Epäskarppi asu

tunnetila: epäskarppi

170514 eka

Tarkoituksenani oli ostaa viime kuussa Italian reissulta uudet housut. Reissu tuli kuitenkin vietettyä kaukana vaateliikkeistä ja kotiin palatessa harmittelin kun housushoppailu pääsi kokonaan unohtumaan.

Ennen Suomessa vaatekauppaan suuntaamista kävin läpi vaatehuonettani ja bongasin paperikassista farkut joissa oli vielä laput kiinni. Nämä farkut ostin syksyisellä Italian reissullani kun piipahdimme serkkuni kanssa piacenzalaisessa outletissa. Farkut ovat syksystä lähtien odottaneet ompelijan käsittelyä. Housuissa oli nimittäin (tyypilliseen tapaan) ihan järjettömän pitkät lahkeet.

Tiesin etten saisi vieläkään vietyä farkkuja lyhennettäväksi sillä en ole ehtinyt etsiä Helsingistä hyvää ompelijaa. (Vinkkejä otetaan vastaan, kiitos jokaisesta ehdotuksesta!) Puin housut jalkaan, mittasin sopivan (nilkkamittaisen) pituuden ja lyhensin lahkeet itse. Meni vartti ja sen jälkeen olen käyttänyt noita farkkuja jo kuukauden lähes joka päivä. Että kannattipa taas hautoa housuja pussissa puoli vuotta kun niistä sai kelvolliset hetkessä…

170514 koko1
college Arela, farkut 7 For All Mankind, kangaskassi Marimekko,
farkkutossut Saint Vacant, aurinkolasit Trussardi, kello Filippo Loreti*

170514 kello 170514 koko2

Valitettavan epäskarpeissa asukuvissa on lempifarkkujen lisäksi myös monta muuta uutta lempijuttua. Maailman pehmoisin Arelan harmaa college olisi päälläni 24/7 jollei se olisi öisin liian kuuma, ja jollen pelkäisi että sille käy kuten edelliselle harmaalle lempicollegelle (kokkaillessa puserolle roiskahti reilusti rasvaa ja pusero oli hetkessä kierrätyslaatikon oma).

Saint Vacantin farkkutennarit ovat päässeet jalkaan ostopäivästä lähtien joka päivä ja nämä kierrätysfarkusta valmistetut tennarit on kyllä söpöintä mitä Janne on vähään aikaan tehnyt! (Olethan huomannut että Saint Vacantin Janne on toukokuun ajan Re:fashionissa vierailevana bloggaajana?! Jannen MyWeek By -blogi löytyy täältä.)

Asun neljäs uusi suosikki on saatu blogin kautta, ja tuo tutustuttavaksi saatu tuote on helpottanut aamujani hirvittävästi. Neljäs lempparielementtini asusta on uusi kello.

170514 tossut2 170514 tossut1

Sain kellon vasta startanneesta Odinis Shop -verkkokaupasta ja täytyy sanoa etten ole koskaan ajatellut miten yksivärinen musta (verkkokaupan mukaan harmaa) kello voi saada pukeutumisen tuntumaan niin paljon helpommalta. Yhdistelen jalometalleja aika huolettomasti, ei siis ole katastrofi jos aamulla päälle valikoituneet korut on kultaiset ja kello on hopeinen, mutta kun ranteeseen laittaa täysin mustan kellon, on ihan sama mitkä korut laittaa asuun mukaan. Kaikki näyttää aina hyvältä.

Nahkarannekkeinen kello on simppeli, skarppi, tyylikäs ja mukava ranteessa, ja pidän siitä todella. Vasta avatussa kotimaisessa Odinis Shop -verkkokaupassa on tällä hetkellä kellot tutustumistarjouksena mukavassa alessa, eikä esimerkiksi tälle Filippo Lorettin Tivoli -kellolle jää hintaa kuin vähän yli 50€. Kello on ollut minulla päivittäisessä käytössä vasta vähän aikaa joten sen koneiston kestävyydestä tai muusta en osaa sanoa. Sen kuitenkin tiedän, että kello näyttää ja tuntuu kivalta, ja että se on helpottanut aamujani kovasti.

Onnea on rento tyyli ja kaappi täynnä lempivaatteita!

0

(7) Kommentit

 1. Oi, onpa ihanat erityisesti nuo kengät! Ompeluhommat on kyllä ärsyttäviä – eivät kestä kauaa, mutta tosi vaikea aloittaa. Minullakin on monta ompelutyötä kaapissa odottelemassa.

  1. Kiitos Sini! Kengät on kyllä kivat! Ihana kuulla että joku muukin on ompelusten kanssa yhtä saamaton. Onneksi sitä aina välillä tsemppaa ja saa monta ompelusta kerralla valmiiksi.

 2. HeidiV says:

  Tosi ihanat kengät! Oikein hyvä asukokonaisuus taas…! Miten onnistutkin näyttämään skarpilta collegessa ja farkuissa 😉 Minä en aina…

  1. Kiitos Heidi! <3 Heh, sinusta vaan tuntuu ettet näytä skarpilta collegessa ja farkuissa. Minullakin on tuossa asussa aina vähän alipukeutunut olo, mutta arkeen se onneksi sopii omiin tarpeisiini lähes milloin vain.

 3. […] olen oikein tyytyväinen. Se toimii sekä naisille että miehille. Ainakin, jos uskoa saa Tunnetilan Ninaa, joka tepastelee iloisesti Lesliet jalassaan. Ja kukapa ei Ninaa […]

 4. […] kun esittelin taannoin uuden luottoasusteeni, pukeutumista helpottaneen mustan rannekellon? Kelloihastus roihuaa edelleen ja Odinis Shopista saamani kello* on ranteessani joka ikinen […]

 5. […] kenkävarastoani yhtä ahkerasti kuin menneenä kesänä. Kenkähyllyyn on päätynyt mm. mahtavat farkkutennarit ja paksupohjaiset sadekelin pelastajat, sekä helteillä jatkuvassa käytössä olleet […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.