Talven juhla-asu

tunnetila: juhlamieli

061213 hiuksetSuomen talvi on pimeä ja välillä synkkäkin, joten mikä olisi parempi tapa piristää pimeyttä kuin juhliminen. Itsenäisyyspäivä, useat pikkujoulut, joulu, Tapaninpäivän illallinen, uuden vuoden vaihtuminen jne. Talven pimeimmät hetket ovat täynnä juhlia ja hyvä ruoka, kaunis kynttilämeri ja hyvät ystävät ympärillä virkistävät talven keskellä varmasti.

Lemppari juhla-asuni tämän talven juhlissa on ollut viime syksynä New Yorkista ostamani Helmut Langin kauniisti laskostettu mekko, jonka olen nyt löytänyt jostain syystä uudelleen. Käytin mekkoa viime syksynä ja talvena muutaman kerran, mutta sitten unohdin sen kaappiin miltei vuodeksi. Itsenäisyyspäivän juhliin asua kaapista etsiessäni sormeni osuivat todella pehmeään satiiniin ja ilo oli ylimmillään kun muistin mekon olemassaolon.

061213 koko1mekko Helmut Lang, hihat Ululai*, korut Efva Attling*,
kengät H&M Premium

061213 koko2Vetäisen yleensä talven juhlissa hihattoman mekon päälle neuletakin koska palelen niin helposti. Neuletakki vie asulta kuitenkin niin paljon juhlavuutta pois, että neuleen käyttö harmittaa aina. Tämän talven juhlissa olen voinut jättää neuletakin kotiin tai narikkaan, sillä käsiäni ovat lämmittäneet Ululain ihanat silkki-mohairhihat*. Pitkät hihat voi vetää korkealle lämmitttämään käsivarsia, ja kun palelu lakkaa hihat voi laskea alas tai ottaa kokonaan pois. Hihat on todella kauniit ja kätevät ja niistä on tulossa ihan oma postauksensa pian.

Mitäs pidätte juhla-asustani? Itse viihdyn siinä todella hyvin! Ihanaa joulupäivää Teille kaikille!

* saatu blogin kautta

Kuvat: Ilona / Salonkijuoruja

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  ida365
  25/12/2013 at 15:54

  Voi Nina, olet upea! <3 Ja vitsit susta on saatu onnistuneet kuvat sisätiloissa, hyvä valaistus. 🙂

  • Reply
   tunnetila
   26/12/2013 at 13:24

   Voi kiitos Ida! Ilonalle kiitos kotimme valaisusta, oli kiva ottaa kerrankin kuvia kotona kun valoa oli riittävästi ja ne oli oikein aseteltu.

 • Reply
  Kynnet juhlakuntoon | Tunnetila
  31/12/2013 at 09:32

  […] kun asu ja meikki ovat kunnossa uuden vuoden juhliin, niin look kannattaa viimeistellä juhlallisen […]

 • Reply
  Emilia
  01/01/2014 at 23:06

  Upea asu ja ihana Nina! ♥ Ja tuo valo teidän asunnossa ja nuo ovet! Voi kun niitä taas pian pääsisi aukomaan 😉

  • Reply
   tunnetila
   02/01/2014 at 10:36

   Haahaha, kiitos Emilia, ja tervetuloa aukomaan ovia! 😀 😀 Tuo valo on tällä kertaa tehty keinovalolla valokuvausta opiskelevan ystäväni toimesta, mutta ihana valo siitä tuli ja saatiin hyviä kuvia aikaan.

   • Reply
    Emilia
    02/01/2014 at 17:53

    Nyt pitää alkaa kaivamaan kalentereita esiin, jotta saadaan sovittu visiitti ovien aukomiselle! 😀
    Kuvat ovat kyllä hyviä ja mieleeni ei vielä ollut ehtinyt juolahtamaankaan, että valo olisi keinovalo. Ajattelin vain teidän vaaleita valoisia huoneita ja mietin kuinka ihanaa olisikaan asua taas vanhassa talossa (ei sillä etteikö maalla olisi aivan ihanaa) 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.