Uudet hiustenhoitorutiinit

tunnetila: tykkäys

hiustuotteet280914

Vietän nykyään kylpyhuoneessa aikaa enemmän kuin koskaan. Olen vihdoin ymmärtänyt, että suihkunraikkaana en välttämättä ole ihan parhaimmillani. Normaalisti sutaisen hiukset suttunutturalle vielä kun ne ovat märät ja kasvoille sipaisen voiteet ja kevyen meikkikerroksen.

Nyt olen alkanut noudattaa kaksivaiheista ihonpuhdistusta, laitan päivä- ja yövoiteen alle seerumin (seerumeista on löytynyt uusi ihastus, täytyy esitellä piakkoin) ja myös hiuksiini kiinnitän aikaisempaa enemmän huomiota.

Hiuksiin kiinnittämäni huomio on tullut rutiiniksi olosuhteiden pakosta. Hiusten ohenemisen myötä olen huomannut, että märkänä hiukset kiinni sutaistessani hiusten välistä pilkottaa lähes kaljunnäköisiä kohtia, joten hiusten kuohkeuttaminen ja tarkoin asettelu alkaa olla pakollista.

Onnekseni olen saanut tämän vuoden puolella hyviä tuotteita hiusten kunnon parantamiseen, tai ainakin niiden tuuheammalta näyttämiseen. Ykköstuotteeksi on käytön myötä noussut äitini minulle suosittelema Nioxin.

hiustuotteet280914 pysty

Äitini kampaaja oli testannut hiusten kasvua edistävää Nioxinia ja tuotteesta innostuneena (uutta hiusta puski huimaa vauhtia käytön aloittamisen jälkeen) suositteli sitä äidilleni. Äitini osti itselleen sarjasta tutustumispakkauksen ja oli jo ostamassa minulle samanlaista settiä kun samaan aikaan sain yhteydenoton blogini kautta, ja ensimmäinen testipakkaus löysi kotiini sitä tietä.

Olen käyttänyt sarjan shampoon* ja hoitoaineen*, sekä kuvissa edessä olevan pullollisen hennolle hiukselle tarkoitettua Nioxin Scalp Treatmentiä*.

Minulla oli jossain vaiheessa ohimoilla jo lähes kaljut kohdat ja jouduin muuttamaan jakauksen paikkaa jottei noita paikkoja olisi huomannut. Tuon parin kuukauden hoitokuurin jälkeen kaljut kohdat ovat muisto vain ja tilalle on kasvanut todella hyvin hiusta.

Olen muutoksesta ihan tajuttoman onnellinen! Nyt olen ottanut käyttöön Nioxinin uuden Diaboost -hoidon* ja toivon sen lisäävän lupauksensa mukaisesti olemassa olevien hiusten paksuutta.

hiustuotteet280914 toka

Muita päivittäiseen käyttöön tiensä löytäneitä hiustuotteita on suosikkimuotoilusarjani Wild Stylersin tuoteuutuus, suolasuihke*, jota suihkin kosteisiin hiuksiin reilulla kädellä. Hiusten rakenne muuttuu suihkeen jälkeen täysin! Ohut lasimainen hiukseni saa lisää rakennetta ja muotoiltavuutta suolasuihkeen avulla.

Moni on vannonut suolasuihkeen nimeen viimeisen vuoden aikana, mutta jostain syystä en ole uskaltautunut aikaisemmin kokeilemaan suihketta itse. Onneksi nyt kokeilin. Ainakin tämän tuotteen avulla hiuksista tulee ihan erilaiset mitä ne ovat normaalisti.

Kosteiden hiusten pituuksiin lisään vielä joka pesun jälkeen hiuksiin jätettävän BB-voiteen. Jep, myös hiuksille on olemassa BB-voiteita ja oma tämän hetkinen suosikkini löytyy Schwarzkopfin markettisarjasta Essence Ultime. Ehkä kauneimman marketeissa myytävä hiustenhoitosarjan Essence Ultimen Omega Repair* sisältää hiuksiin jätettävän BB-voiteen joka lupaa samaa kuin kasvoille käytettävät BB voiteet, eli seitsemän toimintoa yhdessä tuotteessa, 7 in 1.

Tuote sisältää mm. hoitavaa omega -öljyä ja tuo hiuksiin kiiltoa, harjattavuutta ja joustavuutta. BB-voide on näppärässä pumppullossa, pullo on kaunis ja tuote vielä lisäksi tuoksuu hyvältä. Eikä ole muuten hinnalla pilattu, tuote maksaa alle 10€.

Jos hiusrutiininne kaipaavat uusia tuulia, niin tässä muutama hyväksi havaitsemani tuotevinkki jakoon. Toivottavasti löydätte joukosta omat suosikkinne.

0

(2) Kommentit

  1. seijahannele says:

    Jostakin syystä linkit eivät toimi!? (…not found)

    1. Kiitos tiedosta! Postaus on niin vanha, että linkit ovat muuttuneet. Yritin nyt vähän korjata niitä että vievät edes vähän sinne päin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.