Koiramainen hääasu

tunnetila: hauskuus

140614 eka 140614 tokasilkkipusero Mango, hame Samuji, laukku Coccinelle

140614 koira1 140614 koira2 140614 koira3

Jos ei asukuvien ottamisesta juhannuksena mökillä tullut mitään, niin ei kovin paljon paremmalla onnella onnistuneet hääasuni kuvaukset Saksassa. Törmäsin niin hauskaan kuvasarjaan Saksa -kuvia läpikäydessäni, että on pakko julkaista se.

Häitä vietettiin siis saksalaisella maaseudulla ja pariskunnan talon ympärillä oli mm. hevosia, viiriäisiä, kissoja ja koiria, ja peltoa silmänkantamattomiin. Sulhasen koira oli täysin kyltymätön kepin noutaja ja sillä sekunnilla kun se huomasi otollisen uhrin seisahtuvan hetkeksi paikalleen, koira oli keppinsä kanssa jaloissa pyörimässä.

Yritin ensin pitää kuvissa pokan jotta saisimme edes muutaman asukuvan talteen, mutta lopulta en voinut kuin antautua anovalle katseelle ja alkaa viskellä keppiä pellolle. Voi miten rakastankaan koiria ja niiden uskomatonta kykyä nauttia elämän pienistä asioista.

”Jee, ihminen! Maailman parasta!” ”Jee, keppi! Maailman parasta!””Heitä se keppi! Heitä se keppi! Jee, nyt se heittää kepin!””Siellä se lentää! Pakko yrittää napata keppi jo ilmasta!””Onnistuin! Keppi on minun, vain minun! Kyllä elämä vaan on mukavaa!””Jee, ihminen! Jee, keppi! Heitä se keppi, heitä se keppi!”

Sama kaava jatkui aamusta iltaan lähes keskeytymättä, jos kepin heittäjiä vain löytyi. Koiran elämä, yksinkertaisista ja pienistä asioista nauttimista. Suosittelen jokaiselle! Ihanaa viikonloppua kaikille!

0

(12) Kommentit

 1. Tarja says:

  Ihania kuvia 😀 Ilmeesi ovat huippuja: huomaa, kuinka yrität pitää pokkaa, muttei oikein onnistu. Ja olen samaa mieltä koirista: ne osaavat kyllä nauttia hetkestä ja pienistä (siis meidän ihmisten näkökulmasta) iloista. Enkä oikein pysty katsomaan yhtäkään koiraa niin, etteikö hymy nousisi kasvoille. Meillä varmaankin olisi ollut koira jo vuosia, ellei tuo mies sattuisi olemaan allerginen kaikille mahdollisille eläimille. Lapsilla olisi juuri tällä hetkellä kova ”eläinkuume” ja keskusteluissa on ollut joka päivä mietinnät, mikä eläin otetaan, kun ”ollaan isoja” 😀 😀 Kuulemma muuttavat asumaan naapuriin, niin minun on sitten helppo vierailla katsomassa näitä lemmikkejä – kaikki ajateltu loppuun asti 😀

  Ihanaa viikonloppua!

  PS: Otsikko oli erinomainen: ensimmäisistä kuvista etsin vinkkiä, mikä asussasi on koiramaista 🙂

  1. Koirakuume on päällä täälläkin ja sama syy estää, miehen allergisuus. Tosin tuo aiemmissa mökkikuvissa esiintynyt miehen vanhempien koira jonka kanssa olimme mökillä, ei allergisoi lainkaan. Mieheni ei saa koirasta mitään oireita eikä koira haise ns. koiralta edes uintireissujen jälkeen. Ihan mahtava! Koira on siis Lagotto Romagnolo, Italian vesikoira. Ihan vinkiksi lapsillesikin niin ei tarvitse muuttaa naapuriin jo tuossa iässä. 😀 😀

 2. pauliina says:

  samaa katselin kuin tarja, että mitäs koiramaista näissä… mutta selvisihän sekin mysteeri. 🙂
  koirat on parasta!

  1. Anteeksi harhaanjohtavasta otsikoinnista! 🙂 Ja kyllä, koirat on ihan ykkösiä!

 3. Minäkin otsikon perusteella etsin ekoista kuvista koiramaista juttua =)

  Meillä on kaksi koiraa ja voi kuinka paljon ne tuo hyvää energiaa ja iloisia tapahtumia meidän elämään. On monin verroin mukavampi lähteä metsälenkillekin koirien kanssa kuin yksin. Tuskin tulisi samalla lailla koluttuakaan metsiä, jos ei olisi koiria.

  Olin viime viikolla yksin kotona pari päivää ja yksin kotona niin ettei koiratkaan olleet kotona. Kyllä oli hiljaista, ihan liian hiljaista ja vähän yksinäistäkin. Illalla sitä vaistomaisesti odotti koiraa soffalle viereen ja aamulla oli tosi kolkkoa kun tyypit eivät olleetkaan hännät heiluen vastassa, kavutessani rappuset alakertaan.

  1. pauliina says:

   kotona on kovin kovin tyhjää ja kerta kaikkiaan aivan liian omituista jos koira(t) on poissa. minulla vaan yksi. 🙂

   1. Meillä oli lapsuudenkodissani koira, ja kyllä sitä kaipaa koiran läsnäoloa ihan koko ajan edelleen.

  2. Heh, otsikointi meni vähän pieleen mutta hyvä että loppukuvat kertoivat miksi otsikko oli sellainen mitä oli. 🙂

   Meillä oli lapsuuden kodissani koiria ja haluaisin koiran nytkin. Mieheni on tosin allerginen joten haaveiluksi tuo jää. Matkustelemme myös aika paljon, joten tässä elämän vaiheessa järkevämpää on olla ottamatta koiraa. Mutta saa sitä silti haluta! 🙂

 4. Haha, sullahan on ollut ihana assistentti mukana kuvia ottamassa. <3

  Mä en ole enää pitkään aikaan saanut otettua kuvia niin, että Eppu ei kipittelisi myös paikalle. Se on sellainen linssilude, että meillä ei kuvata mitään ilman, että tyyppi ilmestyy paikalle. :DD

  1. Hahahah, ihana Eppu! Eppu on kyllä niin kuvauksellinen pörröherra että kuvat ei voi epäonnistua silloin kun hän kunnioittaa kuvia läsnäolollaan. 🙂

 5. SatuKoo says:

  Koiran elekieli kertoo kaiken viimeisessä kuvassa: ”heitä jo, heitä jo, heitä jo!!”

  1. Joo, tuo koira oli ihan mahdoton! 🙂 Häissä oli yli sata vierasta ja valehtelematta jokainen heitti keppiä päivän aikana. Koira jaksoi painaa kepin perässä aamusta aamuyöhön. Ihan hassu! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.