Yllättävä asuvalinta

tunnetila: ihastus

200414 eka

Kerroin jo aikaisemmin että sain valita kiitokseksi H&M:n Conscious Collection -yhteistyöstä muutaman vaatteen. Tiesin heti mitä valitsen itselleni upeasta Exclusive -mallistosta, mutta perusmalliston kanssa minulle kävi vähän hassusti. Olin jo etukäteen päättänyt, että valitsen itselleni mallistosta kirjavat lököhousut ja mustan hapsutunikan, mutta kun pääsin sovittelemaan vaatteita ihastuinkin ihan toisiin vaattekappaleisiin.

Kauttaaltaan superlöysät satiinihousut olivat päällä käsittämättömän mukavat ja rekillä ihan lääkärin takilta näyttänyt takki eksyi päälle vähän vitsillä. Kun sain takin päälleni ihastuin siihen niin palavasti etten halunnut enää riisua sitä pois. Takki on henkäyksen kevyt ja pehmeä, ihan täydellinen takki kesäiltoihin.

200414 toka

takki ja housut H&M Conscious Collection*, t-paita Bread and Boxers,
aurinkolasit Trussadri, sandaalit Tapas

200414 vaaka200414 kolmas

Viikonloppuna oli taas niin kaunis, suorastaan kesäinen sää, että pukeuduin heti uusiin vaatteisiini ja voi miten niissä viihdyinkään! Nostan varmasti kaikki pillifarkut ja kireät housut vaatehuoneen ylimmälle hyllylle heti kun sää sen sallii. Tänä kesänä aion pukeutua niin rennosti ja mukavasti että mikään sauma ei purista eikä paina, ja tämä asu on ehdottomasti yksi tulevan kesän luottoasuistani.

Sitä paitsi, yksi tämän vuoden tavoitteistani oli opetella taas käyttämään korkoja ja näiden lökähousujen pitkät lahkeet suorastaan pakottavat minut siihen. Balleriinojen kanssa näin pitkien lahkeiden käyttö on kaltaiselleni hukkapätkälle ihan mahdotonta.

Mitäs tykkäätte asusta? Itse aluksi vähän hämmästyin vaatevalintojani, mutta näin jälkeenpäin en voisi olla niihin tyytyväisempi!

Ps. Novellen puolella tunnustan, etten oikein pidä keväästä. Ja sitä ennen muistutin samassa paikassa kevätkenkien huollosta.

0

(4) Kommentit

 1. Tarja says:

  Pidän, pidän! Näytät tosi hyvältä!! Ja nytkö ne leveät lahkeet taas tulevat muotiin – juuri, kun minä opin käyttämään kapealahkeisia farkkuja ja aloin haikailla kapeista suorista housuista 😀 Onneksi löytyy leveää pellavahousua vielä ennestäänkin kesää varten.

  Minulla on muuten ilmoitusluontoinen asia. Ajattelinkin sinua aamulla, sillä puin ylleni vuoden kaapissa hautomani kirkkaan vihreän puseron (jonka ostosta taisin viime keväänä mainitakin…) ja melkein vaihdoinkin sen jo ennen lähtöä, mutta en sittenkään eli olen pukeutunut väreihin!! Tosin kaikki muu asussa on mustaa, mutta pusero on vihreä. Siitä ei pääse mihinkään. Tuntuu kyllä oudolta ja huomenna varmaan pitää saadakin taas päälle vain mustaa ja harmaata 😉

  Ihanaa vappua!

  1. Kiitos Tarja! Kiva jos näyttää hyvältä, nimittäin tuo asu TUNTUI niin hyvältä etten halua enää muuhun asuun pukeutuakaan! 🙂

   Ja hei, hienoa Tarja, arvostan valtavasti tätä raportointiasi puseron käyttöönotosta! Muistan ostoksesi viime kesältä ja on kiva kuulla ettei ostos ollut ihan huti. Lähes vuosi sitä piti hautoa kaapissa, mutta vihdoin sen aika tuli. 😀 Hyvä Tarja!

   Ihanaa (ja värikästä) vappua sinullekin!

 2. Mäkin haluan takin, joka laihduttaa 20 kiloa! Upea. <3

  1. Oho, en mä nyt sentään ihan kolkytkiloiselle tossa asussa näytä, vai? 😀 Ja hei, sinulle suosittelen synnytystä niin kilot lähtee. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.