Pinkki syksy

tunnetila: tykkäys

ginatricot1Kävin muutama viikko sitten tutustumassa Gina Tricotin syksy/talvi2014 mallistoihin. Ajattelin säästää mallistoista napsimani kuvat syksylle, mutta kun viime päivät olen käyttänyt kevytuntuvatakkiani ja huomasin kaipailevani lämpimämpiä talvivaatteita kaapista, päätin julkaista mallistokuvat jo nyt. Mikäs sen otollisempi hetki haaveilla syysvaatteista kuin hetki jolloin tulet ulkoa sisään syväjäässä, ja kaivat huomista varten hanskat jo valmiiksi takin taskuun. Ja tämän kaiken teet KESÄKUUN LOPUSSA!!!

ginatricot2ginatricot3ginatricot5Mallistossa oli tarjolla paljon pinkkiä, pörröistä, muhkeaa ja leikkisää, mutta myös perinteisempiä ja konservatiivisempia kuoseja ja värejä kukonaskeleesta viininpunaiseen. Vaikka musta ja harmaa ovat omia suosikkivärejäni ympäri vuoden, niin tällä kertaa huomasin hypisteleväni kaikkea pinkkiä ja pörröistä. Ehken kuitenkaan hanki noita vaatteita vaatekaappiini, mutta oli tosi kiva kerrankin inspiroitua vähän jostain erilaisesta.

gina kukatginatricot_preppy1ginatricot_preppy2Yllätyin iloisesti myös Gina Tricotin preppy -mallistosta jonka vaaleansiniset, laadukkailta tuntuvat kauluspaidat saivat minut miettimään olenko ollenkaan Gina Tricotin pressissä vai onko samassa tilassa esillä kenties myös Gantin vaatteita. Reaktioni saattaa kuulostaa liioittelulta, mutta pehmeät ja tiheäkudoksiset puuvillakankaat puseroissa näyttivät ja tuntuivat mukavan laadukkailta.

Mallistosta löytyi myös kevyitä tikkitakkeja ja napakan tuntuista puuvillatrikoota. Klassisen väriset ja malliset farkut täydensivät mallistoa, ja luulenkin että preppy -lookista pitävät neitokaiset tulevat tyhjentämään Gina Tricotin rekit preppy -mallistosta heti kun mallisto saapuu kauppoihin. Harvoin saa noin klassista tyyliä tuohon hintaan.

ginatricot6ginatricot7ginatricot8En ole aikaisemmin tiennyt Ginan valikoimissa olevan myös laukkuja, mutta nyt huomioni kiinnitti useampikin klassinen käyttölaukku. Nahkaa nuo laukut eivät olleet, mutta pienemmän budjetin kivannäköisiksi arkilaukuiksi nuo soveltuvat erinomaisesti.

Nyt kun katselen näitä kuvia alan hiljalleen haaveilla viimeisen kuvan karvakauluksisesta rotsista. Saattaisin olla hieman huvittava näky keskikesän aikaan karvakaulusrotsissa ulkoillessani, mutta flunssaisena, aika ajoin keuhkonsa ulos yskivänä ja vähän säälittävän oloisena tyyppinä paksuun takkiin kääriytyminen ehkä sallittaisiin. Tärkeintä on ettei palele ja tule kunnolla kipeäksi uudestaan. Harmi ettei noita saa vielä kaupoista!

0

(2) Kommentit

  1. Eilen alennusmyyntejä kierrellessä, käsi hakeutui lämpimiin neuleisiin, huppareihin ja huiveihin ja silmät etsi pehmoisia flanellipaitoja. Ei ajatustakaan kesäisen kevyille vaatteille.

    1. Fiksu hankkii alennusmyynneistä vaatteita ja asusteita aina seuraavaan kauteen. 🙂 Varsinkin Suomessa, jossa kesävaatteita tarvitsee joka toinen kesä, kesävaatteet pysyvät pitkään uudenveroisina ja niitä tarvitsee hankkia hyvin harvoin. 😀 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.