Vahva EI tehtävälistoille

tunnetila: järjetön

Ensimmäisen lomapäivän ’To Do -lista’ eiliseltä:

– jooga 8.30 tai pilates 17.30
– kuvaa ja kirjoita muutama blogipostaus jotka voit ajastaa loman aikana julkaistavaksi
– lähetä muutama tärkeä sähköposti
– vaihda lakanat ja pyyhkeet
– pese pyykkiä
– käy pesulassa
– vie lenkkarit suutarille
– hae myymättä jääneet kirppiskamat Siivouskaupasta
– käy postissa
– vie pulloja kauppaan
– käy läpi kosmetiikkatarpeet reissua varten
– mieti mitä vaatteita pakkaat lomalle mukaan
– ompele irronnut nappi paitapuseroon

Just just. Yllä oleva lista kuulostaa todella rennolta lomalaisen päivältä. Päätin hetken listaa tuijoteltuani lopettaa tehtävälistojen laatimisen loman ajalle ja tehdä vain sen mikä juuri milläkin hetkellä sattuu huvittamaan.

Eilen minua huvitti lakanoiden ja pyyhkeiden vaihto ja pyykkääminen, sähköpostien lähettely, pesulassa käynti ja suutarivisiitti. Loput tehtävälistan asioista ehdin hoitaa varsin hyvin loppuviikon aikana. 

Osaatteko Te nauttia kiireettömistä lomapäivistä vai tuppaako Teillekin muodostumaan vapaapäiville hirmuisia tehtävälistoja? Jos tuppaa, lopettakaa heti! Olen aika varma että jokainen meistä suorittaa ja laatii tehtävälistoja ihan tarpeeksi töissä joka arkipäivä.

Ja tänään, tänään ajattelin olla tekemättä yhtään mitään!

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  kottarainen
  09/07/2013 at 08:35

  Tulin eilen myöhään illalla mökille Keski-Suomeen. Nyt istun koneella hoitamassa työasiaa. Jep jep.

  • Reply
   Nina
   09/07/2013 at 19:00

   Eieiei! Viimeistään nyt pois koneelta ja rentoutumaan vaikka väkisin. 😀

 • Reply
  CurryKaneli
  09/07/2013 at 12:33

  Mä joudun töissä laatimaan itselleni to do -listoja, jotta muistan tehdä kaikki mitä pitää. Lomalla ja vapaalla pyrin välttämään kaikin keinoin listoja. En myöskään koskaan lomalla lue sähköpostiani. Laitan palutusviestin, jossa kerron milloin seuraavan kerran luen ja ohjeet ”hätätapauksia” varten. Lomalla ollaan tai mennään miltä nyt tuntuu fiiliksellä. Tosin joskus esim. matkustaessani uuteen kaupunkiin lomamatkalle niin huomaan, että matkaoppaassa on merkitty todella monta must-paikkaa, jotka ”täytyy” nähdä ja kokea ja siinä on rentous silloin kaukana :).

  • Reply
   Nina
   09/07/2013 at 19:02

   Joo, mä kans hukun töissä ”to do” -listoihin. Pää on niin hatara että unohdan kiireessä kaikki hommat jos en kirjoita niitä ylös. Mutta hyvä jos edes sinä osaat olla lomalla ilman listoja. Itse päätin juuri yrittää eloa ilman listaa enkä sitten saanutkaan tänään yhtään mitään aikaiseksi. 🙂

   Tunnistan myös itsessäni tuon reissussa listojen teon. Välillä loammatkat on kaukana lomasta. 🙂

 • Reply
  Heidi
  10/07/2013 at 08:29

  Ei ole tehtävälistoja, mutta menoja kyllä… mukavia menoja, tosin 🙂 Olen ihan tekemättä mitään; tai sitten teen mitä huvittaa. Loma-aika on kuitenkin niin lyhyt, ettei sitä kannata suorittamalla hukata. Hyvä sinä!

  • Reply
   Nina
   10/07/2013 at 18:16

   Hyvä Heidi ja hyvä minä! Tänään minulla oli ainoastaan yksi suunniteltu ohjelma: parin tunnin käynti kosmetologilla. Sen lisäksi haahuilin kaupungilla, herkuttelin nepalilaisella ruoalla, kävin elokuvissa ja jäätelöllä. Ihana päivä ja ihan ilman listoja!! 🙂 Jatketaan Heidi samaan malliin! 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.