Silkkistä ihonhoitoa

tunnetila: ihastus

sensai clean1

Sain noin kuukausi sitten testattavakseni jotain ihanan ylellistä. Pääsin tuolloin tutustumaan Sensain kaksoispuhdistusrituaaliin. Sensai Silky Purifying kasvojenpuhdistussarja* on sanalla sanoen taivaallinen! Kaltaiselleni laiskimukselle vähän liian työläs, mutta niin erinomainen että olen tehnyt kaksoispuhdistuksen iholleni nyt kuukauden ajan joka ilta. Hurraa, hyvä minä!

Tuotteiden salaisuus piilee hyvin hienossa koishimaru-silkissä jota alettiin käyttää puhdistustuotteissa kun huomattiin, että silkkitehtaassa työskentelevillä naisilla oli rankasta työstä huolimatta silkinpehmeät ja kauniit kädet. Viereisen puuvillatehtaan naiset tekivät samaa työtä, mutta heidän kätensä olivat kuivat ja tarvitsivat jatkuvasti ylimääräistä kosteutusta. Kuitua tarkemmin tutkittaessa huomattiin, että koishimaru-silkki kiihdyttää hyaluronihapon toimintaa ja antaa ihosoluille pitkäkestoista kosteutusta. Mikä täydellinen lisä kosmetiikkatuotteisiin!

sensai3 sensai clean2

Sain sarjasta testattavakseni ykkösvaiheen puhdistukseen puhdistusöljyn (poistaa myös silmämeikin) ja toiseen vaiheeseen tuubissa olevan saippuan jota annostellaan kädelle hyvin pieni määrä ja joka vaahdotetaan vesitilkan avulla notkeaksi vaahdoksi.

Olen kertonut blogissa aiemmin että pidän valtavasti öljyistä ihon puhdistuksessa, ja että suorastaan rakastan vaahtomaisia putsareita. Puhdistusmaitojen kanssa en kuitenkaan ole koskaan tullut toimeen. Vaikka tuo Creamy Soap on nimensä mukaisesti saippua ja kaiken lisäksi se vielä vaahtoaa hyvin, koin sen silti olevan niin lähellä puhdistusmaitoa etten oikein tykännyt käyttää sitä. Jostain syystä puhdistusmaidot kirvelevät suunympärysihoani ja niin teki myös tämä saippua.

sensai clean5 sensai clean6

Käytin kaksikkoa kuukauden verran ja ihoni on ollut koko tuon ajan todella hyvässä kunnossa. Tuo tuubissa oleva saippua on kuitenkin vähän vaivannut minua koko ajan, ja kun viime viikonloppuna Jyväskylässä törmäsin sarjan toiseen kakkosputsariin, aerosolipakkauksessa olevaan puhdistusvaahtoon, ostin sen heti ja voi jestas että pidän siitä! Nyt kaksoispuhdistukseni on täydellinen!

Öljy puhdistaa iholta meikin ja jättää ihon kosteutetun tuntuiseksi, maailman pehmein ja hienojakoisin vaahto viimeistelee puhdistuksen ja jättää ihon raikkaaksi. Sain testiin myös sarjan voidemaisen kuorinta-aineen* mutta sitä en ole vielä ottanut käyttöön. Kävin nimittäin jokunen viikko sitten Hydra Facial -hoidossa ja sen jälkeen ihoa ei saa kuoria kahteen viikkoon. Olen siis antanut ihon palautua hoidosta rauhassa.

Jos jaksat panostaa päivittäiseen ihonhoitoosi enemmän kuin minuutin ajan aamuin illoin, ja kaipaat arkeen pientä ylellisyyttä, suosittelen testaamaan Sensain Silky Purifying -tuotteita. Välillä iltaisin oikein itkettää kun olen niin väsynyt ja tiedän että ennen nukkumaan menoa on ohjelmassa putsausta, puunausta ja läträystä, mutta kun tuon puhdistusrutiinin jaksaa tehdä säännöllisesti on aamulla vastassa hyvinvoiva, kimmoisa, ja mikä tärkeintä, hyvin kosteutettu iho.

0

(7) Kommentit

 1. merikukka says:

  On sarja tuttu. Itsekin tykkäsin ja kyllä iho puhdistui tosi hyvin. Myös Sensain puhdistusliina (Sponge Chief) on aika hyvä tuote. Varsinkin talvella minun pintakuivaiho kuivuu herkästi, liinalla saa puhdistusaineet pois vähemmällä veden läträämisellä.

  1. Olen ostanut tuon puhdistusliinan muutama vuosi sitten, mutta minulla on sen kanssa ongelma joten en juuri käytä sitä. Minulla ei ole mitään paikkaa mihin laitan sen kuivumaan käytön jälkeen. Jätän sen aina mihin sattuu mahtumaan ja sitten se kovettuu kummallisiin muotoihin ja vie paljon tilaa. Miten sinä olet järjestänyt tuon kuivatuksen? Tykkään liinasta muuten tosi paljon, puhdistaa meikin todella hyvin ilman vedellä läträämistä, mutta tuo on minulle ongelma.

   1. merikukka says:

    Se on totta. Meillä on aika isot vetolaatikot lavuaarin alla ja sivuilla, säilytän siellä kaikki purnukat. Itse ripustan/laitan puhdistuspullon päälle. Ikään kuin peitän sen.

    1. Hmm, aika hyvä kuivatuspaikka! Täytyypä miettiä josko itsekin ottaisin tuon liinan taas käyttöön. Kuivuukohan se jos sen taittelee märkänä siististi kasaan..? Täytyy testata.

 2. Olen käyttänyt tuota Sensain Silky Purifying -sarjaa olisikohan jo kolme vuotta, juuri tuota kaksoispuhdistusta eli puhdistusöljyä ja sitten puhdistusvoidetta (Creamy Soap, jonka vaahto on ylellisen tiivistä ja samettista), ja olen kehunut sitä kaikille, joita vain vähänkään ihonhoito kiinnostaa. Ihan supersarja, tehokas mutta hellävarainen ja ylellinen. Aika kallis kyllä, mutta joka sentin arvoinen.

  En pysty edes kuvittelemaan, että vaihtaisin enää putsareitani mihinkään muuhun. Iho todellakin tykkää!

  1. Ai tuoteperhe on sinullekin tuttu?! Kiva kuulla tyytyväisiltä käyttäjiltä kokemuksia. Itse testaan sarjaa nyt ensimmäistä kertaa ja voi olla etten halua itsekään luopua enää tästä.. Sen aerosolin vaahto on niin pehmeää etten ole ikinä ennen nähnyt, ihana tuote!!!

 3. […] ja kasvoille sipaisen voiteet ja kevyen meikkikerroksen. Nyt olen alkanut noudattaa kaksivaiheista ihonpuhdistusta, laitan päivä- ja yövoiteen alle seerumin (seerumeista on löytynyt uusi ihastus, täytyy […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.