Paras perjantai miesmuistiin

tunnetila: ilo

120914 eka

takki H&M, mekko Cubus, vyö C Wonder, aurinkolasit Trussardi, korvikset*, koru* ja kello* Glitter,
sormus Pernille Corydon*, rannekoru BRVTVS, tennarit Tiger of Sweden

120914 kolmas 120914 viides

Voi että! Eilen oli paras päivä pitkään aikaan! Eilisen aikana tapahtui niin monta kivaa asiaa että illalla valokuvia käsitellessäni olin pakahtua ilosta. Tapahtuneet asiat eivät olleet mitään suuren suuria, mutta parhaaseen päivään ei mitään sen kummempaa tarvitakaan. Tärkeintä on että on hyvä fiilis.

Päivä alkoi mainiosti heti aamusta kun sain matot kotiin pesulasta. Meillä on makuuhuoneessa, hallissa ja olohuoneessa valkoiset matot ja se hetki kun nuo matot saa loistavan puhtaana lattialle on aina mahtava! Olohuoneen suurelle villamatolle tosin kaatui jokin aika sitten lasillinen punaviiniä (hups!) eikä tuota tahraa saatu pesulassa irti. Osasin kuitenkin varautua tuohon ja hyvissä fiiliksissä totesin, että noh, eipähän tarvitse enää jatkossa olla maton kanssa niin varovainen kun se kerran on jo pilalla.

Tutustuin eilen myös minulle uuteen vaatebrändiin ja ihastuin siihen todella. Sain valita mallistosta yhden vaatteen itselleni ja täytyy sanoa etten malta odottaa että pääsen käyttämään sitä. Kuvia vaatteesta tulee blogiin ihan varmasti. Se on jotain sellaista mitä olen oikeasti tarvinnut jo viimeiset 20 vuotta!

120914 kuudes 120914 neljas

Hain eilen myös H&M:ltä tilaamani paketin jonka sisältö oli juuri niin ihana mitä toivoinkin. Paketista paljastui H&M Premium Qualityn harmaa kashmirneuletakki ja H&M Studion kashmir-villahuivi. Molemmat tuotteet ovat juuri sellaiset mitä toivoin. Nappiostokset!

Näiden kivojen sattumien lisäksi sain ilahdutettua kaveria antamalla hänelle itselleni tarpeettoman lipun Habitareen. Vaihdoin tuon messulipun asukuvaussessioon enkä tiedä kumpi meistä lopulta oli onnellisempi, lipun saaja vai minä. Tapasin kaupungilla myös sattumalta ystävääni jota en ole nähnyt aikoihin. Sain hänestä lounasseuraa ja venähtäneen lounaan jälkeen törmäsimme vielä tuttaviin joiden kanssa piipahdimme viinilasillisilla.

120914 kasi 120914 toka

Eikä siinä vielä kaikki! Glitter Suomi täyttää tänä viikonloppuna 10 vuotta ja pääsin aiemmin tällä viikolla synttäreiden kunniaksi valitsemaan Glitteristä omat suosikkituotteeni. Tein ihan mahtavia löytöjä! Kuvien ruusukultainen kello, hopeinen, 18 karaatin kullalla kullattu kaulakoru ja mustat nappikorvikset (hopeaa) olivat parhaita löytöjäni ja ovat päässeet heti tällä viikolla mukaan asuihini.

Sain Glitteristä lahjaksi myös metallipiikkisen harjan* jolla harjataan hiuslisäkkeitä ja pidennetään niiden elinikää. En ole muistanut koko kesän aikana käyttää Glitteristä hiusten värjäämisen jälkeen ostamaani lisäkettä, mutta tuon harjan saatuani kaivoin lisäkkeen esiin. Voi että miten tykkäänkään siitä! Onhan se nyt aika muovinen ja näyttää feikiltä, mutta mitä sitten?! Jos minua ei ole siunattu paksulla leijonan harjalla niin miksen käyttäisi hyväkseni kaikkia keinoja joita tuohon ”vaivaan” on keksitty?

Usein tärkeintä on hyvä fiilis, ja tuo hiuslisäkkeen asettaminen aamulla kampauksen lisäksi toimi erinomaisena fiiliksen nostattajana koko päivän ajan. Ne on ne pienet asiat joista onni ja ilo syntyvät! Kivaa viikonloppua kaikille!

Kiitos kuvista Ulla!

0

(14) Kommentit

 1. Tarja says:

  Nina, tyyli-idolini! Taas niin kiva asu! Tuo takki on juuri sellainen kuin olen omaan kaappini kaipaillut ja H&M:ltä siis sellainen löytyisi. Miksihän en itse koskaan löydä paikallisesta liikkeestä mitään kivaa itselleni: käyn pyörimässä rekkien välissä ja lähden yleensä tyhjin käsin kotiin… Täytyypä tehdä täsmäisku, kun tietää, mitä hakee 🙂

  Toivoisin myös oppivani käyttämään jotain muita alaosia kuin eri värisiä farkkuja. Kesällä sentään on vaihtoehtoina pellavahousut, mutta syksyn tullen jumitun farkkuihin. Ainoat vaihtoehto kaapissani on bisnes-tyyliset suorat housut, joihin nykyään kosken erittäin harvoin. Missiona olisi löytää jotain kivoja, rentoja, mutta riittävän siistejä housuja, jotka eivät ole farkkuja. Täytyypä aloittaa nettikauppojen selailu.

  Mukavaa viikonloppua!

  1. Voi Tarja, tämä takki on ihan sairaan hieno ja löysin sen kesälomareissultani OULUN H&M:ltä superalesta, olisiko ollut -50% tai jopa -70%! Maksoi muistaakseni 25€. En ole koskaan nähnyt tätä Helsingissä H&M:llä, mutta Oulun liike tarjosi parastaan. Vitsit kun olisin saanut tästä kuvat blogiin aikaisemmin niin olisit ehtinyt itsekin ostoksille.

   Ihanaa viikonloppua sinullekin Tarja! <3

   1. Tarja says:

    No, voi sun: että ihan täältä olet tuon ihanuuden löytänyt! Lienee aika turha enää mennä haikailemaan samanmoista, kun se kerran jo kesällä oli alessa 🙁 Tai mikäpä estää vilkaisemasta, koska kokoni on kuitenkin näin rinnakkaana hivenen isompi ja isommat koot monesti jäävät tankoon pidemmäksi aikaa. Yrittänyttä ei laiteta 🙂

    1. Kannattaa kyllä vielä kysyä olisiko alesta jäänyt kokoja jäljelle. Toivotaan parasta! Kerrohan sitten onnistiko. 🙂

     1. Tarja says:

      No niin, takkikatsaus 🙂 Piipahdin tänään ihan asiasta tehden H&M:lla aletankoa kurkistamassa ja kyllä: siellä oli tätä takkia yksi kappale, omaa kokoani. Mutta voi, voi 🙁 Ei istunut minulle hartioista yhtään, aivan liian suuri. En tiedä, olisiko pitänyt olla sittenkin yhtä kokoa pienempi vai olisiko ollut hyvä sittenkään. Mutta tulipahan kurkattua ja kokeiltua, niin ei tarvitse miettiä 🙂 Sinun ylläsi tuo takki on täydellinen!! Ja hinta-laatu-suhde näytti olevan todellakin kohdillaan: takki sekä tuntui että näytti laadultaan hyvältä. Joskus tosiaankin tekee löytöjä – paitsi minä en tällä kertaa 🙂

     2. Kiitos katsauksesta Tarja! Onneksi löysit takin ja pääsit sovittamaan. Harmi ettei takki ollut sinulle kiva, mutta hyvä että totesit sen itse etkä jäänyt harmittelemaan asiaa ja etsimään takkia hamaan tulevaisuuteen. Kyllä se sinunkin takkisi siletä vielä tulee vastaan. 🙂

 2. Kuulostaa (ja näyttää) ihanalta!

  Huivista olen kyllä aavistuksen kade. 😀

  1. Jos mä joskus luovun huivista niin lupaan tarjota sitä ensin sulle! <3

   1. Jee! <3

    Vähän niinkuin Siivouspäivässä taannoin kun olit valkannut mulle jo valmiiksi ostettavaa. 😉

    1. Just näin! Sitä varten ystävät ovat. <3

 3. […] ← Edellinen 15.9.2014 08:30 […]

 4. Oi, tykkään tästä asusta tosi paljon, hyvältä näyttää! Minulle on varmaan tulossa sama villatakki. Great minds think alike? 🙂

  1. Harmaa, pehmoinen ja sopii kaiken kanssa. Luultavasti se on sama villatakki. 😉 Mutta täytyy sanoa, nyt päivän neuletakkia töissä käyttäneenä, että kumma kyllä, se pistelee minua vähän. Toki tuohon hintaan ei maailman laadukkainta kashmiria voi saada, siispä hintaansa nähden hyvä ostos.

 5. […] Kerroin pari viikkoa sitten käyneeni tutustumassa itselleni uuteen brändiin jonka tuotteisiin ihastuin valtavasti. Tuo uusi brändi oli tanskalainen sadevaatteita ja -laukkuja valmistava Rains. Olen aivan varma että myös Te ihastutte brändiin, joten tässä pientä maistiaista brändin tuotteista. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.