Huumaavista huumaavin tuoksu

tunnetila: tykkäys

Unileverin pressipäivä toissa perjantaina oli niin täynnä ihanaa hemmottelua että olin pakahtua hyvään oloon. Manikyyri ja pedikyyri uusilla Vaseline -tuotteilla ja MaxFactorin kynsilakoilla Kämp Span ammattitaitoisen henkilökunnan toteuttamana tuli tarpeeseen ja teki olemuksesta hetkessä kauniin huolitellun. Niska-hartiahieronta niin ikään erinomaisen Kämp Span hierojan käsissä tuntui taivaalliselta ja hieronnan kruunasi uskomattoman huumaava tuoksu joka ympäröi minut hieronnan aikana.

Hieronta tehtiin Doven uudella sheavoi-vanilja -vartalovoiteella. Tuotteen tuoksu on uskomattoman ihana ja olin hyvin iloinen saadessani Doven uudet tuoksusetit testaukseen. Otin heti käyttöön tuon sheavoi-vanilja -setin ja jestas miten pidän tuon vartalovoiteen tuoksusta!

Toinen Doven uusi tuoksusetti on manteli-kiinanruusu. Myös tämän setin (suihkusaippua ja vartalovoide) tuoksu on hyvin paljon mieleeni. Tuoksu on täyteläinen, mutta hieman raikkaampi kuin sheavoi-vanilja. Ajattelin säästää raikkaamman tuoksun kesään ja nyt läträän unelmaisella sheavoi-vanilja tuoksulla päivittäin. Vartalovoide imeytyy ihoon hyvin ja kosteuttaa myös ihon syvimpiä pintakerroksia ja voiteen tuoksu pysyy iholla pitkään.

Huomaan töissä työnteon lomassa silloin tällöin nuuhkaisevani käsivarttani. Yritän tehdä tuon nuuhkaisun huomaamatta mutta luulen että pian joku kollegoista uskaltautuu kysymään mitä ihmettä teen kun jatkuvasti kiskaisen puseron hihan ylös ja haistan käsivarttani. Paras selitys on varmaankin totuus. ”Nuuhkaisisit käsivarttasi itsekin jos se tuoksuisi jumalaiselle sheavoi-vaniljalle!”

Doven uutuustuotteet on nyt kaupoissa ja mikä parasta, tuotteiden hinta on todella kohdillaan. Suihkusaippuan suositushinta on 2,39€ ja kosteusvoiteen 3,95€! Harvoin saa pehmeän tuoksuvaa ylellisyyden tuntua tuohon hintaan!

0

(7) Kommentit

 1. They decide to be happy with what they are and have, or die from envy and jealousy of what they lack.
   nfl jerseys cheap|nfl jerseys for sale

 2. pauliina says:

  Otsikon luettuani ajattelin ensin, että vuorossa on jonkun uuden hajuveden esittely. 🙂 Kiva että tuoksun huumaa saa kokea huomattavasti pienemmälläkin rahallisella panostuksella. Vanilja-versio meni ostoslistalle.

  1. Suosittelen testaamaan vanilja-versiota, siitä tuli oma lemppari!

 3. Ostoslistalle täälläkin 🙂 Edullinen luksustuote arkeen; kyllähän arjessakin pitää olla hemmottelua ja ihania juttuja!

  1. Voiteen tuoksu on kyllä ihanan ylellinen, kannattaa testata!

 4. kiitos vinkistä en ollut huomannutkaan että doven tuotteet on saaneet tuoksuja, pitää käydä ostoksilla.. hyvältä kuullosti

  1. Tuoksu on kyllä ihana, jos löydät shea-vanilja tuotteen ja tykkäät vaniljaa tuoksusta niin kannattaa testata.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.