(8) Kommentit

 1. Tarja says:

  Näytät häikäisevän upealta!! Tuo silmämeikki on niin kaunis – kunpa osaisi itsekin taikoa tuollaisen. Mahtava päivä ollut teillä ja kieltämättä nuo Domin korut ovat aika houkuttavia näin korufriikille (joka olen huivifriikin lisäksi) 🙂

  1. Voi kiitos Tarja! Vähän jännitti kun Domi kertoi suunnitelleensa minulle vähän rokimpaa lookkia ja musta-harmaata smoky eye -meikkiä, mutta ammattilainen kun meikin tekee siitä tulee ihan erilainen kuin itse tehdyt epäonniset sutut.

   Domin korut on ihan mielettömän kauniita! Niistä saa tosi erilaisia yhdistelmiä kun kokoaa sellaisen koruröykkiön minkä milloinkin haluaa, tai sitten käyttää halutessaan vain yhtä hentoa korua. Ja huivifriikkinä ihastuin valtavasti noihin BECKSÖNDERGAARDin huiveihin. Miksi maailmassa täytyy olla noin paljon ihania huiveja ja itsella on vain yksi kaula?! 😀 😀

   1. Tarja says:

    Arvaapa mitä: minä olen täysin hurahtanut BeckSöndergaardin huiveihin. Minulla on niitä viisi! Siis neljä silkki-villaista (aivan ihana materiaali) ja yksi puuvillainen tähtihuivi. Kuosit ovat niin makeita! Huivit ovat myös riittävän isoja, että ne saa kiedottua kivasti kaulaan. Olen perustellut huivipaljouteni seuraavasti:
    1) vaatekaappini on niin musta ja yksipuolinen, että niihin saa eloa vain huiveilla.
    2) huivit mahtuvat aina, vaikka paino vaihteleekin (vapaa lainaus Tyyliä metsästämässä -blogin Veeralta).
    3) kaulaa ei missään nimessä pidä pallelluttaa 🙂

    Mutta kuten sanoit: auttaisi kyllä, jos olisi vaikkapa kaksi kaulaa 😀 Jätän tyttärilleni perinnöksi muutaman säkillisen huiveja ja toisen mokoman koruja 😀

    Ihanaa viikonloppua!

    1. Jee, sinulla on viisi BECKSÖNDERGAARDin huivia, minulla ei yhtään! Eli saan ostaa itselleni ainakin yhden että minullakin on. 😀 Mahtava tekosyy, ihan kuin lapsena. Mäkin haluan kun Tarjallakin on. 🙂

     Ihanaa viikonloppua sinullekin!!!

     1. Tarja says:

      Oikeastaan minä käsken sinua ostamaan yhden BeckSöndergaardin huivin – koska olet huivifriikki, sinulla pitää ehdottomasti olla yksi sellainen! 😀

      Veikkaan, että tykästyt. Ovat hyvää materiaalia ja kuosit ihania. Tsekkaapa Boozt ja Zalando, jonne on aina jos jonkinlaisia alekoodeja ja esim. Booztilla aika usein on näitä huiveja alessakin. Tilasin viime talvena ensimmäisen silkkivillaisen huivini puolella hinnalla tuolta – luonnonvaalea pohja, jossa mustia pieniä tähtiä. On tullut käytettyä paljon.

      Ihanaa viikonloppua!

 2. pauliina says:

  ”Miksi maailmassa täytyy olla noin paljon ihania huiveja ja itsella on vain yksi kaula?!”
  Hahaa!! Itselläni lievä huiviongelma, niitä vaan on liikaa. Kesälomalla alennusmyyntejä kiertelemään lähtiessäni olin juuri ajatellut, että pitäisi pistää kierrätykseen osa vähemmän mieluisista huiveista, että saisi lukumäärää edes vähän pienenemään. Saldona siltä kaupunkireissulta oli kaksi uutta huivia! Ja sun blogin lukeminen ei todellakaan auta tässä ”ongelmassa”, niin monet ihanat huivit olet täällä esitellyt.

  1. Hih, täällä me ollaan, kaikki huivihullut samassa blogissa! 😀 Mutta kun kauniita huiveja on ihan älyttömästi ja ne tuovat kivaa ilmettä vanhoihin vaatteisiin ja lämmittävät viluista ja ja ja. Syitä huivien hankinnalle löytyy aina. 🙂

 3. […] ihaillut BECKSÖNDERGAARDin isoja huiveja blogissani useaan otteeseen, mutta pienten huivien kanssa olen aika hukassa. Käytän päivittäin suuria huiveja […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.