Rakkaani, Colmar

tunnetila: onni

colmar pysty

Saanko esitellä: Colmar, blogin lukijat. Blogin lukijat, Colmar.

Monta vuotta kestänyt untuvatakin metsästys on nyt ohi ja minulla on uusi paras ystävä, Colmar. Italialainen urheiluvaatemerkki Colmar Originals on perustettu vuonna 1923 ja on siitä lähtien vaatettanut useita italialaisia alppihiihdon huippunimiä. Mm. alppilegenda Alberto Tomba on ollut pitkään Colmarin mallina maailmalla. Tuotteiden laatuun ja viimeistelyyn panostava merkki pelastaa pakkasilta nyt minutkin enkä voisi olla asiasta iloisempi!

Colmar oli merkkinä minulle uusi vaikka perinteikäs yritys onkin jo 90 vuotta vanha. Merkki saapui Suomeen kuitenkin vasta viime talvena ja on nyt toista talvea Suomen markkinoilla. Merkkiä tuo maahan Fashionstore.fi ja kun sain Fashionstoresta kutsun tulla tutustumaan uuteen untuvatakkimerkkiin kiljahtelin riemusta.

Rakastan untuvatuotteita, arvostan italialaista suunnittelua ja perinteitä vaalivaa työskentelytapaa ja vielä kun olin etsinyt sitä juuri oikeaa untuvatakkia usean vuoden ajan reissuillani New Yorkista Berliiniin mitään löytämättä, menin showroomille todella jännittyneenä. Ja siellähän se oli, minun untuvatakkini!

colmar etu

untuvatakki Colmar*, huivi Kristine Vikse*, housut LiuJo*,
laukku Tory Burch, kengät Finsk, kämmekkäät Ululai*

colmar koko

colmar kaulus

Takki istuu päälle täydellisesti ja on malliltaan kuin minulle tehty. Takki on niukkalinjainen, sillä se on niin lämmin ettei alle tarvitse pukea monta vaatekerrosta. Mitä lähempänä ja tiiviimpänä ihoa vasten lämmittävä untuva on, sitä paremmin se reagoi kehon oman lämmön kanssa. Takki tuntuu niin kevyeltä että vähän jännittää pystyykö se lämmittämään ihan kovimmilla pakkasilla, mutta pakkasiin tuo takki on tehty joten testaamalla se selviää.

Makasin jo tänä syksynä kerran flunssan kourissa sängyssä noin viikon ja nyt pelkään flunssaa ja itseni palelluttamista koko ajan. Tekisi mieleni pukeutua jo nyt Colmariin, mutta mitä käyttäisin sitten paukkupakkasilla jos pukeudun lämpimimpään takkiini jo +5 asteessa? Kiitos vielä Fashionstore että pääsin tutustumaan myös golf- ja ski -mallistoja valmistavaan Colmariin ja että sain itselleni täydellisen talvitakin!

colmar logo vaaka colmar pk2

Ps. Colmarin tuotteita saa tilattua Fashionstoren verkkokaupasta kaikkialle Suomeen. Jälleenmyyjiä uudella merkillä on myös mukavasti. Tällä hetkellä Colmaria saa ympäri Suomen seuraavista liikkeistä: Intersport Iso Omena, Intersport Joensuu, Lilly, Moda Aukia Vaasa, Moda Raisio ja Moda Hyvinkää.

* saatu blogin kautta

Kuvat Wikke / Luukku

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Lady of The Mess
  25/10/2013 at 10:45

  Kannatti odottaa – takki on kuin sinun päällesi tehty;)

  • Reply
   tunnetila
   25/10/2013 at 12:07

   Kiitos, ihana kuulla Lady of The Mess! Minusta nimittäin tuntuu juuri siltä, että takki on tehty mittojeni mukaan. Se istuu kaikkialta täydellisesti, se on juuri sopivan pituinen ja myös hupun koko on juuri täydellinen makuuni. Ihan käsittämätöntä että noin hyvin istuva takki löytyi kerrasta. Tuo siis oli ensimmäinen takki joka minulle Colmarin uudesta mallistosta annettiin päälle sovitettavaksi enkä halunnut enää sovituksen jälkeen riisua sitä. Niin omalta se tuntui. 😀

 • Reply
  merikukka
  25/10/2013 at 12:55

  Hyvältä näyttää!
  Minullakin on ollut untuvatakkien kanssa se ongelma, että ne on liian isoja; liian isot hihat, liian iso vyötäröltä. Pullottavat ihan joka paikasta. Jotenkin tulee Michelin-ukko fiilis, kun olen kokeillut eri takkeja.

  • Reply
   tunnetila
   25/10/2013 at 14:38

   Kiitos merikukka! 🙂 Tämä untuvatakki on niin kapealinjainen ettei tämä päällä ole ollenkaan Michelin-ukkomainen fiilis. Olo on korkeintaan hoikkamuhku. 😀 Kokeilin monta vuotta esim. Joutsenen untuvatakkeja ostomielessä, mutta niissä koko XXS oli sopivin eikä sitä aina löytynyt kaikissa malleissa. Valitettavasti myöskään yksikään Joutsenen malleista ei ollut koskaan minusta tarpeeksi kiva, onneksi en siis tyytynyt ihan ok versioon. Tämän takin koko on S ja se istuu mukavan napakasti. Ihan täydellinen siis!

 • Reply
  virpi helena
  25/10/2013 at 13:43

  Lady of the Mess sen jo sanoikin: takki on ihan täydellinen sinulle!! Ja on muuten ihan huippuihanan näköinen! Minullakaan ei ole koskaan ollut untuvatakkia, juurikin tuo Michelin-ukko-lookin vuoksi, mutta tuolta merkiltä saattaisi löytyä takki, jossa viihtyy. Untuva on ihan u-p-e-a materiaali. Untuvatäkin alla nukkuvana en paremmasta tiedä, joten uskon kyllä, että tarkenet paukkupakkasillakin, Nina. 😉

  • Reply
   tunnetila
   25/10/2013 at 14:40

   Kiitos virpi helena! Takki on niin lämmin ja kiva päällä, että talven ja pakkasten odottaminen ei tunnu ollenkaan enää niin kamalalta mitä hetki sitten. Ja tuo huivi, se on asunut kaulassani joka päivä sen saamisesta lähtien. <3

 • Reply
  wikke
  25/10/2013 at 17:11

  Kylläpäs tuo takki näyttää oikeasti hyvältä sun päällä! En edes huomannut kuin hyvin se istuu kun keskityin vaan siihen, että miten saan otettua edes jonkulaisia kuvia 😉

  • Reply
   tunnetila
   25/10/2013 at 17:33

   Kiitos ihanainen, kuvista tuli tosi hyviä! <3 Toivottavasti edes muutama minun ottamistani kuvista on sen verran valoisan aikaan otettu että niistä saa jotain selvää. Tuo aurinko kun alkaa taas talven tullessa laskea aikaisemmin ja aikaisemmin. :/

 • Reply
  Lämmittävät kämmekkäät | Tunnetila
  28/10/2013 at 08:30

  […] tiedä kiinnitittekö Colmar -postauksessa huomiota kädessäni oleviin kämmekkäisiin. Hiekan väriset, todella pehmoisesta alpakasta […]

 • Reply
  Talvinen varustus | Tunnetila
  23/01/2014 at 08:35

  […] minut tekee ihanat talvivaatteet jotka mahdollistavat ulkoilun lähes säässä kuin säässä. Colmarin untuvatakki* muuttuu pakkasella pinnaltaan rapisevaksi ja pitää kylmän loitolla, ja Faliero Sartin […]

 • Reply
  Paljaat varpaat lokakuussa | Tunnetila
  02/10/2014 at 08:30

  […] jos joka päivä ei sada. Joulukuussa voisi sitten tulla lumi ja pakkaset. Minulla on niin kiva untuvatakki ja niin mainiot untuvakengät, että haluan päästä jossain vaiheessa vuotta käyttämään myös […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.