H&M Studio A/W 2014

tunnetila: tykkäys

studio7

Pariisin muotiviikoilla ensimmäistä kertaa esittäytynyt H&M Studio A/W 2014 -mallisto saapuu valikoituihin liikkeisiin (Helsingissä Aleksille) ja verkkokauppaan 4.9. Kävin H&M:n showroomilla tutustumassa mallistoon eikä taas voinut kuin ihailla malliston monipuolisuutta ja toimivuutta.

Laadukkaat materiaalit (silkki, kashmir, nahka ja uutuutena hauska, juhlaan soveltuva sametti), kiinnostavat leikkaukset (räätälöidyt bleiserit, housupuvut ja haalarit) ja monipuoliset yksityiskohdat (kirjailut, tilkkutehosteet, pitsit, ripsinauhat) tekivät mallistosta mielenkiintoisen ja haluttavan.

Olen jo vuosia miettinyt sopisiko tyyliini lyhyt prätkärotsi, ja vihdoin tämän malliston myötä ajattelin testata sopisiko jo klassikoksi muodostunut biker-takki minulle. Jos siis vain onnistun nappaamaan mallistosta nahkatakin itselleni sovitukseen Aleksin liikkeeltä tai verkkokaupasta…

studio1studio9studio6studio8

Mallisto oli täynnä vaatteita, joita voi käyttää niin arjessa kuin juhlassakin. Väljät silkkihousut sopivat kaikkiin tilaisuuksiin ja skarppi, hyvin leikattu ja päällä kauniisti istuva jakku on arjen ja juhlien pelastaja. Miten olemus muuttuukin heti niin paljon asiallisemmaksi kun pukeutuu istuvaan jakkuun? Mustan bleiserin mahti on valtava!

Malliston hauskin vaate taisi olla toisessa kuvassa rekillä taimmaisena roikkuva tummansininen haalari. Pitkähihainen ja -lahkeinen haalari näytti kaukaa tavalliselta ”autonrassaaja-haalarilta”, mutta lähempi tarkastelu osoitti haalarin olevan pehmeää tummansinistä nahkaa. Huh huh! Ihan huikea vaate johon en voisi kuvitella kovinkaan monen tuttavaani pukeutuvan…

Jään innolla odottamaan kuinka monta nahkaista haalaria saamme tänä syksynä Helsingin katukuvaan.

studio10studio2studio11studio13 studio14studio12studio4studio15studio5

Musta, laivastonsininen, harmaa ja luonnonvalkoinen, nämä perusvärit muodostivat malliston pohjan. Lisämaustetta vaatteisiin toi haalea pinkki ja vihreän eri sävyt. Myös kuoseilla leikiteltiin ja kankaiden struktuurit vaihtelivat pörröisestä sileään ja kiiltävään.

Nahkakengät ja -laukut olivat taas mallistossa hyvin edustettuina ja alimmassa kuvassa näkyvät nilkkurit pääsivät ”kauden himotuimmat” -listalleni. Valitettavasti päätin menneen kesän kenkäshoppailujen jälkeen että olen loppuvuoden kenkienostolakossa. Niinpä tietenkin. Juuri kun päätän jotain tuollaista, törmään kenkiin jollaisia olen haeskellut jo pari vuotta.

Toisaalta vanhat korkonilkkurini olivat jo viime syksynä siinä kunnossa että mietin joutaisivatko ne jo pois käytöstä. Jos vain korvaisin näillä uusilla nilkkureilla ne vanhat, silloin kenkävalikoimani ei kasvaisi lukumääräisesti lainkaan.

Uudet sisään, vanhat ja kulahtaneet ulos. Tuolla menetelmällä olen hankkinut vaatekaappiini uusia juttuja jo vuosia ja homma toimii erinomaisesti.

0

(1) Kommentti

  1. […] nilkkurit ja korkeavyötäröiset mustat farkut olisi kiva löytää. H&M:n Studio A/W14 mallistosta kivat nilkkurit jo löysinkin, harmi vaan että olen päättänyt olla tänä syksynä ostamatta uusia kenkiä. Bongasin myös […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.