Jännittävät pipetit

tunnetila: jännitys

medik8 eka

Sain viime keväänä eräästä kauneusalan pressitilaisuudesta testattavakseni todella kiinnostavia Medik8 -sarjan tuotteita. Minulle annettiin kokeiluun kaksi pientä pipettipulloa joista toinen sisältää ikääntyvälle iholle tarkoitettua, mm. auringonvalon aiheuttamia vaurioita sekä ryppyjä ja juonteita ennaltaehkäisevää tuhtia C-vitamiinivalmistetta. Toinen pulloista taas sisältää retinolia, joka korjaa ihollamme jo syntyneitä vaurioita.

Todella tehokkaaksi mainostettujen seerumeiden lisäksi sain mukaani Firewall -voiteen jota käytetään kasvoilla aamuin illoin. Kuuden viikon säännöllisen käytön jälkeen ihon luvataan olevan jo silminnähden nuoremman näköinen ja väriltään tasaisempi.

medik8 kolmasmedik8 viidesmedik8 neljas

Päätin tilaisuudessa että otan tuotteet heti aktiiviseen testiin ja laitoin ne näkyvälle paikalle kylppärin peilikaappiin. Siellä nuo tuotteet ovat edelleen, täysin koskemattomina, ja silmäilen niitä kiinnostuneena aamuin illoin. Uskokaa tai älkää, mutta minua pelottaa ottaa nuo tuotteet käyttöön!

Useista kauneudenhoitotuotteista sanotaan, että ne eivät voi toimia sillä ne vaikuttavat vain ihon pintakerroksiin eivätkä ne imeydy ihoon kunnolla. Sarjan C-vitamiiniseerumista sanotaan, että se todella imeytyy hyvin ihoon ja kun sen kerran on iholleen laittanut sitä ei voi pestä pois. Kuulosta toimivalta, mutta myös pelottavalta. Mitä jos ihoni reagoi seerumiin ei-toivotulla tavalla ja sitä ei saa pesemällä pois?

Tuotteiden esittelijä painotti minulle tuotteiden olevan todella tehokkaita ja siksi toisen seerumeista käyttö täytyy aloittaa hitaasti, aluksi joka kolmas päivä, sen jälkeen seerumia voi käyttää useammin. Unohdin tietysti heti kotiin päästyäni kumpaako tuotteista, C-vitamiinia vai retinolia, sai käyttää aluksi harvemmin. Myös tuo on yksi syy miksi en uskalla ottaa tuotteita käyttöön.

Rohkaiskaa minua ottamaan tuotteet käyttöön ja kertokaa omia kokemuksianne Medik8:sta tai muista C-vitamiini tai retinoli valmisteista jos olette käyttäneet niitä. Haluaisin kovasti testata tuotteita, mutta nynnyilyni estää mahdollisesti upeiden tuotteiden löytämisen.

0

(4) Kommentit

 1. Retinoli on se, jota pitää aluksi käyttää varoen. Kokeilin viime talvena 1% retinolivoidetta, enkä tietenkään malttanut käyttää sitä ohjeen mukaan, vaan lätkin rasvaa surutta naamalleni kahtena iltana peräkkäin. Sitten tulikin pidempi tauko, kun kasvojen iho alkoi kuoriutua riekaleina irti, ja kaikkialta kirveli kamalasti. Pahinta oli, kun silmänympärysiho irtori suurina laattoina. Auh.

  C-vitamiinin kanssa voi olla huolettomampi, mutta voithan aina testata tuotetta pienemmälle alueelle, jos arveluttaa. Vaikuttaa muuten tosi mielenkiintoiselta sarjalta, painunpa tästä googlettamaan lisää… 🙂

  1. APUA!!! Juuri tuollaista reaktiota pelkäsin itsekin. Kiitos siis tuhannesti neuvosta .Nekku.!!

   Sarja vaikuttaa niin kiinnostavalta että oikein harmittaa kun en ole vieläkään ottanut sitä käyttöön. Juuri sopiva tällaiselle vähän vanhemmalle koekaniinille. 😉

 2. pauliina says:

  http://www.medik8.com/retinol-3tr-vitamin-a-face-serum.html

  eli retinolia varovaisemmin alkuun. 🙂 ja toimihan vaan rohkeasti koekaniinina, niin saadaan kuulla onko hyvät tuotteet kyseessä!

  1. Kiitos pauliina! <3 Miten pärjäisinkään ilman teitä? (Vastaan kysymykseen itse: huonosti!) 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.