Bestseller Fashion Fair

tunnetila: tyytyväisyys
Jos olen joskus erehtynyt sanomaan että Helsingissä on ihan liian vähän muotitapahtumia, niin en sano enää. Tämäkin viikko on huikea esimerkki siitä, mitä kaikkea saadaan aikaan kun osaavat tahot lyövät hynttyyt yhteen. Tiistai-iltana olin juhlimassa uuden kotimaisen brändin FRENN’in lanseerausta ja eilen piipahdin Bestsellerin Fashion Fair -messuilla. Messut valloittivat koko Kaapelitehtaan Merikaapelihallin ja esillä oli kaikki Bestsellerin brändit Onlystä Selectediin ja viimeisimpään tulokkaaseen Y.A.S:iin.
Kuvattavaa ja ihasteltavaa riitti hallin täydeltä, varsinkin kun kevät/kesä 2014 näytti olevan värimaailmaltaan hyvin maltillinen ja seesteinen. Hurjimmat väri-ilottelut oli jätetty jo taakse ja trendeinä oli mm. beduiinihenkiset vaatteet ja aavikon eri sävyt, sekä perusvärit musta ja valkoinen. Vaikka ihastelin vähän joka merkiltä erityyppisiä juttuja, niin huomasin silti kotiin tultuani että kameraan oli tallentunut lähes ainoastaan collegepaitoja ja erilaisia farkkuasuja. Ennustaakohan tämä ensi kesälle lökölookia ja panostamista pelkästään mukavuuteen ja rentouteen?
Asustepuolella nähtiin myös paljon upeita uusia juttuja. Piecesin nahkalaukut ja -kengät olivat todella onnistuneita ja voinkin todeta että huolisin itselleni kaikki alla olevissa kuvissa näkyvät kengät, korut ja laukut. Varsinkin nuo pehmoista nahkaa (yltä, alta ja sisältä) olevat mustat sandaalit saisivat muuttaa luokseni vaikka heti.
Myös kuvassa alla esiintyvä musta jumpsuit olisi hyvin tervetullut kesävaatteitteni joukkoon. Jos sitä kesämekkoa ei löydy niin voisin hommata kesäksi edes uuden kevyen haalarin. (Messuilla törmäsin tosin yhteen söpöön mekkoonkin joka tulee kauppoihin helmikuussa… Hmmm…)
Kolmionmuotoiset Piecesin erikoismalliston korut miellyttivät myös silmääni, mutta en ole ihan varma saadaanko niitä myyntiin Suomeen. Toivottavasti, sillä kolmio näyttää olevan se tämän hetken juttu kaikissa koruissa.
Kaikkea kivaa on siis odotettavissa Bestselleriltä ensi keväälle. Ennen kevättä päästään kuitenkin jo heti tänä iltana juhlimaan kunnolla Suomen muotimaailmassa, kun ovensa avaa ensimmäistä kertaa Helsinki Fashion Weekend. Tiedossa on muotia ja upeita elämyksiä neljän päivän ajan. Muotinäytöksiä, kotimaista muotia ja huippumalleja Suvi Koposesta Angelika Kallioon ja mieskomeutta Kim Heroldista Tyler Riggsiin. Helsinki Fashion Weekendin ohjelma kuulostaa aivan huikealta!
Ja mikä parasta, kaikki tapahtuu Helsingin ydinkeskustassa, Töölönlahden Kansalaistorilla ja jokaisella meistä on mahdollisuus hankkia pääsylippuja tilaisuuteen hyvin kohtuulisella hinnalla. Kävin juuri katsomassa Fashion Weekendin lipputilannetta ja voi jestas sentään, jokainen päivä ja jokainen näytös näyttivät olevan loppuunvarattuja!
Aivan huikeaa että Helsingin ensimmäinen muotiviikonloppu kiinnostaa ihmisiä noin valtavasti. Toivottavasti olette hankkineet lippunne kemuihin ajoissa ja pääsette mukaan juhlimaan kotimaista muotia ja osaamista muun juhlaväen kanssa.
0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.