Miesten muotibrunssi

tunnetila: vinkkaus

KLAUSK K FASHION BRUNCH klausk brunssi
Tunnetteko jo toissa vuonna lanseeratun KlausK:n Fashion Brunchin? Aiempina vuosina muodin ystävät ovat nauttineet brunssia mm. Samujin, Mirkka Metsolan ja Palonin kanssa. Tänä keväänä tapahtuma saa jatkoa ja mukana on myös yksi kiinnostava uutuus, miehille suunnattu brunssi.

Miesten brunssi järjestetään lauantaina 29.3. klo 12-15 ja tilaisuuden hostaavat kotimaiset huippubrändit Frenn ja Saint Vacant. Tarjolla on aimo annos rentoa, laadukasta ja kotimaista miesten muotia sekä hyvää ruokaa New Yorkin henkeen. Mieheni on käyttänyt Saint Vacantin kenkiä jo vuosia joten ajattelin yrittää houkutella hänet mukaan brunssille. Olemme samana lauantaina lähdössä päivä Tukholmassa risteilylle, joten mikä olisi mukavampi tapa lähteä reissuun kuin notkuvien herkkupöytien kautta!

Mieheni kasvot vääntäytyvät kärsivään ilmeeseen aina kun yritän houkutella häntä mukanani jonnekin mihin liittyy sana muoti. Ilme kertoo, että eipä juuri vähempää voisi kiinnostaa. Täytyykin nyt kehitellä joku strategia millä esittelen aiheen hänelle jotten tule tyrmätyksi välittömästi.

Samanlainen kyllästynyt ilme hänellä on yleensä myös silloin, kun yritän houkutella häntä kanssani risteilylle. Tällä kertaa kaikki meni risteilyn suhteen ällistyttävän helposti. Luulen että mies ei kuunnellut mitä kysyin ja vastasi vain epähuomiossa myöntävästi kysymykseeni. Ehkäpä voisin yrittää samanlaista huoletonta heittoa brunssille menosta ja painottaa kysymyksessäni sanoja TARJOLLA HYVÄÄ RUOKAA muodin sijaan.

Joka tapauksessa on hauskaa että nyt järjestetään brunssi jonka sisältö on räätälöity miehiä silmällä pitäen. Kyllä miehet ansaitsevat muotitapahtumia siinä missä naisetkin!

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  wikke
  22/03/2014 at 19:31

  Eikös ne samuji-yms. brunssit olleet jo kaksi vuotta sitten..? 2012 🙂

  • Reply
   tunnetila
   22/03/2014 at 20:04

   Olet luultavasti oikeassa. 😀 Multa jää aina vuosi 2012 välistä kun mietin asioita. Olin silloin vuorotteluvapaalla ja syksyn poissa Suomesta, joten kaikki Suomen asiat siltä vuodelta on vähän hämäriä. 😉

 • Reply
  Tämän viikon piti olla ihana | Tunnetila
  28/03/2014 at 08:31

  […] tilaisuus jossa toimisin meikkimallina maailman huippumeikkitaiteilijalle, yhdet kirjan julkkarit, muotibrunssi KlausK:ssa ja päivä Tukholmassa […]

 • Reply
  Kaverikuvassa | Tunnetila
  30/04/2014 at 08:32

  […] kun sainkin houkuteltua mieheni mukaan noin kuukausi sitten järjestetylle KlausK:n miesten muotibrunssille. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi (söin liikaa, yllätys yllätys). Aamupäivä oli […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.