Isabel Marant pour H&M

tunnetila: tykkäys

isabelmarant3Että pitikin käydä H&M:n showroomilla tsekkaamassa 14.11. myyntiin tuleva Isabel Marant pour H&M -mallisto! Pressikuvien näkemisen jälkeen en nimittäin ollut mallistosta kovinkaan kiinnostunut. Malliston boheemi-look on niin kaukana omasta pukeutumisestani että ajattelin selviäväni tämän malliston julkaisemisesta ilman teroitettuja kyynärpäitä ja kohtuullisen paksulla lompakolla. Ainoastaan lämmin ja muhkea villatakki näytti siltä että siihen olisi kiva kääriytyä talvella.

H&M:n showroomilla pääsin hiplaamaan malliston vaatteita ja voi äääh, super ohut ja pehmeä silkki, paksu villa, napakka nahka, raikas pellava ja hyvälaatuinen collegekangas saivat minut pauloihinsa ja nyt ”haluaisin” -listalla on aika monta juttua.

isabelmarant5isabelmarant2 isabelmarant4 isabelmarant1Keräsin alle vaatteet joihin showroomilla eniten tykästyin. Harmaa collegepaita on ollut ostoslistalla viime syksystä asti kun monta vuotta jatkuvasti käyttämäni college sai kokatessa oliiviöljyroiskeet rinnuksilleen. College sai jäädä New Yorkiin rasvatahroineen kun palasimme syksyn jälkeen Suomeen. Harmaata collaria tulee käytettyä arjessa ja se sopii mielestäni ihan kaiken kanssa. Hauska pari on esimerkiksi harmaa college ja ohut silkkihame.

Kirjava silkkihame (kuva alla) on juuri niitä malliston vaatekappaleita, jotka eivät näytä tuotekuvissa miltään, mutta livenä ovat ihan käsittämättömän kauniita! Käytän harvoin hameita ja vielä harvemmin mitään kirjavaa, mutta tuo hame on oikeasti niin kaunis että saatan jopa äityä metsästämään sitä myymälästä. Ja silkki, niin ihanan ilmavaa, laskeutuvaa ja pehmeää.

marant1 marant2 marant3harmaa collari 49,95€, silkkihame 69,95€, neuletakki 129€, villahousut 49,95€, t-paita 29,95€, silkkihousut 79,95€

Keskimmäisen kuvan hupullinen villatakki oli malliston ainut vaate johon ihastuin heti kun näin malliston ensimmäiset kuvat. Mustat nahkahousuni sopisivat villatakin kanssa super hienosti! Niin ikään samaan kuvaan liittämäni harmaat villapöksyt näyttävät niin minulta, että kukaan ei edes huomaisi minulla olevan mitään uutta jos törmäisi minuun nuo housut jalassa. (Onneksi kaapissa on jo lähes vastaavat pöksyt joten jos en saa napattua näitä ei harmita ihan kamalasti.)

Alimmassa kuvassa vasemmalla on valkoinen perus t-paita mukavantuntuista pellavaa ja super ohuet, ihanan kevyet mustavalkoiset silkkihousut. Molemmat ottaisin itselleni ilolla ja käyttäisin luultavasti molemmat puhki vuosien saatossa. Miten luulinkaan ettei mallistossa olisi oikein mitään minulle?!

Pari päivää sitten sovittelimme yhtä työpalaveria parin viikon päähän ja ainut aika joka sopi kaikille oli Marant -päivän aamu. Ajattelin että ehdin ihan hyvin palaveriin klo 8.30 sillä aamulla ei tarvitse lähteä jonottamaan H&M:n eteen kun mallistossa ei ole yhtään ”must have” -juttua. Voi miten väärässä olinkaan! Ja nyt on siis se palaveri kello 8.30. Voi itku!

0

(5) Kommentit

  1. Noora says:

    Voi ei. Voi ei ei. Nyt näyttäisi siltä, että lompakkoni ei tule lainkaan pitämään tämän malliston julkaisemisesta. 😀

    -CuriousNoora-

    1. Heh, sama! Voi ei, voi ei ei! 🙂 Ja sen kerran kun luulin, että nyt pääsen tästä yhteistyömallistosta halvalla. 😀

  2. Pee says:

    Haluan! Just ton kollarin, housut, T-paidan, huoh. Tiedätkö onko hintoja saatavilla jossakin?

    1. Suosikkituotteiden hinnat menee seuraavasti:
      harmaa collari 49,95€, silkkihame 69,95€
      neuletakki 129€, villahousut 49,95€
      t-paita 29,95€, silkkihousut 79,95€

      Mäkin haluuuuuuunnn! 😀

  3. […] vihdoinkin tuo pitkään odotettu Isabel Marant pour H&M -mallisto. Ihastuin mallistoon kun pääsin showroomille konkreettisesti hipelöimään ihania materiaaleja ja tutustumaan vaatteiden leikkauksiin. Kokosin tuolloin vaatteista kollaasin […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.