Rennot laineet

tunnetila: testailu

loreal beachwavesMinulla on ollut tämän kesän hiuksissani permanentti. Ei ehkä ihan sellainen perinteinen kihara mikä permanentista tulee ensimmäisenä mieleen, mutta kemiallisella käsittelyllä aikaan saatu kihara kuitenkin.

Pääsin testaamaan alkukesästä L’Oréal Professionnelin uutta Beach Waves muotoilupalvelua MySalon -kampaamossa, ja saattaa olla että turvaudun samaan kiharakikkaan myös ensi kesänä.

Kihara tehdään hiuksiin muutamalla patukalla (kuva yllä), ei perinteisillä permanenttirullilla, ja permanenttiaineen annetaan vaikuttaa hiuksissa vain kymmenisen minuuttia. Näin saadaan aikaan löysä kihara jota voi pitää rennoilla laineilla, kihartaa lisää kunnolliseksi kiharapilveksi (kihara pysyy hiuksissa paremmin pohjalla olevien laineiden avulla) tai kiharan voi harjata halutessaan myös suoraksi.

Omat hiukseni olivat keväisen värinpoiston vuoksi jo valmiiksi aika huonossa kunnossa ja latva meni Beach Waves -muotoilun myötä aika haperoksi. Kävin kuitenkin kiharoiden ottamisen jälkeen kampaajalla leikkauttamassa pois huonot latvat ja sen jälkeen olen tykännyt hennosta kiharasta paljon. Laittamista kihara kuitenkin vaatii, helpolla kivaa (ja helponnäköistä) surffitukkaa ei saa. Pesun jälkeen hiukset näyttävät nimittäin aikalailla tavallisilta, rennolla kiharalla permanentatuilta hiuksilta, enkä itse oikein viihdy sellaisessa lookissa.

beachwaves100514 pkUusi tapa saada hiuksiin rentoa surffilainetta kehiteltiin L’Oréalilla kesätukan pelastajaksi, ja kevyen muotoilun avulla saadun kiharan luvataan kestävän hiuksissa noin kahdeksan viikkoa. Omasta muotoiluajastani on kulunut kohta jo 13 viikkoa ja huomaan edelleen hiuksissani kiharat pesun jälkeen.

Jos olet haaveillut rennosta kiharasta, kannattaa ensi kesänä, tai miksei vaikka heti, harkita hiuksiin kevyesti kihartavaa muotoilukäsittelyä. Pieni kiharapohja helpottaa hiusten käsittelyä ja tuo ohuille hiuksille kaivattua tuuheutta.

Ensimmäinen kuva L’Oréal Professionnel, kuvat minusta Hanna / Strictly Style

0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.