Butiikkikierroksen saldoa

tunnetila: tyytyväisyys

120314 pk

Esittelen blogissani mielelläni uusia kotimaisia brändejä ja ihania paikallisia butiikkeja. Olen kuitenkin huomannut että tästä huolimatta shoppailen itse Suomessa todella, todella harvoin. Ostan muutenkin aika vähän ja harkiten, mutta noin 80% tekemistäni vaatehankinnoista ostan ulkomailta. Suurimmaksi osaksi tuo johtuu kiireisestä arjesta. En ehdi Helsingissä koskaan kaupungillle ja ulkomailla olen yleensä lomalla joten silloin shoppailuun on aikaa.

Tänä talvena päätin alen viimeisinä päivinä puristaa aikataulujani niin, että ehtisin edes muutamaksi tunniksi kiertelemään suosikkiliikkeitäni ja metsästämään alelöytöjä. Ja kyllä kannatti, tulin kotiin monen paperikassin kanssa.

120314 eka
neule Hope, laukku Tory Burch, housut Samuji, kengät Barund

120314 toka
Iki-ihanasta Sofinahista löysin kivan Zoe Karssenin collegen ja niin ikään Zoe Karssenin maailman pehmoisimman kashmirneuleen. Sama butiikki tarjosi vielä yhden huippulöydön, eli upean Lily & Lionelin huivin. Janssi & Minssistä taas löysin täällä esittelemäni Barundin korkkarit (jalassa postauksen kuvissa). Vaatekaappini kulmakiveksi jo hetkessä muodostuneen ruotsalaisen Hopen puuvillapoolon löysin Nòmadista.

Viihdyin jokaisessa liikkeessä yli tunnin vaatteita sovitellen ja omistajien kanssa höpötellen, joten en ehtinyt tuolla kierroksellani kaikkiin suosikkiliikkeisiini. Huomasin kuitenkin taas, että on oikeasti turha lähteä merta edemmäs kalaan. Helsingistä, jo ihan pieneltä alueelta, saa ihan kaiken mitä tarvitsee. Freda, Uudenmaankatu ja Eerikinkatu. Jos nuo kolme katua ehtii koluta läpi ja poiketa lisäksi vaikkapa Bulevardilla, niin jo noilla muutamilla kaduilla on kaikki mitä laatutietoinen kuluttaja voi tarvita.

120314 shoes

0

(4) Kommentit

  1. HeidiV says:

    Koskas tulisit Lahteen putiikkeihin? Mm. Rautatienkadulla ja Hämeenkadulla on ihania pieniäja persoonallisia liikkeitä =)

    1. Ihanaa Heidi kun sä jaksat muistutella mua tosta. Olisi niiiiin kiva tulla Lahteen ihan kunnolla ja toteuttaa shoppailuaikeemme, teatteri-ilta ja hotelliviikonloppu. Koskaan vaan ei ole aikaa…

  2. Mä näköjään luen taas monta postausta kerralla, ja kommentoin tänne vanhempiin… Mutta siis, ei hemmetti että sulle sopiii tollanen pidempi polkka, vaikka ihan feikkinäkin, aivan ihana!!

    1. Ai jaa, oikeasti?! Kappas, kiitos Saara kommentistasi! En ole koskaan ajatellutkaan itselleni polkkaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.