Juhlameikin tekijät

tunnetila: testailu


Tänä talvena juhlameikkini on koostunut suurelta osin blogin kautta testiin saamistani ihanista uutuustuotteista. Ikuisuuslempparini MSCHICin KIDE aurinkopuuteri viimeistelee lookkini joka päivä, oli kyseessä arki tai juhla, mutta tässä postauksessa esiintyvät meikit olen saanut testattavaksi ja niitä olen, toden totta, testaillut hyvin ahkerasti.

Ykkössuosikkini uusista juhlakauden tuotteista on ollut Make Up Storen ruskea glitter rajaustussi Sparkling Brown* (kuvassa yllä keskellä). Tuote on aivan fantastinen ja olen käyttänyt sitä myös töissä lähes päivittäin koko joulukuun ajan. Tuotetta täytyy laittaa muutama kerros jotta rajauksesta saa linjakkaan ja kauniisti kimmeltävän, mutta kun rajauksen saa tehtyä kuntoon se pysyy koko päivän ja näyttää todella kauniilta ja juhlavalta. (Rajaus näkyy hieman näissä kuvissa.)

Toinen MUSin syksyn uutuustuote ja omaksi lemppariksi kohonnut on ohut huulipuna Slim Lipstick sävyssä Matt 405*. Mattapintainen huulipuna pysyy huulilla hyvin ja usein sipaisen mattamaisen huulipunan päälle vielä hieman huulikiiltoa tai huulirasvaa tuomaan hieman kosteutusta.

Joe Blascon ripsiväri* on mustine hylsyineen ja kultaisine teksteineen hyvin siro ja ylellinen ja onkin nyt vakiinnuttanut paikkansa juhlaripsivärinäni. Näyttävämmät ripset saa aikaan aikaisemmin kehumallani Benefitin They’re real! -ripsivärillä*, mutta tuo ripsiväri on nyt minulta niin lopussa että päätin testata Blascoa ja tykkään myös sen koostumuksesta ja jäljestä. Lopputulos ei ole ripsillä niin näyttävä mitä Benefitillä, mutta Blasco ei paakkuunnu niin helposti kuin They’re real! ja maskaran musta väri on todella syvän musta.

Hassua muuten että olen käyttänyt Blascon meikkivoidetta jo pari vuosikymmentä ja tuo voide on kasvattanut itsetuntoani piilottamalla pahimmat näpyt kasvoiltani teinistä tähän päivään, mutta ennen tätä en ole koskaan kokeillut Blascon ripsiväriä. Noh, kerta se on ensimmäinenkin, ja pakko sanoa että jo pelkkä ylellinen hylsy saa meikkaushetken mukavammaksi kuin moni muu, eri tavalla pakattu ripsiväri. Pienestä se tuntuu olevan kiinni.

Talven juhlavan meikin viimeistelee Make Up Foreverin uutuuspaletti Midnight Glow* jonka sävyt sopivat minulle hyvin. Sanotaan, että vanhempana naisten ei kannattaisi käyttää meikkejä joissa on helmiäistä. Helmiäisenä hohtavat meikit kuulema vanhentavat ja näyttävät kauniilta vain nuorilla ja muutenkin hehkuvilla, kuulasihoisilla naisilla. Oletteko samaa mieltä? Itse nimittäin koen olevani jo aika vanha mutta sudin silti luomille yllä olevasta paletista helmiäisvaaleanpunaisia sävyjä oikean laidan mattaruskean piristykseksi. Kannattaako minun lopettaa helmiäismeikkien käyttö vai onko tuo vain joku uskomus josta ei kannata välittää?

* tuotteet saatu blogin kautta

0

(4) Kommentit

 1. Tarja says:

  Tulipa hyviä meikkivinkkejä! Tuo rajaustussi alkoi heti kiinnostaa ja ihastuin myös tuohon luomiväripalettiin. Kauniita sävyjä! Ja ei todellakaan tarvitse lopettaa helmiäisten käyttöä. Mielestäni pieni helmiäinen luomilla kirkastaa katsetta. Käytän ja olen vanhempi kuin sinä 🙂 Jos sitä kaikkia ns. sääntöjä alkaa uskoa, niin pian katoaa kaikki hauska elämästä: näin minä olen sen ajatellut 🙂

  1. Tuo rajaustussi on ihana!! Kimalteleva rajaus saa arkimeikinkin ihan eri tavalla kiinnostavaksi ja kauniiksi, mitään muuta ei tarvita.

   Olen samaa mieltä tuosta katseen kirkastamisesta. Minulla on niin pienet tihrusilmät että katseen avartaminen ja kirkastaminen ovat vain plussaa. 🙂

 2. Tiinanen says:

  Tuossa luomiväripaletissa on kaikki värit kohdallaan! Tällä hetkellä oman meikkiarsenaalin luomivärit ovat kaikki irrallisia yhden värin paletteja, joten tuon Make Up Foreverin paletin hankkiessa, saisin viimeinkin kaipaamaani järjestystä meikkipakkiini.

  Ja mitä tuohon helmiäisväriin tulee, olen käsittänyt, että sitä ei suositella sellaisille 50+ naisille, joilla alkaa olla sitä ryppyä enemmänkin silmien ympärillä ja luomilla. Mutta tuokin on nyt sitten niitä sääntöjä, joihin itse suhtaudun lähinnä niin, että kukin käyttäköön mitä haluaa, kunhan on itse tyytyväinen ja jos joku siitä mielensä pahoittaa, niin sehän on sen mielensäpahoittajan ongelma 😀

  1. Hahahah, mielensäpahoittajia tästä maasta kyllä löytyy ja syitä mielen pahoittamiselle on miljoonia, yhtä monta kuin mielensäpahoittajaa. 😀

   Myös minulle tuo kaunissävyisen paletin olemassaolo teki saman siivousliikkeen meikkipussiin. Paletti on paljon näppärämpi käytössä kuin yksittäiset napit jota pyörivät siellä täällä. Suosittelen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.