Mukava juhla-asu

tunnetila: juhlamieli

060914 eka

Mukavat syysjuhlat suvun kesken on nyt juhlittu ja äitiäni on hemmoteltu upealla kukka- ja lahjamerellä. Hemmottelua sai osakseen myös koko juhlakansa sillä vanhempani olivat pistäneet taas herkkupöydät notkumaan. On se kyllä kumma miten omena on pudonnut näin kauas puusta, jos siis mietitään vanhempieni innostusta ruoanlaittoon ja äitini mainetta huippuleipurina. Sukulaiset aina vienosti tiedustelevat siskoltani ja minulta joko leivontakärpänen on purrut myös meitä, mutta valitettavasti joudumme vuodesta toiseen myöntämään että äitimme huippuleipurigeeni on jättänyt tämän sukupolven väliin.

060914 kolmas

pusero H&M, hame Gerry Weber, kaulakoru Pernille Corydon*, kengät Barundi CPH

Vaikkemme mestarileipureita siskoni kanssa olekaan, osallistuimme silti juhlien järjestämiseen ja häärälimme keittiössä aputyttöinä koko lauantaipäivän. Täytyy muuten ylistää kuvissa näkyviä Barundi CPH:n kenkiä. Kengät ovat eittämättä mukavimmat korkkarit mitä olen koskaan omistanut! Touhusin koko päivän keittiössä ja juoksin talossamme ees taas, eikä jaloissa tuntunut pienintäkään väsymyksen merkkiä. Tuntui kuin jalassa olisi ollut terveyssandaalit!

Äitini ja tätini eivät olleet uskoa korviaan kun vakuutin heille etteivät jalkani väsyneet lainkaan koko päivän seisomisen aikana, mutta kun lykkäsin kengät heille käteen ja pyysin testaamaan niitä, alkoi uskoa löytyä. Totesimme yhdessä tuumin, että aika täydellinen korkokengän lesti on nyt löytynyt.

060914 toka 060914 viides

Kiitin myös lauantain jälkeen itseäni fiksusta juhla-asuvalinnasta. Tiesin, että tulen touhuamaan koko päivän keittiössä ja valitsin siksi päälleni mukavan, mutta silti siistin ja juhlaan sopivan asun. Ohut viskoosipusero hengitti juhlahumussa hyvin ja paksua trikoota oleva musta kynähame ei kiristänyt eikä puristanut työn touhussa. Tuo kynähame on alelöytö menneeltä kesältä ja mainio löytö onkin! Käytin hametta Tukholmassa arkisena kouluvaatteena t-paidan ja nahkasandaalien kanssa, mutta näyttääpä se toimivan hyvin myös juhlassa.

Äitini on nyt onnistuneesti saatettu uudelle hienolle vuosikymmenelle. Parin viikon päästä meillä on taas juhlan aika kun pääsemme juhlistamaan vanhempieni hääpäivää oman perheen kesken. Tämä syksy tuntuu olevan yhtä juhlaa!

Kuvista kiitos tädilleni!

0

(6) Kommentit

 1. Toimii, just sopivan simppeliä ja tyylikästä <3 Tuo koru on aika ihana, pieni jotenkin kiinnostaa nyt vaihteeksi kaiken "statementin" jäljiltä.

  1. Kiitos iduska! Itsekin olen aivan ihastunut pieniin koruihin ja käytänkin niitä päivittäin, oli arki tai juhla. 🙂

 2. Kaisa says:

  Noi kengät on ihan älyttömän hienot! Superlöytö! Oon haaveillut ”syksykorkkareista”, mutta tiedän kumminkin aina vetäväni jalkaan tennarit… Kunpa löytyiskin niin mukavat korkeakorkoiset, ettei tarvis mukavuudessa aina taistella noita tennareita vastaan 🙂

  1. Voi tässä ne ovat, mukavuuskorkkarit! Tosin en ole vielä käyttänyt näitä arjessa kuin yhden kerran… Täytyisi yrittää päästä pois siitä tavasta, että aina kun poistuu kotoa sujauttaa jalkaan tasapohjaiset kengät. Näillä olisi hyvä harjoitella.

 3. Kati says:

  Ihanaa, että nuo kengät ovat lunastaneet odotuksesi! 😉 Kauniit ja käytännölliset – täydellinen kombo siis! 🙂

  1. Kyllä, nämä kengät on korkkereiden aateliaa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.