Uudet suosikkifarkut

tunnetila: tyytyväisyys

100914100914 ekaneule ja housut Cubus, t-paita Samuji, tennarit Tiger of Sweden, korvikset ja koru Glitter*

100914 neljas

Kirjoitin pari viikkoa sitten bonganneeni Cubuksesta lähes täydelliset farkut mutta jätin ne silloin ostamatta. Cubuksessa oli tuolloin meneillään tarjous ”osta 3 maksa 2”, enkä oikein keksinyt farkkujen lisäksi muuta ostettavaa joten jätin nekin liikkeeseen. Farkut jäivät kuitenkin vaivaamaan mieltäni ja seuraavalla viikolla palasin liikkeeseen. Ostin farkut, kuvissa esiintyvän pidemmän neuletakin ja edellisen asupostauksen harmaan mekon.

Mustat korkeavyötäröiset farkut ovat olleet jo pidempään ostoslistallani mutten ole löytänyt hyviä mistään. Nyt täytyy sanoa että tässä on aika täydellinen pari! Farkkujen vyötärö saisi olla makuuni vielä inasen korkeampi, mutta kun malli on muuten minulle aikalailla täydellinen niin olen valmis tinkimään parista sentistä. Farkut ovat olleet käytössä ostohetkestä lähtien päivittäin ja mietin joka päivä kävisinkö hakemassa näitä varastoon myös toisen parin. En ole aikaisemmin käyttänyt Cubuksen farkkuja joten en yhtään tiedä miten kulutuksenkestäviä nämä ovat.

100914 kolmas100914 toka

Onko Teillä kokemusta Cubuksen farkuista? Kestävätkö ne hyvin käytössä vai kannattaako minun varautua tulevaan ja hankkia toiset housut jemmaan? Muistan kun joskus blogini alkuaikoina minulla oli neljät samanlaiset Lindexin housut. Ostin niitä aina uudet kun Lindexillä oli ale tai kun housuja tuli liikkeeseen uusi erä. Käytin noista housuista jokaisen parin puhki ja luulen että näiden farkkujen kanssa käy nyt samoin. Kylläpä sitten harmittaa jos nämä hajoavat eikä mallia ole enää saatavilla…

Ei, kyllä minun on nyt taas piipahdettava Cubuksessa ja turvattava selustani. Näin hyviä housuja löytää (nähtävästi) kerran seitsemässä vuodessa!

Kiitos kuvista Marika!

0

(2) Kommentit

  1. Minua taasen jäi mietityttämään villakangashousut, joten aion tänään lähteä sellaisia etsimään, toivottavasti löytyy. Huutonetissäkin huusin jo aiemmin yksiä Samujin villakangashousuja, mutta minua nopeampi huutaja ehti ne napata. Pitää käydä kurkkaamassa, olisiko Samujin syksyn mallistossa sellaisia tai ehkä Stockmannillakin voisi onnistaa. Olen ostanut Dieseliltä varmaan jo viidet saman malliset skinzee-farkut (kolmessa eri värissä kylläkin), kun ne vaan ovat niin hyvät!

    1. Toivottavasti ole tlöytänyt jo itsellesi vilklakangashousut! Minä otin Samujin harmaat housut pois myynnistä ja päätin laihduttaa pohkeeni niihin sopivaksi. En kyllä tiedä miten sen teen, mutta yritän silti! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.