuvittelin näyttäväni hurjan keväiseltä.

Ja pah. Totuus kuvassa on jotain ihan muuta. Paitsi että se keväisin elementti ei näy kuvassa. Minulla ei ollut tänään sukkia enkä palellut yhtään!

Ps. En ole muuttunut yhdessä yössä jättiläiseksi vaan takanani todellakin on maailman pienin sohva.

0

(12) Kommentit

 1. Kaunis asu ja keväisyytesi naurattaa minua, koska samaistun sinun täysin: minunkin keväiseni on vain jotain muuta kuin mustaa eli harmaata tai tummansinistä 😀 Suorastaan rajua, vai mitä. Ostin vasta heleän vihreän puseron. Mikä lie mielenhäiriö – en ole osannut vielä pukea päälle. Pakotan sen kuitenkin vielä tekemään, sillä en kestä ajatellakaan tuota(kin), värikästä vaatetta kirppispinossa.

  Nuo kenkäsi ovat aivan ihanat! Jotain muuta kuin mustaa, muttei silmiinpistävän värikästä – tuollaiset minäkin haluan!

  1. Vihreä pusero??? HYVÄ TARJA!! 🙂 Mullahan on ne yhdet värikkäät, myös vihreää, Marnin silkkipöksyt ja ne on musta maailman ihanimmat. Joskus siis nuo hämmentävän väriset vaatteet osoittautuvat lemppareiksi. Ja jotkut taas joutavat suoraan kirppispinoon… Toivotaan ettei puserollesi käy niin vaan se pääsee ulkoilemaan kun säät tästä vähän kesäisemmiksi muuttuu. Pidän peukkuja! 🙂

   Ja nuo kengät, ne on myös osoittautuneet nappiostokseksi ja ovat oikeasti kirkkaamman violetit mitä pimeässä kuvassa näkyy. (Selityksen makua, mutku ne on!!) 😉

 2. hih, ihana värikäs Nina! <3

  1. Hahahaha, näin on! 😀 Mutta usko tai älä, mä oikein odotan että tulee niin lämmin että saan taas pukeutua kirjaviin Marnin pöksyihin. Ne on niiiiiin lempparit!

 3. Mullakin oli yhtä ns. värikäs linja aiemmin. En tiedä mitä tapahtui, mutta nykyään väripaletissa on myös punainen, turkoosi (1 paita) ja sininen :). Mutta siinä se raja sitten melkein meneekin. En näe, että ihan pian löytyisi vaatekaapista esim. keltaista väriä. Tosin never say never :).

  1. Oooooh, turkoosi (vaikkakin vain yksi paita) kuulostaa jo hyvin radikaalilta. Hienoa h_eidi! 🙂 On minullakin se vaaleansininen farkkupaita (josta tykkään kuin hullu puurosta) ja yksi Samujin tummansininen neule. Hiljalleen hiljalleen… Saavutankohan koskaan tilaa jossa pukeudun turkoosiin tai keltaiseen..? Jännä nähdä!

 4. By simplifying your life in this way, you create time for your happiness, and you reduce the stress and chaos in your life.
   nfl jerseys cheap|nfl jerseys for sale

 5. Mullakin oli tänään keväinen ja värikäs asu: tummansininen paita ja housut, vaaleanpunaiset ballerinat, helmenharmaa villatakki ja kukallinen Desigualin vyö. Tosin jostain syystä olen alkanut haaveilla värikkäistä (vaaleankeltainen tai -vihreä) housuista… Lienee silti parempi jatkaa vain haaveiluna. Ballerinat ostin matkalla kerran, kun omat kengät alkoivat satuttaa. Paras heräteostos ikinä. Tykkään sun asusta, joka on varsin keväinen mielestäni.

  1. Oih, asusi kuulostaa tosi kivalta! Kukallinen vyö on varmasti ihanan keväinen piristys asussa.

  2. Hups, viesti jäi kesken.. Piti vielä sanomani että mä olen niin innostunut noista värillisistä kengistä että ostin nyt viikonloppuna kesäksi tummansiniset tossut. Jee! Olen käyttänyt niitä jo monta päivää putkeen.

 6. Kiva blogi ja kaunis asu. Harmaassakin on niin paljon eri sävyjä 🙂

  1. Kiitos SatuMaria, ja ihan oikeassa olet! Oelkkään harmaaseen pukeutumalla voi saada aikaan ihan jännittävänkin asun jos käyttää eri sävyjä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.