Kuontalo kuosiin

tunnetila: ilo

babyliss curl secret2

Yksi sana: automaattikiharrin. Nyt on kuulkaa tämä tyttö myyty!

Kävin viime viikolla tilaisuudessa, jossa esiteltiin huhtikuussa Suomen markkinoille tuleva BaBylissin Curl Secret automaattikiharrin*. Kummallisen näköinen vekotin näytti ensisilmäyksellä suorastaan pelottavalta. Tuohon lihanuijalta näyttävään laitteeseen kannattaa kuitenkin tarttua rohkeasti, sillä lupaan että tällä laitteella ihan jokainen saa aikaa kauniit kiharat.

babyliss curl secret

Ei kihartimen pyörittelyä, ei väärään suuntaan sojottavia kiharoita, ei palanutta päänahkaa. Omalta kohdaltani tämä laite poisti kaikki ne ongelmat joita kohtaan joka kerta hiuksia kihartaessani. Homma toimii hyvin yksinkertaisesti, ja yksinkertaisuus sekä tehokkuus ovat minulle ne ratkaisevat tekijät hiusten kiharruksessa, ja oikeastaan missä tahansa.

Täydelliset kiharat saa aikaan näin helposti: ota hiuksista noin 3 cm levyinen osio ja aseta se laitteen avonaisen kiharrinpesän päälle. Huomaathan että kiharrinpesän pää josta näkyy pesään sisälle on suorassa päätä vasten sillä kohdalla mistä haluat kiharan alkavan. Sen jälkeen sulje laitteen kahvat (kiharrinpesä sulkeutuu) ja pesä imaisee hiussuortuvan sisäänsä. Kuullessasi merkkiäänen avaa kahvat ja voilá, kihara on valmis!

Voit itse määritellä haluatko hiuksiisi laineilevat kiharat vai intensiivisemmän kiharapilven. Määrittelemäsi lämpötila ja aika määrittävät kiharan laadun. Alla olevissa kuvissa olen käyttänyt matalampaa lämpötilaa ja keskimmäistä kiharrustehoa. Tykkään lopputuloksesta todella paljon.

babyliss hair1 babyliss hair2 babyliss hair3

Kiharrusprosessin avaaminen kirjoitettuun muotoon oli huomattavasti vaikeampaa mitä kihartaminen. Suosittelen siis katsomaan lyhyen videon jossa näytetään miten kiharrin toimii. Kihartaminen on nyt niin helppoa että olen muutaman päivän aikana kihartanut hiukseni aina pesun jälkeen. Ja uskokaa kun sanon, sitä ei ole aikaisemmin tapahtunut kuin muutaman kerran vuodessa.

BaByliss Curl Secret automaattikiharrin on kaupoissa huhtikuussa. Kihartimen ohjemyyntihinta 149€ tuntuu minusta aika paljolta, mutta uskon että ainakin paljon hiuksiaan kihartavalle kiharrin on joka sentin arvoinen.

* saatu kokeiluun blogin kautta

0

(10) Kommentit

 1. Vau, kuulostaa mahtavalta! 🙂 Kyllähän tuolla on hintaa, mutta jos se on niin helppo ja vaivaton tapa tehdä kiharoita, kuin tässä kerrot, niin miksei voisi ostaakin? 🙂 Kerranhan se vain kirpaisee ja toivon mukaan kestää pitkään tämä laite. Tuleehan sitä laitettua muutenkin hiuksiin rahaa, kaikki ne hiustuotteet, kampaamokäynnit… Kosmetiikasta puhumattakaan! 🙂 Mutta on vaivan ja rahan arvoista!

  1. Juuri näin Vivi. Ja kyllä, tällä on todella ihan älyttömän helppo onnistua! Laitteen takuu on kolme vuotta joten sekin helpottaa ostopäätöstä ja kertoo kihartimen laadusta. Jos asut Helsingissä niin voit vaikka ennen ostopäätöksen tekoa tulla testaamaan laitetta meille. Ihastut siihen ihan varmasti. 🙂

 2. Nasu says:

  Hienot kiharat! Katsoin videon. Alan olla vakuuttunut. Ostin alkuvuodesta GHD:n suoristusraudan ja olen edelleen ihan täpinöissäni siitä. Olen jaksanut käyttää sitä joka kerta hiustenpesun jälkeen ja otin sen jopa mukaan Lontooseen. Pitäiskö satsata vielä kihartimeen? Käyn kampaajalla max. 2-3 kertaa vuodessa hiustenleikkuussa eli aika pienet on hiusten hoitoon laitettu summa vuodessa. Kiharat ois kyllä ihanat 🙂

  1. Mä katsoin videon ja silti ajattelin etten voi itse onnistua. Näytti liian helpolta ollakseen totta. 🙂

   Mutta oikeasti, totta se helppous oli! Tein hienot kiharat ihan itse enkä epäonnistunut kertaakaan. Tai no, kerran laitoin liikaa hiuksia laitteeseen mutta silloin laite piippasi heti merkkiäänen joka kertoi että nyt meni malttamattomalta liikaa hiuksia laitteeseen. Vähensin hiusten määrää ja kihartaminen onnistui taas.

   Tämä laite on sanalla sanoen mahtava!

 3. Tinny says:

  Nyt kyllä heräsi toivo! Mulla on ihan tuskallisen vaikeasti kiharrettavat hiukset, eikä millään ole vielä tuotettu niihin kiharaa joka kestäisi pidempään kuin pari tuntia… Hinta on kyllä kovahko, mutta jospa sitä uskaltaisi luottaa että tällä onnistuu, kun ei tarvitse itse ilmeisesti osata muuta kuin painaa nappia 😀

  1. Heh, tismalleen näin! Vain ”napin painallus” ja kihara syntyy kuin itsestään. En sitten tiedä miten nämä kiharat kestävät hiuksessa jossa tavallisesti kiharat ei kestä, mutta ainakin minulla on tällä hetkellä kauniisti laineilla oleva ponnari ja kiharsin hiukseni sunnuntaina. Jotenkin tuntuu ettei hiukset edes rasvoitu normaalilla tahdilla kun kihara pitää hiukset kuohkeina.

 4. Nasu says:

  Laitoitko hiuksiin jotain erityistä muotoilutuotetta? Saako hiukset olla hiukan kosteat? Luulen, että voisin kihartimeen satsata. Tämä vuosi on sellainen itseensä satsaamisen vuosi. Mäkin muuten teen parhaat vaateostokset ulkomailla. Viime viikolla olin perinteisellä Lontoon reissulla ja löysin kaikkea ihanaa ja kaikki listalla olevat toivevaatteetkin. Onko Whistles sulle tuttu merkki? Niillä on vaatteita juuri omaan makuuni.

  1. En ole uskaltanut laittaa hiuksiin muotoilutuotteita. Olen laittanut puhtaisiin kuiviin, ei kosteisiin, hiuksiin lämpösuojan ja sen jälkeen kihartanut. Kihara kestää minulla hyvin ihan noinkin, mutta tekisi mieli kokeilla kihartamista myös muotoilutuotteen kanssa. Paketissa kuitenkin lukee että hiusten täytyy olla puhtaat, joten tottumattomana hiusten laittajana en ole lähtenyt sooloilemaan.

   1. Voi hemmetti! Kirjoitin tosi pitkän vastauksen sinulle mutta se katkesi ensimmäiseen kappaleeseen. Höh! No mutta siis, olen käynyt viimeksi Lontoossa 90-luvulla joten olisi todella aika päästä sinne taas. Ihana että sinä pääsit ja teit löytöjä. Whistles on minulle brändinä tuttu, mutten koskaan ole omistanut heiltä vaatteita. Olisi niin kiva päästä Lontooseen pitkästä aikaa ja päästä tutustumaan brittibrändeihin joita ei ollut edes olemassa kun siellä viimeksi kävin. Vitsit, siitä on oikeasti kohta 20 vuotta! (Apua!!)

 5. Voi että sä olet aivan hurjan kaunis näissä kuvissa! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.