Marimekko kevät/kesä 2015

tunnetila: ihastus

marimekko15_2 marimekko15_4 marimekko15_5 marimekko15_1 marimekko15_6 marimekko15_7 marimekko15_3 marimekko15_8 marimekko15_9 Vietin viime viikolla kaksi hienoa kotimaisen muodin iltaa, toisen Marimekon ja toisen IvanaHelsingin seurassa. Ensimmäisenä esittelyyn pääsee Marimekon kevät/kesä 2015.

Marimekon näytös järjestettiin todella upeassa paikassa Helsingin Kruunuvuoressa, Öljysäiliö 468:ssa. Näytöksen kutsuvieraat kuljetettiin paikalle vesiteitse yhteysaluksilla ja tunnelma oli jo aluksella iloinen ja jännittynyt. Torstai-illalle sattui sopivasti tunnelmaa kohottava syysmyrskyn poikanen ja oli todella tunnelmallista kun perillä öljysäiliöllä meitä odotti tuulessa roihuavat soihdut, herkullista naposteltavaa ja mukavasti lämmittäviä juomia.

Itse näytös oli taattua Marimekko-laatua ja täytyy sanoa että harvoin näytöksissä nyökkäilen hyväksyvästi niin usean asukokonaisuuden kohdalla kuin nyt. Kuviin ylle valitsin näytöksestä omat suosikkini, ja kuten tyylini tiedätte, voisin pukeutua itse miltei jokaiseen kuvien asukokonaisuuteen. Mustaa ja valkoista, hyviä materiaaleja, rentoja mutta silti istuvia leikkauksia. Mukavasti liehuvat löysät housunlahkeet näyttivät tosi raikkailta ja iloitsin kun malliltaan miltei vastaavat löytyvät jo nyt vaatekaapistani.

Mustavalkoisten perusjuttujen lisäksi pidin kovasti sinisävyisestä kuosista joka näkyy kuvissa yllä Mahti-mekkona ja Hohdokas-jumpsuitina. Myös Marimekon ikisuosikki Unikko näytti kauniilta ja jopa vähän uudelta kauniissa sinisessä sävyssä kun mekkojen materiaalina oli todella upea silkki.

Olen vuodesta toiseen pulassa kesävaatteiden kanssa sillä mikään kesäinen ei tunnu miellyttävän minua koskaan. Jos ensi kesänä aloitan blogissani saman valitusvirren ”kaikki kesävaatteet on ihan kamalia” muistuttakaa minua tästä postauksesta. Jos mikään muu ei ensi kesänä auta kesävaatepulmiini, niin Marimekko on jo nyt osoittanut olevansa ratkaisu kaikkeen!

Kuvat Marimekko

0

(4) Kommentit

  1. Oi miten tuo punainen kietaisujakku näyttää jotenkin tosi hyvältä. Sovitin Marimekolla kuukausi sitten mustia perushousuja jotka jäivät kyllä kaivelemaan… malli oli täydellinen, mutta en sitten uskaltanut ottaa kun materiaali oli sellaista vähän trikoomaista ja pelkäsin että nukkantuu pesussa. Mutta on kiva nähdä että Marimekolta tulee koko ajan myös enemmän klassisia, yksivärisiä perusvaatteita 🙂 Tykkään!

  2. Olen Marimekko vierastanut aina liiallisen värikylläyden ja kuosisekamelskan takia mutta nyt jotain liikahti näiden kuvien myötä Marimekon suuntaan. Noita liehukehousuja voisin käydä sovittamassa, vaikka jo etukäteen epäilen, ettei lahkeen pituus riitä..

    1. Voi mikä ongelma sinulla: lahkeen pituus ei riitä! Oma ongelmani on aina ”täytyy lyhentää vähintään 10cm ja malli kärsii”. Tosin nämä on niin suorat, että malli ei kärsisi, mutta tällaiset liehulahkeet on aina kauniimmat pitkäsäärisellä. Valitettavasti. Mutta onneksi on keksitty korkkarit! 🙂 Ja kyllä, tämä mallisto oli IHANA!

  3. […] suunnittelija Kustaa Saksin kanssa, ja siinä jutellessamme tajusin, että suosikkikuosini myös Marimekon kevät/kesä 2015 muotinäytöksessä olivat Kustaan käsialaa. Kauniin siniset Boordi ja Kangastus -kuosit nähtiin näytöslavalla […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.