Kiitos ystävät!

tunnetila: kiitollisuus

zalando1 iltapuku Swing, laukku Love Moschino, kenkien merkki hukassa, koko asu Zalando

Edellisen postauksen jälkeen on valtava kynnys lähteä kirjoittamaan mitään. Elämän suurimman kysymyksen pohdinnan jälkeen tuntuu kertakaikkisen typerältä kirjoittaa meikeistä tai muista blogissani esiintyvistä kevyistä aiheista. Ikuisuuksia ei kuitenkaan voi eikä kannata vatvoa. Kuten Te viisaat blogini lukijat kommentoitte, kyllä sen sitten jossain vaiheessa vain tietää. Tarjan sanoin: ”Tämä on asia, joka kannattaa miettiä perin pohjin, mutta ei kyllä kannata mielestäni stressata aiheesta. Tästä lähtien varmaan teet ajatustyötä asian kanssa ihan alitajuisesti ja jonain päivänä vain tiedät. Näin se menee.” Välillä mieli siis kannattaa täyttää muillakin kuin suurilla kysymyksillä, silloin ne vastaukset yleensä tulevat.

Haluan kiittää jokaista kommenttinsa postaukseen jättänyttä ja minulle aiheesta sähköpostia lähettänyttä. Olette valtavan hienoja ihmisiä ja luin tarinoitanne kyynelsilmin! En olisi ikimaailmassa blogia perustaessani arvannut, että tulen saamaan harrastukseni kautta ympärilleni näin upeita, fiksuja ja ajattelevia ihmisiä. Emme varsinaisesti edes tunne toisiamme ja silti pystymme jakamaan näin henkilökohtaisia asioita ja vaihtamaan mielipiteitä sivistyneesti keskustellen, turhaa kinaa tai pahaa mieltä levittämättä. Kiitos luottamuksesta ystävät!

Nyt nappaan (taas kerran!) viikonloppulaukun mukaani ja suuntaan viikonlopun viettoon perheen kera. Tiedossa on rentoa yhdessäoloa, teatteri-ilta, herkuttelua, mukavia tapaamisia ja hotellin muhkea sänky. Vaikka jatkuva reissaaminen on viime aikoina ahdistanut minua valtavasti, tuntuu että tällä kertaa hotelliviikonloppu perheen parissa tulee täydelliseen ajankohtaan. Enpähän ainakaan ehdi miettiä jatkuvasti elämää suurempia asioita.

(Kuvan asun valitsin ylleni alkuviikosta kun kävin tutustumassa Zalandon tämän syksyn juhlavalikoimaan. Tuo mekko on täydellinen ja kuvaa hyvin viikonlopun juhlamieltäni. Harkitsen vakavasti mekon tilaamista, se istui päälleni kuin tehty. Löydät muiden asuvalintoja Instagramista hastagin #ownyourstyle alta. Voit myös samalla äänestää suosikkiasi ja saat mahdollisuuden voittaa 300€:n arvoisen juhla-asun Zalandolta!)

Kuva Katariina Salmi

0

(10) Kommentit

 1. Jestas, mikä mekko! <3

  1. Eikö olekin mieletön! Ja istui minulle kuin tehty! Mekon yläosassa oli korsettimaisia ”luita” jotka nekin istuivat täydellisesti. Tässä olisi varmasti juhlakauden käytetyin mekko jos nyt raaskin sen tilata itselleni. 🙂

 2. HeidiV says:

  Ihan sun näköinen mekko <3 Tilaa ihmeessä!

  Elämä on – välillä syvällistä, välillä kepeää, siis blogin aiheinakin!

  Kiitos itsellesi tästä blogista ja että jaoit noin henk.koht. aiheen meidän kanssa <3

  1. Kiitos HeidiV! <3 Ihana kuulla että rohkea aihevalinta puhutti ja kiinnosti muitakin. Saamani kommentit todella auttoivat miettimään asiaa monelta kantilta.

 3. Tarja says:

  IHANA mekko!! Olet kerta kaikkiaan upean näköinen, vau!

  Ja eihän se sitä merkitse, että jos pohtii syvällisiä asioita, ei voisi pohtia myös niitä keveitä. Elämässä on sitä syvää ja sitten on sitä kevyttä ja on oikein hyvä, jos ne voivat olla tasapainossa 🙂 Itse pohdin tätä nykyä päivät pitkät ihmisen perimmäistä olemusta ja siinä sivussa ja väleissä ihastelen uutta kosmetiikkaa ja kauniita vaatteita (ja etenkin niitä huivea – joita on taas kertynyt uusia, tunnustan). Minusta elämässä on juurikin mahtavaa se, että siihen liittyy niin monenlaisten asioiden kirjoa ja niin monenlaisista asioista voi saada iloa.

  Komppaan vielä Heidi V:tä, että olet kerta kaikkiaan rohkea, kun jaoit noin henkilökohtaisen asian meidän kanssamme. Kunnioitan rohkeuttasi todella paljon! Ja se, että sait hienoja ja rohkaisevia kommentteja ja sähköposteja kertoo mielestäni kaikista eniten sinusta itsestäsi ja blogistasi: niin metsä vastaa kuin sinne huutaa.

  Ihanaa uutta viikkoa sinulle! <3

  1. Kiitos Tarja, tuo mekko on todella kaunis. Teki mieli livahtaa tilaisuudesta se päällä ulos huomaamatta, mutta en usko että olisin onnistunut.. 😀

   Kiitos Tarja muutenkin sanoistasi! <3 On niin mieletöntä saada jakaa blogissa asioita joita ei tulisi muuten juurikaan juteltua. Jakaminen helpottaa oloa ja kaikki vinkit ja erilaiset näkökulmat tuovat valtavasti lisää pohdittavaa.

   Oooh, onnea uusista huiveista! Ostin itsekin juuri viime viikolla yhden uutuuden… Täytyykin esitellä se blogissa pian. 🙂

   Ihanaa viikoa sinullekin! <3

 4. Tarjan kommentissa onkin sanottu kaikki oleellinen. Ja olet mekossa hyvin kaunis. <3.

  1. Voi iduska, kiitos! Olet ihana! <3

 5. SatuKoo says:

  Mekko on todellakin kuin sinulle tehty, upean näköinen olet!

  1. Voi kiitos Satukoo! Tykkään mekosta kyllä itsekin tosi paljon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.