Rantasaunan raikkaana

tunnetila: hauskuus

210614 huiviPakkasin juhannukseksi mökille mukaan ainoastaan talvisia ja paksuja vaatteita. Juhannusta edeltäneen viikon lööpit huusivat raflaavia otsikoita kuten ”Karmea juhannussää – kylmempää kuin jouluna”, ja sääennuste lupaili todella kylmää ilmaa. Ihan joulun lukemiin emme mökillä päässeet, mutta todella kylmä (alle +10 astetta) siellä pääosin olikin.

Kävimme ennen mökille suuntaamista vielä viimeisillä ruokaostoksilla Oulussa CityMarketissa, ja kuten tapana on, kiertelimme myös Cittarin vaatepuolen. Joka vuosi joku tarvitsee mökille jotakin, vaikkapa kumpparit tai uuden mökkihatun. Tällä kertaa myös minä tein Cittrin vaatepuolelta löydön, ostin itselleni mustavalkoisen kevyen mökkihaalarin.

210614 tokaneuletakki MAX&Co, haalari Inspire, huivi ShopBop, panta Indiska*

hairikko210614 assari Vaikka viikonlopun sää oli kylmä, niin aurinko lämmitti paistaessaan kuitenkin mukavasti. Päädyin vetäisemään hihattoman mökkihaalarin päälleni juhannussaunan jälkeen ja rento haalari sopi hyvin kesäillan aurinkoon. Ehdimme ottaa mieheni kanssa muutaman kuvan mökin edustalla ennen kuin innokas kuvausassistentti saapui paikalle. Kamera rakastaa ihan selvästi enemmän toista meistä!

0

(6) Kommentit

 1. Ihana RR!!! <3
  Cittarit ja Prismat yllättävät välillä valikoimillaan ja silloin tällöin niistä voi tehdä mielettömiäkin löytöjä, kuten tuo haalarisi osoittaa 🙂

  1. Heh, karvakaveri oli kyllä taas koko juhannuksen niin huomionkipeä että sain rapsutella sitä (ja pitää sylissä !!) niin paljon kun sielu sieti. 🙂 Ei sylikoira sieltä kevyimmästä päästä… 🙂

   Cittari kyllä yllätti, tuo haalari on oikeastikin kiva ja eksyi mukavuudessaan päälle jo täällä kaupungissakin. 🙂

 2. pauliina says:

  ihan halattava karvakamu sulla mökkiseurana. mainio karvanaama.:)
  ja toi haalari! voiko cittarista tosiaan löytää noin hienon vaatteen! ostin kerran itsekin city marketista kivan valkoisen kesähameen ja pidin sitä tosi paljon. ja muistin aina välillä hämmästellä itsekseni sen ostopaikkaa. mulla selvästi asenneongelma ja cittarin vaateosastolle on annettava sen ansaitsema mahdollisuus!

  1. Karvanaama on kyllä parasta seuraa, varsinkin kun se on niiiin hellyydenkipeä että saan rapsutella sitä sydämeni kyllyydestä. Syliinkin kaveri punkee ja mikäs siinä, lämmitti flunssaista mukavasti kun sylissä oli suuri ja lämmin patteri. 🙂

   Tuo haalari on tosi hauska, täytyy ottaa siitä kuvia ihan seisoma-asennossakin kun ehtii (ja kun tarkenee!!!). Cittari näemmä yllättää meidät silloin tällöin.

   1. pauliina says:

    haalarikaksonen täällä hei! oli pakko piipahtaa cittariin ja sieltähän se vielä löytyi, oma lomahaalari. 🙂 60 prosentin alennuksella hintaakin oli enää vaivaiset 11.98 €. kyllä nyt kelpaa.

    1. Hahahaha, jee, pauliina! Kiva että löysit oman haalarisi. Ja kyllä, tuo oli lähes ilmainen. 😀 Huippulöytö siis. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.