Paljaat varpaat lokakuussa

tunnetila: tykkäys

270914 toka 270914 eka

  neule Hope, huivi H&M Studio A/W14, nahkahousut H&M Studio A/W14*,
laukku Glitter*, kengät Barundi CPH

270914 kolmas 270914 kuudes 270914 neljas

Suomessa on todella harvassa ne päivät, jolloin voi pukeutua syksyisesti mutta olla kevyillä sandaaleilla tai kesäisemmillä kengillä. Viime aikoina paljaat nilkat ovat olleet asujeni perusta ja olenpa käyttänyt vielä syys-lokakuun vaihteessa korkkareita joissa näkyy paljaat varpaat. Parhautta!

Luin lehdestä hetki sitten, että kohtuullisen lämpimät säät saattavat kestää täällä etelässä joulukuulle asti. Voi sitä syyspukeutumisen riemua, varsinkin jos joka päivä ei sada. Joulukuussa voisi sitten tulla lumi ja pakkaset. Minulla on niin kiva untuvatakki ja niin mainiot untuvakengät, että haluan päästä jossain vaiheessa vuotta käyttämään myös niitä. Mutta ensin pari kuukautta vielä paljaita nilkkoja, kiitos!

Kiitos kuvista Vilma

0

(4) Kommentit

  1. Mä oon niin kade tuosta huivista, että melkein kihisen. 😀

    1. Voi ei sua! <3 Vähän kun vielä jaksat niin kohta luovutan huivini sinulle suosiolla. Taidat rakastaa tätä enemmän kuin minä. 😀

  2. […] voi uskoa että vielä lokakuussa Suomessa tarkenee ulkona ilman takkia! Viime viikolla fiilistelin paljaita varpaita, nyt takittomuutta. Olen ihan varma että tämä kaunis syksy kostautuu ihan kammottavana […]

  3. […] kerta kun olen julkaissut blogissani asukuvan jossa on vilahtanut H&M Studio A/W14 mallistosta ostamani villa-kashmirhuivi, saan […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.