Kaksi eläinkuosia

tunnetila: tykkäys

130914 kasi

Syksy painaa päälle jo kovaa vauhtia, mutta minä saan vasta nyt julkaistua ensimmäisen postauksen jossa esiintyvät yhdet viime kesän käytetyimmistä kengistäni. Tanskalainen Amust valmistaa kivoja käyttökenkiä pienellä twistillä, ja kuvien espadrillot löytyivät brändin tämän kesän mallistosta.

Ei ole varmaan kenellekään blogini lukijalle jäänyt epäselväksi että rakastan espadrilloja. Viimeksi ihastuin palavasti kahteen pariin kyseisiä kenkiä Objectin kevään 2015 mallistossa. Tilaisuudessa paikalla ollut esittelijä totesi ihastukseni huomattuaan että on kiva kun espadrillot tulevat taas muotiin. Totesin käyttäneeni espadrilloja jo vuosia, parhaat kesäkengät ikinä, olivat muotia tai ei. Jotkut jutut vaan on niitä ”omia juttuja”, ihan sama käyttääkö niitä kukaan muu.

130914 kuudes

pusero Sandro, farkut Cubus, espadrillot Amust, laukku Glitter*

130914 neljas 130914 seiska

Suosikkikenkieni lisäksi kuvista löytyy jo nuo päälleni kasvaneet lempifarkut, Berliinistä kesällä hankkimani Sandron neule ja Glitteristä löytämäni pikkulaukku. Aikamoista kuosi-ilottelua kaltaiselleni värittömälle tyypille kun olen yhdistänyt samaan asuun seeprakuosiset tossut ja käärmekuosisen laukun. Huh huh! En ole tainnut omistaa aikaisemmin mitään eläinkuosista juttua, ja tänä kesänä niitä on samassa asussa kaksin kappalein.

Huomasin muuten kesällä olevani vähän liian ”ranskalaistunut”. Varasin Berliinin reissulle shoppailuaikaa muutaman tunnin, tarkoituksena oli hankkia uusia puseroita syksyä varten. Kiertelin vaateliikkeitä aivan turhautuneena, kerrassaan mikään ei miellyttänyt minua lainkaan. Muutaman tunnin kaupungilla turhaan pyörittyäni suunnistin ranskalaiseen Galeries Lafayette -tavarataloon, siellä ranskalaista muotia myyvälle osastolle ja lähes aina pelkästään musta-valkoisia vaatteita myyvän Sandron shoppiin. Ah, kyllä alkoi kivoja juttuja löytyä! Ja sinne ne kaikki rahat sitten menikin. Ei tarvinnut enää muualla tuon keikan jälkeen pistäytyä…

130914 kaksitoista130914 kymppi130914 neljatoista130914 toka
130914 ysi

Mitäs tykkäätte asuni eläinkuoseista? Eläinkuosit ovat olleet muodissa jo monta vuotta enkä ole oikein innostunut niistä koskaan. Nyt nuo kengät on kävelty jo lähes puhki ja laukkukin näyttää mielestäni aika kivalta kun sen yhdistää yksinkertaisiin musta-valkoisiin vaatteisiin. Ovatko nämä nyt merkkejä siitä kuuluisasta keski-iästä?

Kiitos kuvista Kaisa / Si Moda

0

(2) Kommentit

  1. Vaadimme kuvia myös pörröisestä paidasta! ;P

    1. Voi, se pusero lähti jo kiertoon vaihtaripäivässä! (Enkä ole vielä edes maksanut sitä sinulle…) Se oli muuten sopiva ja ihana, mutta sen pääntie oli niin pieni että tuntui että kuristun siihen. Pörröpusero löysi siis uuden kotin jo toisaalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.