Kaverikuvassa

tunnetila: tykkäys

leslieSain kun sainkin houkuteltua mieheni mukaan noin kuukausi sitten järjestetylle KlausK:n miesten muotibrunssille. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi (söin liikaa, yllätys yllätys). Aamupäivä oli muutenkin todella onnistunut. Oli kiva nähdä miten brunssille saapuneet ihmiset olivat aidosti kiinnostuneita esillä olevista kotimaisista brändeistä Frenn ja Saint Vacant.

Kun kyseessä oli miesten brunssi ja esillä oli kaksi pääasiassa miehille suunnattua brändiä, kuvittelin olevani brunssilla turvassa shoppailuhimotuksilta ja ajattelin keskittyä pelkästään ruoasta nauttimiseen. Mitä vielä, bongasin Saint Vacantin kevätuutuuksista niin kivat farkkutennarit että suustani pääsi välittömästi ulos vieno voihkaisu ”haluuuuuun”…

st vacant brunssikaverikuvassa Saint Vacantin Janne Laxin kanssa

Leslie -tennarit on valmistettu kierrätetystä denimistä ja ulkopohjassa on käytetty kierrätettyä kumia. Tennarit on valmistettu yhteistyössä kotimaisen, pääasiassa hatuistaan tunnetun Coston kanssa. Niin ikään kotimainen, huikeaa työtä tekevä yritys Pure Waste, on toimittanut kenkien kankaan, joka on 100% kierrätettyä farkkua. Minun on pitänyt tutustua Pure Waste’n toimintaan tarkemmin jo pitkään, mutta valitettavasti tuo on päässyt aina unohtumaan. Onneksi taas tätä kautta muistin brändin olemassaolon, täytynee perehtyä heidän hienoon toimintaansa pian hieman tarkemmin.

Haluan kannattaa kotimaista ja pyrin kuluttamaan järkevästi ja olemaan valinnoissani ekologinen, tai ainakin edes jotenkin järkevä ja kohtuullinen. Siksipä Leslie -tennarit voisivat olla minulle oivallinen tämän kesän kenkähankinta. Hankintalistallani lukee mustat ja valkoiset espadrillokset viime ja toissa kesänä puhkikäveltyjen tilalle, mutta voin luopua espadrilloista jos kierrätysfarkkutennarit sopivat lestiltään jalkaani. Pakko käydä testaamassa. Onneksi tiedän missä Saint Vacantin Janne kenkineen majailee…

Ps. Sovin Saint Vacantin Jannen kanssa myös hauskasta yhteistyöstä. Olkaa silmä tarkkana, saatatte pian bongata Re:fashionista uuden MyWeek by -bloggaajan… 😉

Kaverikuva Kai Kuusisto Photography, tennarikuva Saint Vacant

0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.