Rento juhlalook

tunnetila: ilo

t-paita ja hame Samuji, korvikset Noir,
laukku Rebecca Minkoff, sandaalit Tamaris

Miten pukeutua tilaisuuteen jos kutsussa ei mainita pukukoodia? Luulisi, että tilaisuuden nimi ”Helsinki Fashion Weekend” kertoo olennaisen. Paikalla tulee olemaan satoja muodista kiinnostuneita ja muotialalla työskenteleviä hyvin pukeutuvia ihmisiä. Siispä parhaat päälle!

Tilaisuus järjestetään kuitenkin Töölönlahden Kansalaistorille pystytetyssä teltassa ja tilaisuus alkaa jo ennen seitsemää. Ihan iltapukua alkuillasta alkavaan tilaisuuteen ei viitsi laittaa.

Olen tänä kesänä turvautunut jokaisessa ”mitä ihmettä laittaisin päälleni” -tilanteessa Samujin Sample Salesta löytämääni pitkään mustaan hameeseen ja yhdistänyt (liian pitkään helmaan) korkeimmat sandaalini. Hame on pelastanut minut jo useammasta asukriisistä ja tykkään siitä ihan mielettömän paljon!
Torstai-illan muotikemuissa pitkän hameen ja korkojen kaveriksi pääsi niin ikään Samujin yksinkertainen valkoinen t-paita. Ei liian hienoa, mutta asun yleisilme oli kuitenkin ihan siisti ja klassinen. Juhlavammaksi kokonaisuuden teki näyttävät Noirin korvakorut sekä oranssinsävyinen huulipuna.
Tänään illalla edessä on uusi asuhaaste. Olen menossa kaverin synttäreille ja tällä kertaa kutsussa oli pukukoodi: Hollywood Glamour. Hmm, en vielä tiedä yhtään mitä laittan päälle. Luultavasti käy taas niin että kaivan koko vaatehuoneen läpi ja päädyn pukeutumaan samaiseen Samujin hameeseen.
Juhlavamman asusta saa vaikkapa mustalla korsetilla ja näyttävällä korulla. Täytyykin testata komboa heti ettei tule illalla paniikki.
Ihanaa viikonloppua kaikille!
Kiitos kuvasta Mimmi!
0

(9) Kommentit

 1. Tarja says:

  Vau,näytät aivan upealta! Rennon chic. Nuo korvakorut ja huulipuna ovat piste iin päälle. Sinun tyylisi antaa aina inspiraatiota: voisin omia koko vaatekaappisi 🙂

  Ihanaa viikonloppua! <3

  PS: en kommentoinut tuohon Re:fashion-uutiseen aikaisemmin, mutta mahtava homma! Hieno idea ja portaali – toivon teille kaikille pelkkää hyvää ja menestystä! Olette rohkeita naisia ja tätä juuri blogimaailma taisi kaivata!

  1. Kiitän nyt Tarja kommentistasi vielä täällä, tämä postauksen kommentit kun eivät siirtyneet muutossa uuteen paikkaan.

   Kiitos siis, kiva kuulla että yksinkertainen mutta rento tyylini miellyttää. 🙂

 2. Tuo on juuri sellainen klassisen tyylikäs asu joita näkee muotilehdessä julkkisten päällä kaiken maailman kissanristiäisissä. Näyttää hyvältä ja varmasti mukava myös päällä. Itseltä ei onnistuisi tuollainen kombo yhtä vaivattoman tyylikkään oloisesti.

  1. Kiitos Rhia! Kerrankin löytyi ”juhla-asu” joka tuntuu päällä täydellisen mukavalta. Ja hei, sinun juhlatyylisi on aina niin upea jokaista hiuskiehkuraa myöten että oksat pois!

 3. Henni says:

  Todella kiva asu, niin simppeli mutta kuitenkin täysin toimiva juhlaan. Korvikset ovat myös ihanat. Olen uusi lukija ja blogistasi tulee varmasti uusi lisäys blogeihin joita seuraan. Muutoinkin todella kiva tämä uusi portaali.

  1. Moi Henni, tervetuloa Tunnetilaan! Tosi kiva saada uuden portaalin kautta myös uusia lukijoita. Ja kiitos kehuista, nuo korvikset tekevät kyllä asusta kuin asusta vähän juhlavamman. Voisinpa tehdä niistä ihan oman postauksensa. 🙂

 4. Aivan upea juhlatyyli!

  1. Voi kiitos Irene!

 5. […] esiintyy ainoastaan kolmessa kuvassa. Ostin juuri H&M:n alesta kivan sifonkihameen ja Samujin pitkä musta hame on maailman kaunein, joten täytynee tehdä uuden vuoden lupaus hameiden käytön […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.