Lempparipöksyt Nizzassa

tunnetila: muistelu

Nizzassa oli tolkuttoman kuuma koko lomamme ajan. Kaikkeen varautuvana (=pessimistinä) pakkasin mukaan muutaman pitkähihaisen, housut, neuleen ja kevytuntuvatakin. (Älkää naurako, untsikkaa käytin mennen tullen lentokoneessa joten tuo oli paksummista vaatteista ainut jota käytin.)

Kevyempiä kesävaatteita mukana oli vain muutama ja käytin niitä olosuhteiden pakosta ihan koko loman. Taisin käyttää kymmenen päivän aikana viittä vaatetta. Onneksi oli parveke jossa sain tuuletettua vaatteet öisin.

Viimeisenä päivänä edelliset kymmenen päivää palvelleet vaatteet joutivat jo matkalaukun likavaatepussiin ja kaivoin matkustusvaatteiksi mukaan ottamani tämän kesän lempparihousut.

Hankin Samujin oranssinkirjavat housut heti kun ne ilmestyivät liikkeeseen ja olen käyttänyt niitä siitä lähtien jatkuvasti. Tajusin reissussa ettei housut ole kovasta käytöstä huolimatta päässeet vielä blogiin asti joten pyysin miestäni ikuistamaan viimeisen päivän reissuasuni.

t-paita ja housut Samuji,
laukku Milanosta, kangastossut Line Collection

Tykkään housuista yli kaiken ja harmitti ihan vietävästi kun Nizzassa jopa nuo kevyet puuvillahousut olivat ihan liikaa eikä niitä voinut käyttää siellä lainkaan.

Viimeisenä päivänä luurailimme hellettä paossa museoissa (postauksen kuvat otettu Nizzan modernin taiteen museon edessä) joten käytin tilaisuuden hyväkseni ja pukeuduin heti suosikkipöksyihin. Housut olivat valitettavasti tuskallisen kuumat myös museoissa, mutta osoittautuivat täydelliseksi matkustusvaatteeksi löysine lahkeineen ja säädettävine vyötärönauhoineen.

Omistan nyt todistetusti kaksi värikästä vaatetta joita käytän ja joista pidän kovasti. Marnin silkkiset ”crazy pantsit” toimivat pään avaajana tähän hurjaan väri-ilotteluun ja Samujin housut lisäävät pökköä pesään.

Mitähän seuraavaksi? Kirjavat kesäespadrillokset voisi olla kivat, yläosiin en taida vielä värejä haluta. Joku tolkku täytyy sentään olla.

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  pauliina
  27/07/2013 at 19:12

  piti ihan käydä tsekkaamassa ne marnit aiemmasta postauksesta. nehän olisi varmaan ollut mukavan vilpoisat tuolla reissussa. ja hienot ennen kaikkea! (tai ehkä ne olivatkin mukana..?)

  • Reply
   Nina
   27/07/2013 at 19:57

   Marnin silkkipöksyt jätin tällä kertaa kotiin sillä olen käyttänyt niitä viime kesänä ja syksynä, ja taas tänä kesänä niin paljon, että pelkään niiden kuluvan puhki. Reissussa ainoa vaate mitä pystyi käyttämään oli hihaton ja minimittainen. 🙂

 • Reply
  Lady of The Mess
  27/07/2013 at 20:46

  Kiva pöksyt! Ja matkapakkaaminen on kyllä stressin paikka – aamulla lähtö Vilnaan eikä kapsäkissä ole vielä mitään;)

  • Reply
   Nina
   27/07/2013 at 21:16

   Kiitos! Vilnassa on varmaan myös helteet vastassa joten kannattaa pakata kevyesti. (Ja tietysti ottaa se kevytuntuvatakki mukaan, ihan varmuuden vuoksi…) 😉

   Ihanaa matkaa Vilnaan, nauttikaa reissusta!!!

 • Reply
  Domi
  28/07/2013 at 07:57

  Ihanat pöksyt! Kevyet ja ilmavat ovat aina se paras valinta. Omalla kohdallani aina osuu ongelmaksi se, että joko ne kiristävät pohkeista tai sitten ovat jättisuuret vyötäröltä.. Onneksi löytyy kaapista äidin vanhat silkkiset onbre-värjätyt versiot, jotka menevät aina 🙂

  • Reply
   Nina
   28/07/2013 at 09:12

   Kiitos Domi! Oih, sinulta löytyy äitisi vanha silkkiaarre! Ihana kuulla. Silkki hapertuu usein kovassa käytössä saumoista, huippua että äitisi housut ovat niin laadukkaat että kestävät äidiltä tyttärelle. 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.