Päivä korumallina

tunnetila: hauskuus

hair

Olipa eilen hauska päivä! Blogini lukija, upeita koruja suunnitteleva ja by Design Domia luotsaava Domi, julkaisee marraskuussa by Design Domin erikoismalliston, joka tulee myyntiin Torikorttelissa sijaitsevan urbanstoryn Qi Flow-Up Christmas Editioniin. Urbanstoryn joulumyyjäiset alkavat 4.11. ja päättyvät tammikuun puolella 4.1., ja tuossa tapahtumassa mukana on myös Domi uuden korumallistonsa kanssa.

Olin todella iloinen ja otettu (ja kauhuissani), kun Domi pyysi minua mukaan erikoismalliston kuvauksiin. Päätin kuitenkin ottaa haasteen vastaan, sillä harvoin sitä tässä iässä enää malliksi pyydetään. Haasteeseen tarttuminen kannatti, kuvauspäivä oli todella hauska!

janssiminssi vaakajanssiminssi pysty

Päivämme alkoi Kurvi Hair Premierestä jossa kampaajamme Laura loihti malleille teemaan sopivat hiukset. Minulle suunniteltu teema kuvauksissa oli hieman rokimpi mitä muilla malleilla, niinpä kampaukseni oli rento ja hieman viimeistelemätön, mutta silti kivan laitettu.

Domin tavaramerkkinä on upeat ranteissa viihtyvät koruröykkiöt, joten myös käsien oli oltava kuvauksissa kunnossa. Manikyyrin malleille loihti Kauneushuone Kajon Johanna, ja omista kynsistäni tuli ihan super hienot! Lakkaus tehtiin pitkään kestävillä Opin hiekkalakoilla ja omaksi sävykseni valitsin sävyn nimeltä Stay The Night joka on musta mattapintainen lakka viininpunaisella kimalteella. Lakka on kynsissä mahtava, toivottavasti lakka pysyy hyvänä pitkään ja ehdin kuvata sen blogiini.

Tumman smoky eye -lookin silmiini loihti monitaituri Domi, joka korujen valmistuksen ohella hallitsee hiukset ja meikin ja niin ikään ottaa myös kaikki mallistojensa kuvat. Mieletön moniosaaja!

Kun hiukset ja meikki oli kunnossa siirryimme Kurvista kuvauspaikkaamme Eerikinkadulle. Kuvaukset tapahtuivat todella sievässä butiikissa nimeltä Janssi&Minssi. Butiikki oli täynnä kaikenlaisia ihanuuksia vaatteista asusteisiin ja astioista huonekaluihin. Ehdinpä päivän aikana ihastua myös täydelliseen käsivoiteeseen ja tuoksukynttilöihin, ja lupasinkin butiikin pitäjä Katille että palaan liikkeeseen pian ostoslistan kera.

domin korujadomin koru

Janssi&Minssi tarjosi kuvauksiin myös vaatteet ja asusteet ja kuten sanottu, minulle oli suunniteltu hieman rokimpaa lookkia ja yksi kuvausasuistani olikin Part Two:n musta nahkamekko. En ehtinyt eilen nähdä lainkaan kuvia joissa pyörin nahkamekossa, jännittää todella miltä nahkalook näytti. Ja jos ihan totta puhutaan, niin jännittää kyllä kovasti saatiinko omasta kuvauksissa toikkaroinnistani mitään julkaisukelpoista tavaraa purkkiin.

Pääosassa kuvauksia oli oikeutetusti by Design Domin korut ja ihastuin kauniisiin koruröykkiöihin joita Domi ranteisiimme kasasi. Domin koruja voi siis ostaa yksittäin, mutta saatavilla on myös valmiiksi koottuja settejä erilaisista, toisiinsa sopivista koruista. En ole tottunut käyttämään useita rannekoruja yhtäaikaa, mutta kun vietin päivän koruröykkiö ranteessani niin illalla oli ihan alaston olo kun ranne oli tyhjä.

Olenkin nyt selaillut innoissani Domin verkkokauppaa ja ajattelin hankkia itselleni jonkun kauniin korusetin. Ajattelin ostaa uudet korut paljon käytössä olleen, aikaisemmin Domilta saamani rannekorun kaveriksi, eli samaa värimaailmaa voisi olla myös uusissa koruissa. (Käytän aina helmikorviksia, joten kuvassa yllä oleva setti nudea nahkaa ja helmiä olisi tosi ihana kokonaisuus!)

janssiminssi kooste1janssiminssi kooste2
Sain Domilta luvan julkaista valmiita kuvia blogissani, joten uutta postausta aiheesta on tulossa kunhan saan kuvia käsiini. Ja tuo kuvien julkaisu tapahtuu blogissa sillä varauksella, etten näytä joka kuvassa täysin tollolta. Noh, omasta naamasta viis, ainakin kuvien korut on upeita!

Kiitos vielä Domi, Laura, Johanna, Kati ja kauniit mallikollegani Sofia ja Lara! Eilinen oli ihana päivä täynnä kauniita asoita!

0

(2) Kommentit

  1. […] varmaan kun olin alkutalvesta mallina kotimaiselle korumerkille by Design Domi. Tykkään Domin suunnittelemista ja käsin valmistamista […]

  2. […] Janssi & Minssi -butiikin viime syksynä kun kuvasimme by Design Domin uutta korumallistoa, ja sen jälkeen olen säännöllisesti piipahtanut […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.