Syksyjuttuja FABissa

tunnetila: tykkäys

fanny kollaasi syksy13

Piipahdin äsken aikani kuluksi Fanny Alexandra Boutiquen verkkokaupassa ja inspiroiduin taas näkemästäni niin paljon että tein pienen kollaasin butiikin tuotteista myös Teidän iloksenne.

Ruotsalaiselta neulemerkki Heart of Lovikkalta oli tullut nettibutiikkiin ihania pipoja ja lapasia muutamassa eri mallissa. Värejä kollaasin lapasissa on valkoinen, tummanharmaa, musta, oliivinvihreä, vaaleanpunainen ja viininpunainen. Kun nyt löytäisin ensin sen uuden talvitakin niin voisin sen jälkeen hankkia uuden pipon ja tumput. Isotupsuinen pipo voisi olla hauska valinta ja henkinen paluu lapsuuden talviin jolloin oli aina paljon lunta ja ulkona olo tuntui pakkasesta huolimatta maailman kivoimmalta.

Myös Minna Parikalta oli tullut FABiin kivoja uutuuksia, mm. upea Alagazam nahkalaukku ja ihan mielettömät Caracal kissankorvaloaferit. Olen jo pitkään haaveillut loafer -mallisista kengistä ja nämä olisivat kyllä super hauska lisä kenkävalikoimaani. Alagazam -laukku näyttää kuvissa pieneltä olkalaukulta ja hämmästyinkin kun näin laukun tuotesivulla kuvan laukusta käytössä. Laukkuun näyttää mahtuvan vaikka mitä!

Kristine Viksen villa-silkkihuivi talvisemman sävyisenä on vilahdellut blogissani ja puheissani jo useammankin kerran mutten ole vielä hankkinut sitä. Kuulin nimittäin FABin Virpiltä että Vikseltä on tulossa syksyn aikana samasta huivista uusia kuoseja talveen. Mahtavaa, en malta odottaa mitä tuleman pitää!

Viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä valitsin kollaasiin Cecilie Mellin Barock kaulakorun. Massiivinen ja näyttävä koru tekee asusta kuin asusta juhlavan ja olisi täydellinen asuste pikkujoulukauteen. Viime talvena minulla ei muuten tainnut olla yksiäkään pikkujouluja. Toivottavasti tänä talvena asiaan tulee muutos ja pääsen juhlimaan ystävien tai työkavereiden kanssa edes kerran pikkujoulujen merkeissä.

0

(6) Kommentit

 1. Tarja says:

  Huh, säikähdin ihan, että nyt se Nina antaa FAB:ille jonkin alennuskoodin, sillä toissapäivänä tein ratkaisun ja tilasin samaisen sudenkorentohuivin, joka sinullakn on. Olen sitä ihaillut jo niin kauan ja käynyt FAB:in sivuillakin noin miljoona kertaa. Tyhmyyksissäni kävin itseni kanssa kuitenkin kamppailua näin kauan ja elokuun voimassa ollut alekoodisi ehti umpeutua. Päädyin kuitenkin tilaamaan, sillä tiedän, että materiaali on ihana ja tulen tätä(kin) käyttämään paljon, sillä kaulassani yleensä on aina jonkinlainen huivi – onhan niitä huiveja toki kaapissa aika paljon jo ennestään, mutta ne eivät toisaalta käy koskaan pieneksi 😉 Nyt vähän hirvittää, että kuinkahan ihania ne talviset kuosit oikein ovatkaan… Että taasko joudun kamppailemaan itseni kanssa… Jos jotkut ovat kenkäfriikkejä, toiset laukkufriikkejä, niin minä olen huivi- ja kaulakorufriikki – en vain voi vastustaa, vaikka järki käskee niin tekemään 🙂

  1. Voi ei, ihan tosi tyhmää ettet ehtinyt hyödyntää alekoodia. 🙁 Mutta huoli pois, huivi on niin ihana että tulet käyttämään sitä varmasti ihan valtavasti. Mä en ole muutamaa poikkeuksellista hetkeä lukuun ottamatta juuri muuta huivia käyttänyt sen jälkeen kun tuo ihanuus muutti meille. 🙂 Ja hei, tosi kiva että myös sinä löysit FABista jotain kivaa itsellesi.

   Minä olen myös huivi-ihminen ihan henkeen ja vereen ja olikin tosi hyvin sinulta sanottu tuo että huivit mahtuu aina. 🙂 Joskus huivilla kannattaakin antaa hetken hengähdystauko. Ne ovat niin lähellä ihoa että kuitujen on hyvä välillä hengittää ja olla poissa käytöstä. Kun vaan malttaisivan jättää tuon oman sudenkorentohuivini hetkeksi lepäämään.. Ehkä sitten kovilla pakkasilla kun voin taas kaivaa esille lempparini Faliero Sartin kamelihuvin.

   1. Voi itku tätä sanojen arvaajaa.. No, eiköhän asiani tullut selväksi kummallisista päätteistä huolimatta. 🙂

    1. Tarja says:

     Venyttelin huivin hankintaa, koska minun piti keksiä itselleni jotain muita perusteita sen hankintaan kuin että ”se on ihana” 🙂 Kun siellä kaapissa kuitenkin on ”muutama” samaakin materiaalia oleva huivi (köh…). En muuten keksinyt mitään sen kummempia perusteita, joten tilasin huivin ja tänään se saapui ja on aivan ihana! Ihanan pehmoinen ja suloinen. Tykkään ihan hirveästi! Eli ”se on ihana” -perustelu oli täysin riittävä 🙂 Ja olipa nopea toimitus myös. Tilaan varmasti uudelleenkin, kun on niin kivoja tuotteita ja ihana palvelu.

     Ihanaa viikonloppua! <3

 2. EIKÄ! Haluan nuo kaikki! O_o

  1. No niin mäkin… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.