Keväinen asu

tunnetila: huvitus

neule ja housut Samuji,
huivi Philosophy Blues Original, kengät Repetto

Pukeuduin tänään töihin mielestäni aika värikkäästi. En meinannut millään malttaa odottaa että pääsen töistä kotiin kuvaamaan värikkään asuni ja lykkäämään sen blogiin. Ajattelin, että olisitte minusta ylpeitä. ”Kappas, onpa Ninalla kevättä rinnassa ja värikästä päällä!”

Tuossa yllä se värikäs asuni nyt sitten on. Hoh hoijaa, asusta ei taida löytää mitään värikästä vaikka suurennuslasilla katsoisi. Vaalea ja ohut kesähuivi, ruskean-harmaa neule ja tummanvioletit kengät olivat minulle, ikimustalle tyypille, jotenkin niin reipas värien yhdistelmä että kuvittelin näyttäväni hurjan keväiseltä.

Ja pah. Totuus kuvassa on jotain ihan muuta. Paitsi että se keväisin elementti ei näy kuvassa. Minulla ei ollut tänään sukkia enkä palellut yhtään!

Ps. En ole muuttunut yhdessä yössä jättiläiseksi vaan takanani todellakin on maailman pienin sohva.

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Tarja
  07/05/2013 at 15:47

  Kaunis asu ja keväisyytesi naurattaa minua, koska samaistun sinun täysin: minunkin keväiseni on vain jotain muuta kuin mustaa eli harmaata tai tummansinistä 😀 Suorastaan rajua, vai mitä. Ostin vasta heleän vihreän puseron. Mikä lie mielenhäiriö – en ole osannut vielä pukea päälle. Pakotan sen kuitenkin vielä tekemään, sillä en kestä ajatellakaan tuota(kin), värikästä vaatetta kirppispinossa.

  Nuo kenkäsi ovat aivan ihanat! Jotain muuta kuin mustaa, muttei silmiinpistävän värikästä – tuollaiset minäkin haluan!

  • Reply
   Nina
   07/05/2013 at 17:37

   Vihreä pusero??? HYVÄ TARJA!! 🙂 Mullahan on ne yhdet värikkäät, myös vihreää, Marnin silkkipöksyt ja ne on musta maailman ihanimmat. Joskus siis nuo hämmentävän väriset vaatteet osoittautuvat lemppareiksi. Ja jotkut taas joutavat suoraan kirppispinoon… Toivotaan ettei puserollesi käy niin vaan se pääsee ulkoilemaan kun säät tästä vähän kesäisemmiksi muuttuu. Pidän peukkuja! 🙂

   Ja nuo kengät, ne on myös osoittautuneet nappiostokseksi ja ovat oikeasti kirkkaamman violetit mitä pimeässä kuvassa näkyy. (Selityksen makua, mutku ne on!!) 😉

 • Reply
  wikke
  07/05/2013 at 18:53

  hih, ihana värikäs Nina! <3

  • Reply
   Nina
   08/05/2013 at 05:45

   Hahahaha, näin on! 😀 Mutta usko tai älä, mä oikein odotan että tulee niin lämmin että saan taas pukeutua kirjaviin Marnin pöksyihin. Ne on niiiiiin lempparit!

 • Reply
  h_eidi
  07/05/2013 at 19:10

  Mullakin oli yhtä ns. värikäs linja aiemmin. En tiedä mitä tapahtui, mutta nykyään väripaletissa on myös punainen, turkoosi (1 paita) ja sininen :). Mutta siinä se raja sitten melkein meneekin. En näe, että ihan pian löytyisi vaatekaapista esim. keltaista väriä. Tosin never say never :).

  • Reply
   Nina
   08/05/2013 at 05:47

   Oooooh, turkoosi (vaikkakin vain yksi paita) kuulostaa jo hyvin radikaalilta. Hienoa h_eidi! 🙂 On minullakin se vaaleansininen farkkupaita (josta tykkään kuin hullu puurosta) ja yksi Samujin tummansininen neule. Hiljalleen hiljalleen… Saavutankohan koskaan tilaa jossa pukeudun turkoosiin tai keltaiseen..? Jännä nähdä!

 • Reply
  bos daiwei
  09/05/2013 at 08:03

  By simplifying your life in this way, you create time for your happiness, and you reduce the stress and chaos in your life.
   nfl jerseys cheap|nfl jerseys for sale

 • Reply
  Nasu
  10/05/2013 at 18:33

  Mullakin oli tänään keväinen ja värikäs asu: tummansininen paita ja housut, vaaleanpunaiset ballerinat, helmenharmaa villatakki ja kukallinen Desigualin vyö. Tosin jostain syystä olen alkanut haaveilla värikkäistä (vaaleankeltainen tai -vihreä) housuista… Lienee silti parempi jatkaa vain haaveiluna. Ballerinat ostin matkalla kerran, kun omat kengät alkoivat satuttaa. Paras heräteostos ikinä. Tykkään sun asusta, joka on varsin keväinen mielestäni.

  • Reply
   Nina
   13/05/2013 at 10:23

   Oih, asusi kuulostaa tosi kivalta! Kukallinen vyö on varmasti ihanan keväinen piristys asussa.

  • Reply
   Nina
   13/05/2013 at 10:25

   Hups, viesti jäi kesken.. Piti vielä sanomani että mä olen niin innostunut noista värillisistä kengistä että ostin nyt viikonloppuna kesäksi tummansiniset tossut. Jee! Olen käyttänyt niitä jo monta päivää putkeen.

 • Reply
  SatuMaria
  13/05/2013 at 17:41

  Kiva blogi ja kaunis asu. Harmaassakin on niin paljon eri sävyjä 🙂

  • Reply
   Nina
   14/05/2013 at 19:16

   Kiitos SatuMaria, ja ihan oikeassa olet! Oelkkään harmaaseen pukeutumalla voi saada aikaan ihan jännittävänkin asun jos käyttää eri sävyjä.

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.