Täydellinen vartaloemulsio

tunnetila: tykkäys

lipikar1

Sain jo joskus viime talvena testiin La Roche-Posayn geelimäisen vartaloemulsion. Lipkar Gel-Fluide -emulsio* tuntui koostumukseltaan hämmentävän ohuelta, ja ajattelin että talvikuivalle iholle tuote ei voi olla mitenkään tarpeeksi kosteuttava. Otin kuitenkin näppärän pumppupullon käyttöön ihan huomaamattani. Oli jotenkin niin paljon helpompaa pumpata pumppupullosta sopiva annos emulsiota kämmenelle, kuin avata korkki vanhasta vartalovoiteesta. Ja nyt, ehkä puolen vuoden käytön jälkeen, olen ihan koukussa ja menossa on jo vaikka kuinka mones pullo!

Tuote imeytyy geelimäisen koostumuksensa ansiosta iholle nopeasti. Kiireisinä aamuina tuote on erinomainen, sillä voit pukeutua heti emulsion levittämisen jälkeen. Olen yleensä aika tarkka tuotteiden tuoksujen suhteen, ja tässä tuotteessa myös tuoksu miellyttää minua. Tuotteen tuoksu on mieto ja ihastuttavan raikas.

lipikar2lipikar4lipikar3

Emulsio on tarkoitettu kuivalle, herkälle ja atopiaan taipuvaiselle iholle, ja ainakin oma pintakuiva ihoni tuntuu pitävän tuotteesta todella. Atoopikko en ole, joten tuotteen toimivuudesta siinä suhteessa en osaa sanoa. Tuote kuitenkin kosteuttaa talvikuivan ihon hyvin (laitan talvella voidetta iholle tarpeen mukaan, joskus useammankin kerran päivässä sillä pidän ihon tunnusta voiteen laittamisen jälkeen) ja pitää ihon kimmoisana. Myös kesällä tuote on ideaali sillä iho ei jää siitä lainkaan tahmaiseksi. Jotkut voiteet kun jäävät ihon pintaan ja auringossa hikoillessa olo on tahmainen ja vähän ällö.

Apteekista lisää tuotetta hakiessani olen hypistellyt myös La Roche Posayn muita tuotteita. Puhdistusvaahtojen ystävänä minua kiinnostaisi testata eteenkin sarjan vaahtoavaa kasvojen putsaria, ja kuivuuteen taipuvaisen ihon omaavalle miehelle tekisi mieli hankkia koko sarja suihkuvoiteineen. Jos päätän ostaa sarjan miehelle testiin ensi talveksi, lupaan raportoida tuloksista blogissani. Todella kuiva ja atopiaan taipuvainen iho kun tuntuu olevan niin monilla suomalaisilla ja apua siihen on joskus vaikea löytää. Tämä sarja on alkanut vaikuttaa siinä suhteessa hyvin lupaavalta.

0

(10) Kommentit

 1. Tarja says:

  Vaikuttaapa todella mielenkiintoiselta tuotteelta! Itsekin olen tarkka vartalovoiteista tuoksun ja koostumuksen suhteen. Ehkäpä pitää tätä hakea testiin. Kiitoksia vinkistä! 🙂

  1. Ole hyvä Tarja, toivottavasti vinkistä on sinulle hyötyä! Tykkään itse emulsiosta tosi tosi paljon!

 2. Tiia says:

  Kiitos loistavasta vinkistä. La Roche Posayn aurinkorasva sopii täydellisesti iholleni, joten olisi loogista että nuokin käy. Ollut todells kutiseva ja suht kuiva iho koko viime talven. Ja monet rasvat vain lisäävät kutinaa eli jotain herkkyyttä on.

  Aurinkoista päivää toivottelee Tiia

  1. Oi, kuulostaa siltä että tämä emulsio sopii sinulle hyvin jos kerran sarjasta on jo hyviä kokemuksia. Ja jos totta puhutaan, niin en keksi ketään kenelle tuo emulsio ei sopisi.

 3. Kaisa says:

  Mä oon tuonut noita Ranskasta, kun ne on siellä apteekeissa aika edullisiakin. Olen kyllä tykännyt kovasti 🙂 Ihanaa kesälomaa muuten!

  1. Hyvä vinkki tuo Ranskan apteekki, kiitos! Ja kiitos samoin Kaisa, ihanaa lomaa!!! (Voi sinua onnekasta jos suuntaatte taas Nizzaan!!)

 4. pauliina says:

  ja ostoslista kasvaa taas!
  mutta jatka silti hyvistä tuotteista vinkkaamista. 😉

  1. Heh! Tätä tuotetta suosittelen kyllä todella jos haluaa kevyen mutta kosteuttavan vartaloemulsion.

 5. Hanna says:

  İtse olen atoopikko ja kokeilin kyseisen sarjan toista vartalovoidetta. Omalle iholleni se ei sopinut vaan kirveli. Toiselle atoopikolle toki voi olla mainio tuote 🙂 .
  Oman ihoni pelastajia ovat Lactoline pesuneste ja Apobase creme perusvoide!

  1. Kiitos kommentistasi Hanna! Jokainen atooppinen iho reagoi tuotteisiin varmasti eri tavalla, harmi että sinulla sarjan toinen voide kirveli. Minulla tämä toimii ihan täydellisesti. Hyvä kuitenkin että olet löytänyt itsellesi sopivat hoitotuotteet!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.