Kenkäihastus

tunnetila: ihastus

tigerofsweden2 tigerofsweden3 tigerofsweden4tigerofsweden1

Enpä ole pitkään aikaan ihastunut mihinkään materiaan niin paljon kuin näihin kenkiin. Nämä on I-H-A-N-A-T! Jalkaan mukavat, pitävät vettä (vaikka ovat nahkaa niin paksu kumipohja pitää kosteuden loitolla), värimaailmaltaan ja pintamateriaalin kuvioinniltaan täydelliset, ja ah niin trendikkäät!

Haksahdan harvoin mihinkään juuri sen hetken it-trendeihin, mutta nämä Tiger of Swedenin slip onit oli niin mahtavat, etten voinut jättää niitä kauppaan vaikken kyseisiä kenkiä olisi tarvinnutkaan. Tosin nuo ovat ainoat kenkäni jotka (kumppareiden lisäksi) pitävät vettä, joten olen varma että myös syksyllä tulen onnittelemaan itseäni tästä hankinnasta.

Ihanat! Harvoin olen näin innoissani mistään uudesta jutusta.

Kiitos kuvista Vilma!

0

(8) Kommentit

 1. Slip-onit ovan kesän ja hiukan viileämpien päivien pelastus. Mutta miten etenkin nämä täysin nahkaiset versiot toimivat kuumalla kelillä? Tumma nahka ja kuuma keli tappaa ainakin omat jalkani ihan 6-0. Kauniit ne silti on, pohdin vain 😉

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  1. No juu, ei kyllä tulisi mieleen laittaa näitä kenkiä jalkaan kovalla helteellä. Viime päivien säälle kengät on olleet hyvät, eivät ole hiostaneet lainkaan. Ja pääasiassa syksykengiksi nämä hankin, en vain ole malttanut odottaa sinne asti.

 2. Nina says:

  Hienot ovat. Onko lesti normaali vai leveähkö ? Mulla leveät jalat ja usein kengät ovat liian kapeita mulle. Näyttävät kyllä tosi kivoilta ja ovat varmasti mukavat jalassa.

  1. Kenkien lesti on mukava, eli ehkä hieman normaalia leveämpi. Kengän suu on kuitenkin niin kapea että jalkaa oli aluksi vaikea saada sisään ilman kenkälusikkaa. Eli leveämpi jalka saattaa olla vaikea saada kenkään. Mutta antoivat nopeasti periksi.

 3. marge says:

  juur näitä tossuja oon etsinyt! olivat jossain ruotsin ellessä tms. ja mulle sanottiin, ettei niitä olis tullu suomeen… mistä siis löysit ne?

  1. Löysin kengät Helsingin keskustan Sokokselta. Ja vielä alennuksesta! Mahtava tuuri, tulin näistä tosi tosi iloiseksi! Toivottavasti löydät jostain omasi.

 4. pauliina says:

  vaikuttaa huippuhankinnalta. hienot ja sen näköiset että jalatkin viihtyy!

  1. Kiitti pauliina! Kiva että sinäkin tykkäät. Olen itse näistä ihan fiiliksissä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.