Syksyinen vaatekaappi

tunnetila: pohdiskelu

syksyinpiraatio1 syksyinspiraatio3 syksyinspiraatiota2

Iina haastoi minut pohtimaan syksyn 2014 pukeutumistani ja miettimään tarvitsenko tänä syksynä jotain uutta piristämään syysvaatevalikoimaani. Keräsin inspiraatiota tulevalle syksylle vanhoista, blogissa aiemmin julkaistuista asukuvista. Kuvia selaillessa totesin, että olen niin onnellinen saadessani kaivaa taas kaikki neuleeni, huivini ja takkini esiin, että en taida tarvita pukeutumiseeni sen kummempaa piristystä.

Collegepuserot ja muhkeat neuleet, paksut kashmirhuivit, nahkahousut ja Samujin villakangashousut, nahkalenkkarit ja lempinilkkurit sekä oikea takki säälle kuin säälle. Noita kaikkia olen kaivannut vaatekaapistani ja iloitsen kun saan taas aloitaa kerrospukeutumisen. Sitten kun vielä jossain vaiheessa maltan lopettaa rentoilun ja vaihtaa nahkalaukun kesäisen kangaskassin tilalle, alan olla valmis syksyyn.

En varsinaisesti tarvitse tällä hetkellä vaatekaappiini mitään uutta, mutta korolliset nilkkurit ja korkeavyötäröiset mustat farkut olisi kiva löytää. H&M:n Studio A/W14 mallistosta kivat nilkkurit jo löysinkin, harmi vaan että olen päättänyt olla tänä syksynä ostamatta uusia kenkiä. Bongasin myös yhdet aika hyvin istuvat farkut viikonloppuna Cubukselta. Farkkujen lisäksi sovitin myös ihanaa neuletakkia. Olisin muuten ostanut ne molemmat, mutta kun Cubuksella oli meneillään kampanja ”osta 3 maksa 2”, enkä löytänyt pikaisella selauksella mitään kolmatta tuotetta, niin jätin kaikki ostamatta. Olisihan se nyt ollut suorastaan tuhlausta ostaa kaksi tuotetta ja jättää tuo kolmas, ilmainen vaate ottamatta!

Täytynee käydä tällä viikolla Cubuksessa uudemman kerran ja käydä valikoimaa läpi paremmalla ajalla. Istuvien farkkujen löytäminen on usein niin hankalaa, että olen alkanut pohtia josko hankkisin Cubuksen tarjouksen turvin kahdet farkut kerralla. Jos saisi toiset farkut kaupan päälle niin siinä säästäisi jo ihan kivasti rahaa.

Kuvista kiitos Jenni, Vilma, Wikke, Ilona, Hanna ja Iina

0

(13) Kommentit

 1. Tarja says:

  Kollaasisi taas todistaa, että olet mun tyyli-idoli 🙂 Tykkään tosi paljon kaikista asukokonaisuuksista. Johtuu varmaan myös siitä, että värimaailma on niin sama kuin omassa vaatekaapissani.

  Pitkään tunsin suurta haikeutta kesän loppumisesta, mutta pikku hiljaa alan lämmetä ajatukselle, että voi taas pukeututa tuttuihin ja turvallisiin neuleisiin ja saa alkaa viritellä kaulaan erilaisia huiveja (ja niitähän riittäisi varmaan erilainen talven jokaiselle päivälle…). Nilkkureitakin olen alkanut vilkuilla ihan innolla 🙂

  Kyllä se tästä taas: syksy ja arki on ihan kiva asia! Mukavaa alkanutta viikkoa!

  1. Awwww, ihana Tarja! <3 Kiitos! Värimaailma noissa asuissa on kyllä aika simppeli, mutta minkäs sille voi jos nuo värit ja sävyt miellyttävät omaa silmää kaikista eniten. Ja yhdistely on helppoa, kaikki kun sopii kaiken kanssa. Ja hei huivit, niitä kyllä löytyy täältäkin vaikka muille jakaa. IHANA ottaa ne taas käyttöön!

   Mukavaa viikkoa sinullekin Tarja!

 2. Emilia says:

  Olipas taas tyylikkäitä syysasuja! Meillä on kyllä niin samankaltainen tyyli ja tykkään kovasti oikeastaan kaikesta mitä päällesi laitat.

  Olen itsekin enemmän syyspukeutuja ja nyt parasta aikaakin näpyttelen täällä tyytyväisenä ihana pörröinen neuletakkini päällä, jota olen kovasti ikävoinyt 🙂

  Kiva että olet ottanut noin paljon asukuvia ja saat todeta niitä selaillessa että tosiaan, onpa syksyksi paljon hyvää vaatetta. Itselle tuo olisi hyvä myös muistuttamaan, ja etenkin kesävaatetusten osalta. Joka kevät ekoina lämpiminä päivinä tulee tuskailtua ”mitä ihmetta mä oon laittanut päälle viime vuonna??!!”.

  1. Kiitos Emilia! Pörröiset neuletakit on ihan parhaita! <3 Mä olen niin huono kesäpukeutuja että olen syksystä aina innoissani. Ja tämä blogi on kyllä hyvä paikka pitää kirjaa kaapista löytyvistä jutuista. Joskus tulee itsekin selailtua omaa blogia ja vasta sitä kautta muistetua joku kiva yhdistelmä. 🙂

 3. Pitäisköhän munkin tehä tästä aiheesta postaus? Meinaan innostun joka syksy aina samoista väreistä, materiaaleista ja struktuureista… syksy on parasta pukeutumisaikaa!

  Ja nyt tarkenee vielä paljain nilkoin, mutta rotsi voi olla huoletta paksumpi, tai ainakin neule lämmin. Ihan parasta!

  1. Joo, nyt on kyllä hyvä pukeutumissää, kun vaan tuo jatkuva sateen uhka väistyisi niin saisi jättää kumpparit kotiin. 🙂 Nim. varaudun aina pahimpaan 😀

 4. Tuo sun printtitoppimaksihametennariasu on vaan edelleen niin <3.

  Tuolla tavalla minäkin haluaisin pukeutua!

  1. Kiitos ihana Aino! Meillä on kyllä paljon samoja elementtejä pukeutumisessa, sinä vain olet meistä se rohkeampi.

   1. Sano vaan suoraan, että oudompi. 😀 😀

    <3

    1. 😀 😀

 5. Tiinanen says:

  Kollaasissasi on tosi upeita asuja, on aina mukavaa katsella kuvia joista näkee, että henkilö on löytänyt tyylinsä ja viihtyy vaatteissaan 🙂 Myös värimaailma miellyttää omaa silmää.

  Mulla ei ole tullut (vielä) mieleen yhtään hankintaa, joka olisi pakko saada syksyksi. Musta hyvänlaatuinen trenssi tai vastaava siisti takki on nyt ollut vuoden hankintalistalla ja sen ostan kun kohdalle tulee, vuodenajasta riippumatta. Samalta ikuisuuslistalta löytyy myös istuvat farkut, herrainkengät, täydellinen pikkumusta ja nahkabikertakki.

  Vaatehankintoja hieman mutkistaa, että menin osallistumaan Vuosi ilman uusia vaatteita- haasteeseen, jossa saa ostaa vain käytettyjä vaatteita. Haaste sallii kolme poikkeusta, mutta ne taitavat mennä alusvatteiden hankintaan. En lähde hommaan mitenkään hampaat irvessä, mitta tarkoitus on tietenkin onnistua olemaan ostamatta yhtään uutta vaatetta! Pahoin myös pelkään että löydän nuo ikuisuuslistan vaatteet uutena juuri tämän vuoden aikana 😉

  1. Kiitos Tiinanen! Ja huih mikä haaste!!! Nostan hattua että läksit siihen mukaan! Pärjäisin luultavasti itsekin koko tulevan vuoden ilman uusia (tai kirppikseltä hankittuja) vaatteita, mutta pakko myöntää että ostaminen on välillä vaan niin hitsin kivaa että ostamattomuus olisi kyllä ahdistava taakka. 😀

   Oma hankintalistasi kuulostaa aika samalta kuin omani. Etenkin tuota prätkärotsia olen miettinyt jo monta vuotta, mutta sitä täydellistä ei ole vielä sattunut kohdalle.

   Tsemppiä sinulle haasteeseen ja hankintalistan tuotteiden metsästämiseen!

 6. […] pari viikkoa sitten bonganneeni Cubuksesta lähes täydelliset farkut mutta jätin ne silloin ostamatta. Cubuksessa oli tuolloin meneillään tarjous ”osta 3 maksa […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.