Paras alelöytö

tunnetila: tyytyväisyys

020114 face

Olen käynyt kaksi kertaa joulun jälkeisissä alennusmyynneissä ja ostossaldo on ihan huippu! Olen ostanut neljä vaatetta joista kolmea olen sovittanut jo normaalihintaisena mutta en ole raaskinut ostaa, ja neljättä olen etsinyt pitkään löytämättä. Nyt sain hankittua nuo kaikki kerralla (vähintään puoleen hintaan) ja olen onneni kukkuloilla.

Hankinnoista paras on uusi villakangastakki. Minulla ei ole ollut vuosikausiin siistiä villakangastakkia ja rönttäinen olemukseni on ärsyttänyt minua jo monta vuotta. En kuitenkaan ihan välttämättä ole tarvinnut uutta takkia, joten olen käyttänyt vanhoja ja puhissut ärsytyksestä harvase päivä.

Kävin heti joulun jälkeen ostoksilla perheeni kanssa Kuopiossa ja törmäsin Lindexillä Holly&Whyte malliston tummansiniseen kipparintakkiin. Muistan sovittaneeni takkia kun se tuli myyntiin, mutta takin hinta (99,95€) oli kuitenkin liikaa kun uuden takin tarve ei ollut ihan välttämätön.

020114 tokavillakangastakki Lindex/Holly&Whyte, pusero Samuji,
farkut C Wonder, nilkkurit Rizzo

020114 eka020114 close

Nyt bongasin tuon takin -50% alerekistä joten hintaa takille jäi 49,95€. Sovittelin takkia innoissani ja kun oikea kokokin löytyi kiikutin takin onnellisena kassalle. Kassalle jonottaessa huomasin, että takkiin oli merkattu tuo uusi hinta 49,95€, mutta missään ei sanottu että tuotteiden hinnat on jo laskettu niihin valmiiksi. Kassalla selvisi, että tuo uusi ale -50% tulee tuosta hintalappuun merkitystä alehinnasta, eli takille jäi hintaa 24,95€!!! Hurraa, en voinut uskoa korviani ja hymyilin varmasti myyjälle kuin Naantalin aurinko!

Kuopion Lindex yllätti tällä kertaa minut positiivisimmalla tavalla ikinä ja onnesta hihkuen poistuin kassalta kotiin. Olen käyttänyt takkia ostohetkestä lähtien joka päivä ja tulen käyttämään vastaisuudessakin. Tykkään takin mallista todella paljon. Takki istuu hartioilta niin hyvin että vaikka takki on malliltaan väljä, se näyttää silti päällä skarpilta ja ryhdikkäältä.

Tuo takki oli kyllä minulle tämän vuodenvaihteen paras löytö ja tulen iloitsemaan siitä vielä monta vuotta. Ja hei muuten, huomasitte varmaan että takki on tummansininen, ei musta. Voitto se on sekin!

* kuvat Wikke / Luukku

0

(23) Kommentit

 1. Tarja says:

  Vau, mikä löytyö! Tuo takki ylläsi todella hyvältä. Itselläni on sama tilanne, että kaipaisin skarppia villakangastakkia. Entinen on yli 10 vuotta vanha ja ei ole oikeastaan ollut pitkään aikaan tarvetta villakangastakille, mutta nyt olisi, kun välillä pitäisi olla ”bisnes-like”, eikä parkatakki oikein ole sitä… En vain ole jaksanut lähteä alennusmyynteihin ollenkaan. Mutta ehkäpä piipahdankin tänään Lindexillä koettamassa onneani, joskno tuo samainen takki voisi istua minullekin! On nimittäin niin kivan näköinen! Ja toisekseen: sehän on värikäs! 😉 Olin nimittäin ajatellut, että seuraava villakangastakkini voisi olla jotain muuta kuin musta.

  Mukavaa viikonloppua!

  1. Kiitos Tarja! Olen itsekin luuhannut välillä parkassa ja välillä nuhjuiseksi muuttuneessa duffelissani niin töissä kuin vapaallakin, ja välillä olemus työjutuissa on tuntunut ihan liian alipukeutuneelta. Toivottavasti tämä skarpimpi takki auttaa vähän tekemään ulkoasustani edustavamman.

   Ja kyllä, takki on suorastaan värikäs!! 🙂 Käy ihmeessä testaamassa Lindexillä takkia ja jos se on kiva niin kerro minulle lähtikö se mukaan vai ei. 🙂

   Kivaa viikonloppua sinullekin!!

 2. Tarja says:

  * tuo takki NÄYTTÄÄ ylläsi todella hyvältä.

  En tiedä, miksi nykyään kirjoitan ihan mitä sattuu… Vissiin unihiekat vielä silmissä, näin viikonloppuna (ja kaksi työpäivää jo takana).

  1. Heh, kaksi työpäivää on kyllä niin rankka puristus että hyvä kun tuli vähän pidempi viikonloppuloma tähän saumaan. 😉

   1. Tarja says:

    Juu, lomien jälkeen juuri jaksoi sen kaksi päivää (työpaikka hiljainen kuin huopatossutehdas) 😉 Nyt voi sitten taas levähtää pitkän viikonlopun 😀

    En jaksanut tänään Lindexillä, mutta huomenna ehkä uusi yritys (kun olen kerännyt voimia) 😉

    1. Tarja says:

     Kävin sovittamassa takin tänään Lindexillä, mutta voi pettymysten pettymys: ei istunut minun kroppaani yhtään! Mielessäni oli tuo kuvasi, jossa takki on niin rennon tyylikäs, mutta eipä peilikuva vastannut sitten yhtään mielikuvaa. Harmi, olisipa ollut edullinen ja tyylikäs takki!
     Yritin parista muustakin kaupasta katsella villakangastakkia, mutta etsintä ei tuottanut tulosta. Hirveän vähän noita oli tarjolla. Ja Aleksi13-liikkeen myyjä totesi, että on ollut niin leuto talvi, että villakangastakit ovat tehneet kauppansa. Piti varmaan paikkansa, sillä toppaa ja untuvaa oli tarjolla alehintaan rekkitolkulla ja villakangastakkeja vain muutamia, harvoja kappaleita. Taidanpa siis suosiolla pärjätä tämän talven edelleen vanhalla takilla ja pitää silmät auki, jos joku ihanuus tulee ihan etsimättä vastaan 🙂

     1. Voi höh, harmi ettei takki istunut sinulle! Mä en halua enää muuta takkia käyttää kuin tuota.

 3. HeidiV says:

  Tyylikäs takki, sopii sinulle! Ja wau mikä alennus!

  Mä löysin Gossip-merkin parit farkut Sokkarin alesta – sovitin kahta mallia ja ne olivat molemma istuvat + sopivat, päätin ottaa molemmat. 30 % ale oli ok ja nyt toiset farkut ovatkin lempparit ja melkein päivittäisessä käytössä =)

  1. Kiitos Heidi! Hyvät löydät olet tehnyt itsekin! Minä en ole käynyt vielä Sokoksella tutkimassa aleja mutta pitäisi käydä. Siellä on nimittäin muutama juttu joita olen väijynyt jo aika pitkään ja odotellut tulisivatko ne alennukseen.. 😉

 4. sanna says:

  Saanko udella mitä kokoa takkisi on (pohdin kyseisen takin hankkimista, voisi auttaa ostopäätöksessä :)?

  1. Oma takkini on kokoa XS. Malli on kokonaisuudessaan aika reilu, mutta kun koko on sopiva niin se istuu hyvin hartioilta ja näyttää kivalta ja skarpilta. Toivottavasti onnistut nappaamaan alesta myös omasi! 🙂

   1. sanna says:

    Kiitos, tämä auttoi :). Onko tuo muuten Matkuksen Lindexistä vai keskustan kaupasta? Jotta tiedän minne kantsii iskeä :).

    1. Ostin oman takkini keskustasta. Matkukseen ei ehditty tuolla reissulla. 🙂

 5. Hei kiitos vinkistä, kävin nappaamassa saman takin Sellon Lindexiltä, jossa oli useita s-kokoisia vielä jäljellä. Olen puolihuolimattomasti yrittänyt etsiä uutta villakangastakkia, jossa olisi edes osa villaa – tuota kävin aiemmin kokeilemassakin, mutta jätin sitten kauppaan. Nyt se lähti mukaan, kun oli niin halpa, tosin xs olisi varmaan ollut minullekin sopivampi koko. Tykkäsin kovasti tuosta takin hiukan erilaisesta mallista!

  1. Jee Sini, kiva että löysit omasi!!! Taisit silloin kerran napata superalesta myös sen tummansinisen ohuen untuvatakinkin josta vinkkasin..? Ollaan tuplatakkikaksosia. 😀 😀

   1. Untuvatakkia en kyllä napannut, mutta ainakin niitä ihania H&M:n premium-malliston kenkiä yritin metsästää (huonolla menestyksellä, kun omaa kokoa ei enää löytynyt) 😀

    1. Ai niin se olikin! 🙂 Kukahan se sitten oli joka kerran haki samantien itselleen ihanan untuvatakin kun siitä täällä vinkkasin..? No, hyvä joka tapauksessa että voi olla ihmiselle avuksi! 🙂

 6. Liisa says:

  Onpa kerrassaan loistava löytö tuo takki!! 🙂 Pitääpä koittaa itsekin piipahtaa Lindexille, jos noita vielä olisi jäljellä.

  Hei muuten, pakko sinulta kysyä siitä Dogearedin Karma -riipuksesta. Sain joululahjaksi kultaisen sellaisen ja mietin, että miten hyvin se pysyy tummumattomana..? Miten se sinulla on säilynyt? Onko se vielä käyttökelpoisessa kunnossa..?

  Mukavaa alkanutta vuotta!!! 🙂

  1. Suosittelen Liisa sinullekin piipahdusta Lindexille! 🙂

   Olen käyttänyt Karma -koruani tosi tosi tosi paljon nyt ehkä vuoden ja koru on vielä ihan ok kunnossa. Ketju on tummumaton ja rinkulakin on päältä vielä kultainen, mutta rinkulan sisäpuoli on jo vähän tummunut. Koru kun ei ole kokonaan kultaa vaan muistaakseni kullattua hopeaa, niin korun kultaus on kyllä kulunut jo jonkin verran.

   Mutta jos sinulla on tuo koru tummunut jo noin lyhyessä ajassa (vajaat pari viikkoa) niin se on jo outoa. Minulla tuo on ollut tosiaan aktiivikäytössä jo pitkään ja se on vielä ihan perussiisti. Toki otan sen aina pois kaulasta yöksi enkä suihki siihen haujvettä jne, mutta niin teet luultavasti sinäkin.

   Onpa tylsää jos kaunis korusi ei olekaan enää niin kaunis.. 🙁

 7. Tiinanen says:

  Mulla ei ole ollut talvitakin tarvetta ja ihastuin tuohon takkiin niin paljon, että olen mainostanut sitä kaikille, jotka ovat maininneet villakangastakkia etsivänsä 🙂 Takki on uskomattoman hyvän mallinen! Hyvä tietää, että se on alessa, kun yksi kaverini ei myöskään raaskinut sitä normaalihintaisena ostaa.

  Omalla kohdalla alennusmyynnit rajoittuivat Cosin nettikauppaan, josta ostin kaksi neuletta. Vielä olen vailla siistejä, matalia saappaita. Bikerbootsit eivät sittenkään sovi joka tilanteeseen, vaikka olen kovasti tässä yrittänyt itselleni niin uskotella 😀

  Alennusmyyntien suhteen musta on parina viime vuotena alkanut kuoriutua aika laiska. Nykyisin kun tiedän tarpeeni, ylimääräinen tavara vain ärsyttää ja parin käyttökerran vaatteet eivät kuulu enää garderoobiin, alennusmyynneissä kiertäminen pelkästään sen takia että on alennusmyynnit, tuntuu hassulta. Netissä on vielä se helppous, että hakemansa tuotteet saa rajattua, niin ei tule vilkuiltua mitään ylimääräisiä.

  1. Heh, kiva että olet jakanut ilosanomaa eteenpäin. Takki on niin kiva ja niin hyvän hintainen että löytö oli pakko jakaa täällä blogissa.

   Kiva myös että olet tehnyt tarpeellisia löytöjä alennusmyynneistä. Minä tein myös niin hyviä ostoksia etten tarvitse nyt hetkeen yhtään mitään uutta.

   Hyvä kuulla että ostat nykyään vain tarpeeseen. Silloin uuden löytämisestä tulee tosi hyvä mieli.

 8. IHANA takki! Ja aivan mieletön tuuri jollakin taas kerran.. 🙂
  Menin heti Lindexin sivuille katsomaan josko takkia vielä löytyisi ja viikon verran olen kamppaillut, menenkö koittamaan sitä vai en.
  Argh, pakko kai se on mennä koska tuo on niiiiiiin hieno! 😀

 9. […] Bik Bok by Mary-Kate Olsen & Ashley Olsen tummansinistä silkkipaitaa, mutta tykkään tuosta Lindexin takista niin paljon että se taisi valloittaa vielä kerran kokonaisen postauksen blogissani. Tiedän, […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.